Užbaiginėju seniai pradėtus darbus Šį rinkinį pirkau prieš kokius trejus metus, pradėjau siuvinėti prieš dvejus. Padėjau į stalčių, nes pradėjusi siuvinėti ant lino, nebegalėjau prie Aidos sugrįžti. Na bet poreikis užbaigti viską, kas pradėta, nugalėjo
Yachting, All our Yesterdays serija iš DMC.
Mingomi,
labai dailus rankšluostukas, o ta spalva
Pumpurėli, dailu
labai dailus rankšluostukas, o ta spalva
Pumpurėli, dailu
QUOTE(Princesė @ 2011 01 29, 18:54)
kiek daug. visi labai gražūs. Labiausiai narcizai krito į akis, nes nematyta schema ir salotinis metriko remas Šaunuolė.
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 29, 18:58)
Užbaiginėju seniai pradėtus darbus
sveikinu su pabaigtuvėm Vertėjo laukt.
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 29, 15:34)
na aš dar menkai patyrus šitoj srity, bet nelabai įsivaizduoju tokio lino ant kurio neitų siuvinėt
buna kartais toks kaip merle, tai jis pats savaime pobaisiai atrodo, siuvinet nesinoretu gal cia panasus koks nors pakliuvo. bet siuvinejimui skirtas tikrai geras yra, ir lietuviskas kai kuris geras as turiu dar kazkokio lino-medvilnes misinio uzsipirkusi, labai graziai lygiai suausta, tik jei per 2 siuliukus, labai smulkiai gaunasi, kaip kokia 20ct aida. tai manau uzrasinem gerai sueis
QUOTE(paule kaip saule @ 2011 01 29, 17:10)
Sveikutes
BAIME ir mane apima, kai tik pradedu bandyt ka nors pasiuvinet ant ewo arba ant lino. Svarbiausia baime yra ta, kad negaliu pasibraizyt su markeriu kvadrateliu, ir bijau nueit i lankas besiuvinejant. nezinau kodel, bet palamdau, paciupineju, dvidesimt kryziuku padarau, o paskui paziuriu i schema ir kai pamatau, kad kryziuku pabiruciu yra, vel padedu ir toliau bijau. O man taip norisi ...Kazkaip negaliu iveikt tos fobijos linu ir ewui. Nors visos, kurios siuvinejat ant ju, kaip viena tvirtinat - super.
BAIME ir mane apima, kai tik pradedu bandyt ka nors pasiuvinet ant ewo arba ant lino. Svarbiausia baime yra ta, kad negaliu pasibraizyt su markeriu kvadrateliu, ir bijau nueit i lankas besiuvinejant. nezinau kodel, bet palamdau, paciupineju, dvidesimt kryziuku padarau, o paskui paziuriu i schema ir kai pamatau, kad kryziuku pabiruciu yra, vel padedu ir toliau bijau. O man taip norisi ...Kazkaip negaliu iveikt tos fobijos linu ir ewui. Nors visos, kurios siuvinejat ant ju, kaip viena tvirtinat - super.
as visada lina braizausi kaip sake, daugiau darbo, akys apraibsta truputi, bet geriau nei nesubraizytas jei didelis darbas tai dazniausiai koki gabaleli susibraizau, issiuvineju, kai nueinu toliau, dasibraizau vel gabaleli ir t.t.
ir tikrai zinok super man aida nepatinka, per ja taip nemaloniai adata slysta
QUOTE(Princesė @ 2011 01 29, 18:54)
labai daug gražių darbelių
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 29, 18:58)
atrodo labai paprastas, bet toks mielas
QUOTE(Dantiste @ 2011 01 29, 19:15)
buna kartais toks kaip merle, tai jis pats savaime pobaisiai atrodo, siuvinet nesinoretu gal cia panasus koks nors pakliuvo. bet siuvinejimui skirtas tikrai geras yra, ir lietuviskas kai kuris geras
kad būna tai būna, bet jau ant tokio tai neverta nė pradėt siuvinėt - savaime aišku kad nieko gražaus nesigaus bet nepaisant šito varianto manau ant visokio liko eina gražiai išsiuvinėt, tik reikia daug kantrybės kiekvienam dygsniukui skaičiuot gijas tiksliai
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 29, 20:58)
Užbaiginėju seniai pradėtus darbus Šį rinkinį pirkau prieš kokius trejus metus, pradėjau siuvinėti prieš dvejus. Padėjau į stalčių, nes pradėjusi siuvinėti ant lino, nebegalėjau prie Aidos sugrįžti. Na bet poreikis užbaigti viską, kas pradėta, nugalėjo
man ju serija tokia miela
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 29, 19:58)
Užbaiginėju seniai pradėtus darbus
Man labai patinka šis dizainas. Paprasta ir labai gražu
gražūs darbai ir naujokių ir "senių"
suuuuuper
QUOTE(Dvi @ 2011 01 30, 00:03)
Jim Wurth Silken Sonata ir trys vakarai nerealaus malonumo
Oi... Tiesiog džiaugsmas akims!
Pirmą kartą matau tiek dizainą, tiek stilių. Puiku!
waauuuu pasaka