Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Donalita @ 2011 01 31, 13:37)
Praeitą savaitę turėjom svečių. Vyro draugas nekreipė dėmesio į ant sienos kabantį siuvinėtą peizažą, kol jo žmona nepasakė, kad čia siuvinėtas ir pradėjo manęs klausinėti kas ir kaip. Apžiūrinėjo nosį prikišęs čiut ne išsižiojęs  lotuliukas.gif Darbą tikrai įvertino, sakė, kad iš pradžių pagalvojo, kad pieštas ir įrėmintas. O paprasčiausias vyrukas, menininkas tik tiek, kiek leidžia statybininko profesija pasireikšti  biggrin.gif Buvau pamaloninta, ką ir besakyt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

nezinantys siuvinejimo meno ,aikteli pamate kad siuvinetas darbas biggrin.gif
Atsakyti
cia kaip as padovanojau seneliams kaledu proga tuos diedukus... Na, mociute paziurejo taip, pavarte, "aciu" sako... Padejo tiek, jokios reakcijos. Nu gerai galvoju g.gif Vyras tik iseinant jau pasake, kad cia ranku darbas, siuvineta! Tada isiziurejo ir pradejo aikcioti blink.gif biggrin.gif biggrin.gif Irgi mane, kad siaip paveiksla nupirkom doh.gif
Atsakyti
buvau karta pagalvojus,ka sakytu izimybes pamaciusios ,savo portretus issiuvinetus ax.gif
Atsakyti
merginos, tuoj nukrisiu blink.gif blink.gif

koks derlingas savaitgalis ir pirmadienis, nerealiai drinks_cheers.gif

gaudykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 01 31, 10:17)
tėčiui siuvinėjau <...>
Aš dabar šitą irgi tėčiui taikaus :)Jau kaip maloniai siuvinėjas wub.gif
Atsakyti
Pasirodau baigtas darbeliais.

Dukros metrikas, aišku šimtą kartų jau matytas blush2.gif (tik padariusiu back stitchingą paskaičiau, kad reikėjo 1 siūlu, o aš 2 pavariau ) doh.gif
user posted image

user posted image

Ir linksma Tralala karvytė hihihi.gif

user posted image

user posted image

Ir amžiaus projektas cool.gif Pradėjau siuvinėti nuo šito darbo smile.gif Jau beliko pavadinimus užrašyti ir žiemą karoliukais bei viena spalva pasiuvinėti. Labai bjaurus DMC linas schmoll.gif negudri buvau, pasitikėjau pardavėja. Medžiagos tai iš viso 3 kartus daugiau nei reikia atkirpo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 31, 14:33)
Dukros metrikas, aišku šimtą kartų jau matytas  blush2.gif  (tik padariusiu back stitchingą paskaičiau, kad reikėjo 1 siūlu, o aš 2 pavariau ) 

Nesiuvinėjai pelytės? Aš irgi šitus kelis metrikus siuvinėjau, bet be pelės. Negraži ji man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 31 sausio 2011 - 13:47
QUOTE(libaja @ 2011 01 31, 13:47)
Nesiuvinėjai pelytės? Aš irgi šitus kelis metrikus siuvinėjau, bet be pelės. Negraži ji man  blush2.gif

Man irgi ji negraži pasirodė tai ir nesiuvinėjau blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 01 31, 09:40)
Jungiuos ir as i pabaigtuku bureli su Nimue Elfine. Siuvineta ant blizgios aidos DMC ir mohera.

QUOTE(Ieva V @ 2011 01 31, 13:19)
na o as rodausi su paskutiniu savo darbeliu smile.gif nesu patenkinta 100 proc.
Blizgi Aida, DMC siuliukai

Labai šaunios elfukės wub.gif

QUOTE(Auksuole @ 2011 01 31, 15:33)
Dukros metrikas, aišku šimtą kartų jau matytas  blush2.gif  ([color=orange]tik padariusiu back stitchingą paskaičiau, kad reikėjo 1 siūlu, o aš 2 [i]pavariau

Ir linksma Tralala karvytė hihihi.gif

Ir amžiaus projektas  cool.gif

Labai mielas metrikiukas, nors ir šimtą kartų matytas thumbup.gif Man kiekvienas naujas darbas, kad ir matytas, kažkaip naujai žiūrisi bigsmile.gif
Karvytė labai žaisminga. Na o "amžiaus projektas" ir dar ant lino vertas pagyrimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 31 sausio 2011 - 14:21
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 31, 14:17)
Labai mielas metrikiukas, nors ir šimtą kartų matytas thumbup.gif Man kiekvienas naujas darbas, kad ir matytas, kažkaip naujai žiūrisi bigsmile.gif
Karvytė labai žaisminga. Na o "amžiaus projektas ir dar ant lino vertas pagyrimo thumbup.gif

Ačiū blush2.gif bet kai pamačiau, koks iš tikro turi būt linas, tai vos neapsiverkiau. Nes jau tokios gijos nevienodos. Aišku nežinojau ir apie išsiplaunančius markerius, nieko nesusižymėjus tai ardžiau ne kartą doh.gif Reikėjo pirma viską išsiaiškinti, paskui pradėt siuvinėt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 31, 16:20)
Ačiū  blush2.gif bet kai pamačiau, koks iš tikro turi būt linas, tai vos neapsiverkiau. Nes jau tokios gijos nevienodos. Aišku nežinojau ir apie išsiplaunančius markerius, nieko nesusižymėjus tai ardžiau ne kartą  doh.gif Reikėjo pirma viską išsiaiškinti, paskui pradėt siuvinėt hihihi.gif

Visada būna pirmas kartas blush2.gif
Darbai ant lino - aukštas pilotažas rolleyes.gif Aš dar tokiems tik kaupiuosi ir rankiojuosi patarimus, o jau tada... išbandysiu ir aš jį didesniam darbui ax.gif
Turiu a.a. anytos austo lino rietimą. Reiks man išsitraukt ir jį apžiūrėt, gal kartais jis bus tinkamas siuvinėjimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 31 sausio 2011 - 14:25
Visi darbeliai labai labai wub.gif 4u.gif

Bet labiausiai tai Vysniukes ir Dzeines Nimue, nes pati dabar visa serija siuvineju. Sitas paveiksliukas dar eileje, todel turiu klausimeli. Kokia mochera naudojote?
Atsakyti