Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2011 01 31, 20:59)
Jau, dabar tu turi mane priimti.

ačiū jau sureagavusioms į prašymą 4u.gif atrodo priėmiau blush2.gif
tik dabar jau reikia pagalbos, per tą savo žioplumą patvirtinau asmenį kurio visai nenorėjau priimti, jis visai nesiuvinėja ax.gif kaip pašalinti iš draugų sąrašo? niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 31, 21:59)
Ačiū  4u.gif Bet tai kur man LT rasti tokį dalyką? ar bent jau kuo pakeisti  g.gif

Lietuvoje, bijau, to nerasi rolleyes.gif
Įdėk nuotrauką, kas ten per darbas. Gal koks Kreinikas tiktų ar pan. Aš turiu keletą rūšių Rainbow siūlų, kuriuos naudojau blendingui, bet ten raudonos spalvos, tai kaip suprantu, tau netiktų...
Ir, taip - visokie tokie būna brangūs, deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 31 sausio 2011 - 21:07
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 31, 21:05)
ačiū jau sureagavusioms į prašymą 4u.gif  atrodo priėmiau blush2.gif
tik dabar jau reikia pagalbos, per tą savo žioplumą patvirtinau asmenį kurio visai nenorėjau priimti, jis visai nesiuvinėja ax.gif  kaip pašalinti iš draugų sąrašo? niekaip nerandu blush2.gif

Tiesiog paspausti tą patį mygtuką kur spaudei priimdama dar kartą. Ir asmuo pasišalins iš draugų.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 31, 21:05)
Lietuvoje, bijau, to nerasi  rolleyes.gif
Įdėk nuotrauką, kas ten per darbas. Gal koks Kreinikas tiktų ar pan. Aš turiu keletą rūšių Rainbow siūlų, kuriuos naudojau blendingui, bet ten raudonos spalvos, tai kaip suprantu, tau netiktų...

Čia kur įkėliau paskutinį paveiksliuką metų projektas biggrin.gif Kalėdinis medelis tai ten auksinės ir perlo baltumo spalvos reikia bet galvoju gal pakeisti, nes gausis vos ne 40 Lt, o ten tikrai ne tiek ir daug reikia. Gal DMC galiu kažką priderinti?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 31, 22:08)
Čia kur įkėliau paskutinį paveiksliuką metų projektas biggrin.gif Kalėdinis medelis tai ten auksinės ir perlo baltumo spalvos reikia bet galvoju gal pakeisti, nes gausis vos ne 40 Lt, o ten tikrai ne tiek ir daug reikia. Gal DMC galiu kažką priderinti?

Gali bandyti pakeisti Kreiniku, jei turi, arba kad ir DMC metaliku (nors juo siuvinėti yra tikra kankynė...). O Kreiniko galima rasti ir kasiulai.lt.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 31, 21:16)
Gali bandyti pakeisti Kreiniku, jei turi, arba kad ir DMC metaliku (nors juo siuvinėti yra tikra kankynė...). O Kreiniko galima rasti ir kasiulai.lt.

4u.gif Kaip tik planuoju pirkti iš čia tai kažką gal kaip nors internetu atsirinksiu
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 31, 21:18)
4u.gif Kaip tik planuoju pirkti iš čia tai kažką gal kaip nors internetu atsirinksiu

bandyk kreinika atsirinkti, nes DMC tai tikras vargas doh.gif ax.gif
tu regis iš Kauno, neturi galimybės iki kasiūlų gyvai palėkt? tikrai atsirinktum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 31, 19:02)

Viskas labai gražu smile.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 01 31, 19:32)

Man atrodo tas mokestis už 'auksinę' narystę, kai gali daugiau visko ten daryti, o elementari narystė nesikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 31, 15:17)
Labai šaunios elfukės wub.gif
....

4u.gif
QUOTE(Domė @ 2011 01 31, 15:49)
....Bet labiausiai tai Vysniukes ir Dzeines Nimue, nes pati dabar visa serija siuvineju. Sitas paveiksliukas dar eileje, todel turiu klausimeli. Kokia mochera naudojote?

aciu 4u.gif Dzeine jau atsake kokia naudojom Fejai smile.gif, Elfine naudojau 3371 DMC atitinkancia spalva (tokis labai labai tamsaus sokolado)

QUOTE(Domė @ 2011 01 31, 17:18)
Reiks pas mama eiti mocheros ieskoti, nes as nemezgeja, o ir kiekio manau nedidelio reikia.
.....

zinok naudojau paprasta mezgimo moherini siula ir tikrai viskas puikiai siuvinejos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 31, 20:55)
Rainbow turi labai daug įvarių rūšių siūlų blendingui ir pan. Šitas, panašu, yra blendingui skirtas metalikas ar kažkas panašaus:
http://store.stoneyc...gold-p6095.aspx
Galbūt, nesiimu spręsti už visas moheras. Bet kai pirkau pačią ploniausią mezgimo moherą ir išsiuvinėjau ja gabalą vieno Nimue darbo, buvo baisu. Teko viską ardyti, ir galiausiai man tiko Wisper.

aš nesiginčisju mirksiukas.gif nes nežinau to, tavo minėto siulo... o kai man reikėjo, tai ieškojau tai, kas labiausiai tiko, primityviai, iš mezgimo siūlų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 31, 19:02)

Ir rodausi savo nauja dezute siulam ir kitiem smutkem susidet- mb padovanojo, o pozuoja sunelis  wub.gif

ohooo dovana wub.gif wub.gif wub.gif , myli vyras biggrin.gif gal dar ir rankų darbo?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kai tik ilgeliau nesilankau,tai va,kiek groziu pridedat thumbup.gif saunuoles,viskas labai,labai thumbup.gif

o as pasigirt atejau blush2.gif sumasciau padaryt dovanele savo merginos klasei-zinoma,ideja jau matyta-issiuvinesiu medi su visias vaiku vardais pagal gimimo dienas-na,jau kazkuri pries kelias temas tai rode,neatsimenu niko blush2.gif
tai jau nedidele dalis siandien ir issiuvinejau biggrin.gif
bet ne apie tai norejau girtis-pagaliau ir mano kieme svente! kasmet DB buna craft fair-didziulis susiburimas zmoniu,prijaucianciu ir profesionalu siuvinetoju ir visokiu kitokiu rankdarbiu myletoju,bet dazniau buna pacioj Anglijoj,didziuosiuose jos miestuose,tai svajojau i ta didziuli turgu-paroda papult kaip nors ir stai-kovo men bus kaip tik Glasgow mieste,skotijoj,kur as ir gyvenu thumbup.gif tai jau bilietus isigyjau,laukiu,nesulaukiu dabar tos dienos bigsmile.gif
Atsakyti