Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 01 29, 21:12)
kiek daug. visi labai gražūs. Labiausiai narcizai krito į akis, nes nematyta schema ir  salotinis metriko remas  4u.gif  Šaunuolė.

Aciu, uz pagyrimus blush2.gif
Siandien baigiau dar viena paveiksliuka-noreciau pasidalinti dziaugsmu:)smile.gif
foto:

user posted image

visi kiti mano darbeliai stai cia:
http://public.fotki....issiuvineti-pa/
Atsakyti
Jau kokių gražių darbelių pridėjote bigsmile.gif
Dvi Jūsų darbas tai kažkas nerealaus ir man net nesuprantamo,kaip tai atliekama blush2.gif maniau čia nerta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 30 sausio 2011 - 16:06
QUOTE(Princesė @ 2011 01 30, 17:38)
Siandien baigiau dar viena paveiksliuka-noreciau pasidalinti dziaugsmu:)smile.gif

Darbelis labai gražus wub.gif Tik man šriftas nelabai... unsure.gif

Kaip tik šiandien baigiau siuvinėti ir aš Teddy. Džiūsta. Ryt pasirodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 01 30, 14:12)
Fantastika, o šitą iškeičiau į DIM. Nors ką gali žinoti, gal vėl kada jo užsimanysiu. wub.gif

biggrin.gif schema turiu, galiu pasidalint mirksiukas.gif

Ačiū visom, pažvelgusiom pro mano langeli biggrin.gif 4u.gif

Princese, koks fainas tedis, nematytas man dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 01 30, 16:43)
biggrin.gif schema turiu, galiu pasidalint  mirksiukas.gif

Aš irgi turiu.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 29, 18:58)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Dvi @ 2011 01 29, 23:03)

nerealiai grazu wub.gif
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 30, 08:53)

grazios orchidejos 4u.gif
QUOTE(Džeinė @ 2011 01 30, 10:08)

kaip grazu, taip lengva, jauku wub.gif
QUOTE(Princesė @ 2011 01 30, 15:38)

mielas tedis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kiek nauju darbeliu pridejote, visi labai nuostabus, nekantrauju ir as tokius pradeti siuvineti ax.gif man iskilo toks klausimas, su kokias jus siulukais siuvinejate, su Anchor, ar DMC, ir ar jie labai skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakena22 @ 2011 01 30, 16:49)
Sveikos smile.gif kiek nauju darbeliu pridejote, visi labai nuostabus, nekantrauju ir as tokius pradeti siuvineti ax.gif man iskilo toks klausimas, su kokias jus siulukais siuvinejate, su Anchor, ar DMC, ir ar jie labai skiriasi? g.gif

DMC, jų didesnė atspalvių paletė nei Anchor.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 01 30, 12:08)
Na štai, pagaliau baigtas išplautas ir išlygintas :love:

Labai gražus darbas, atgaiva šaltai žiemos dienai wub.gif
Atsakyti
Šian derlinga diena bigsmile.gif
tuo pačiu parodysiu savo užrašines, jom siuvau lininius (lietuviškas linas) marškynėlius smile.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 01 30, 00:03)
Jim Wurth Silken Sonata

Dvi, tai jau ne kryželiai, o aukštasis pilotažas thumbup.gif
Ieva, sveikinu su pabaigtuvėm 4u.gif Labai gražu.
Džeine, nuostabus darbelis wub.gif kaip man jis patinka, labai norėčiau išsiuvinėti, tik norų sąrašas jau toks ilgas doh.gif
Princese, mielas tavo Tedis 4u.gif

Aš pasirodysiu su savo ekspermentu ax.gif Žmogus važinėjantis automobiliu "....Picasso", paprašė jam į automobilį išsiuvinėti Picasso paveikslą ir pasiūti pagalvėlę. Schemą teko daryti pačiai, ką blogai padariau, kad nepatikrinau kokias spalvas man parinko programa, tik gerokai pasiuvinėjusi sulyginau su originalu ir pamačiau, kad originalas ryškiomis spalvomis nutapytas, o mano paveikslėlis labai blankus. verysad.gif Žodžiu pirmas blynas gavosi prisvilęs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 30, 18:25)
Šian derlinga diena

Oho, koks pačios derlius bigsmile.gif Gražu thumbup.gif O kur pirkai knygeles?

Aš siuvinėju DMC, dariau vieną rinkinį su Anchor. Dabar galvoju, kad jei būtų schemoje nurodyta Anchor siūlai, tai jais ir siuvinėčiau. Tiesiog kokie nurodyti tais ir siuvinėsiu smile.gif
Atsakyti