Meškiukas mielai mergaitei Siūlai konvertuoti iš Anchor į DMC. 67 prancūziški mazgeliai. Kai suskaičiavau, tai išsigandau, kad tiek daug. Kai pradėjau juos regzt, visai patiko ir norėjosi dar ir dar
Dabar siuvinėju šį .
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 01, 08:41)
Meškiukas mielai mergaitei Siūlai konvertuoti iš Anchor į DMC. 67 prancūziški mazgeliai. Kai suskaičiavau, tai išsigandau, kad tiek daug. Kai pradėjau juos regzt, visai patiko ir norėjosi dar ir dar
kai pirmą kartą rezgiau, tai taip baisiai atrodė. o poto norisi ir daryt ir daryt
labai mieli meskinai. o pirmąjį rėminsi?
Papildyta:
Jei galiiš arčiau nufotografuok smalsu labai
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 02 01, 02:57)
Glasgow mieste,skotijoj,kur as ir gyvenu tai jau bilietus isigyjau,laukiu,nesulaukiu dabar tos dienos
PAvydžiu Jei turėsi galimybę - pafotkink ir įdėk čia koių grožių
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 01, 09:41)
Meškiukas mielai mergaitei :
Gražus meškis
.
.
žiema baigės, nebus jam karšta
man smagu sjuos siuvinėt, bet kai eilė ateina plaukučiam, visas smagumas išgaruoja
QUOTE(murkse @ 2011 02 01, 10:46)
labai mieli meskinai. o pirmąjį rėminsi?
Jei galiiš arčiau nufotografuok smalsu labai
Abu bus įrėminti. Tik pirmąjį rėmins mano dukra, nes jis skirtas jos draugei, o antrąjį aš dukrai
Pasistengsiu nufotografuot, tik, su savo turimu fotoaparatu nelabai gaunasi. Reiks sulaukt kito kai sugrįš į namus
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 01, 11:40)
man smagu sjuos siuvinėt, bet kai eilė ateina plaukučiam, visas smagumas išgaruoja
Tikrai nebus karšta, nes jau saulė po truputį savo nosį iškiša
O plaukeliai man sunkiau einasi siuvinėt ant Aidos. O va šis meškis ant ewo, tai kažkaip daug greičiau ir lengviau
67 prancūziški mazgeliai. Kai suskaičiavau, tai išsigandau, kad tiek daug. Kai pradėjau juos regzt, visai patiko ir norėjosi dar ir dar
sveiki,
o kas tie mazgeliai? cia kur meskucio plaukuciai? maniau, kad tai siuvineta masininiu dygsniu?
QUOTE(B_March @ 2011 02 01, 01:26)
ohooo dovana , myli vyras gal dar ir rankų darbo??
Pirktine. Viena bando daryt, bet laaaabai jau letai juda Gal kada uzbaigs- geriau veliau negu niekada
Meškiukas mielai mergaitei
Nuostabus meškiukas Bet tai jūs čia per kelias dienas išsiuvinėjot
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 01, 07:40)
man tas pats-galeciau ju simtus prisiuvinet-man jie toooookie mieli bet kai ateina laikas tuos plaukucius siuvinet-na,ant ewo taip,lengviau,bet as paskutinius du siuvinejau ant storokos aidos,ji jau paruosta klijuot atvirutei,tai tokia kietoka,tai taip ir guli abu be plaukusiu,nes net pirstus paskausta tuos plaukelius siuvinet nesumasciau imt paprasta,mat ta kietoji buvo rinkinuke.....
mazgeliai-bent ant to su skeciu,tai ant skecio esantys taskiukai,ne seriukai meskiuko
Peachy_sheila-butinai pafotkinsiu
o siuvinet siuos meskiukus bent man vienam dienos uztenka,tik va tie seriukai
QUOTE(Dinka* @ 2011 02 01, 10:34)
sveiki,
o kas tie mazgeliai? cia kur meskucio plaukuciai? maniau, kad tai siuvineta masininiu dygsniu?
Meškiuko plaukučiai- Back stitch ( čia trumpai vadinamas BS), o prancūziški mazgeliai- ant skėtuko pumpuriukai tokie.
reiks ir man kada pasibandyt juos daryt.
Tikiuosi neįkyrėsiu su klausimais apie gallery, bet keliant schemas iškilo tokie klausimai:
1. Kurį reikia žymėti: "Ускорить закачку" ar "Закачать оригиналы"?
2. Kaip su tais 30 MB: aš jų tiek iš viso galiu įkelti ar per tam tikrą laiką?
QUOTE(Metaxa @ 2011 02 01, 16:48)
Tikiuosi neįkyrėsiu su klausimais apie gallery, bet keliant schemas iškilo tokie klausimai:
pirmas reiskia pagreitinti upload'a, t.y. pamazinama nuotrauku kokybe, kad greiciau sukeltu. o antras - uploadint originala geriau rinktis originala, tada schemas ikels tokiu dydziu kokiu yra kompe, nesumazins nieko. per menesi gali ikelti viso 50 mb failu