Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mingomi @ 2011 01 29, 10:46)
schema acufactum, ale keista laaabai daug kas tai pusiau acufactum pusiau mano su MB  blush2.gif

labai patiko , gal turit schemuke su daugiau raidziu 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2011 01 29, 12:46)
svieziai baigtas darbelis, suneliui 1 metuko proga smile.gif siek tiek pavelavau  ale mazylis nesupyko  ax.gif

schema acufactum, ale keista laaabai daug kas tai pusiau acufactum pusiau mano su MB  blush2.gif

Puikiai! Acufactum jau savaime yra labai gerai, o čia ir išpildymas tobulas thumbup.gif
Atsakyti
Mingomi šauniai atrodo thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manele @ 2011 01 29, 08:03)
Kad bandziau, bet man medziaga tokia skysta, plonyte, baisus, nelygus kryziukai gaunasi. Gal as kazka darau ne taip g.gif Mama dave lino atraizu nemazai, gal jis netinkamas siuvinejimui? Ar taip gali buti? biggrin.gif  Bandysiu dar kada, ranku nenuleidau, nes labai graziai ziurisi darbeliai ant lino siuvineti wub.gif

na aš dar menkai patyrus šitoj srity, bet nelabai įsivaizduoju tokio lino ant kurio neitų siuvinėt g.gif aš siuvinėjau atvirutę ant labai seno dar nuo prosenelės likusio lietuviško lino, jis buvo labai tankus, adata reikėdavo ilgai taikyt kad į tą tarpuką prakišt, audinio gijos visai nevienodos, nekokybiškos, vietomis išsipašę, na bet nežinau, įdėjus daug darbo ir bandymų gavosi gera atvirutę, visi kryželiai vienodi kaip vienas g.gif tą atvirutę raudoną su besmegeniu prieš kelis puslapius dar buvau įdėjusi 4u.gif
taip kad, ką norėjau pasakyti, arba to lino dar baisesnio būna (kokio net nelabai įsivaizduoju), arba tiesiog per mažai laiko skiriama geram rezultatui išgauti. Jeigu klystu, pataisykite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2011 01 29, 12:46)
svieziai baigtas darbelis

Labai gažu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2011 01 29, 13:46)
svieziai baigtas darbelis, suneliui 1 metuko proga smile.gif siek tiek pavelavau  ale mazylis nesupyko  ax.gif

Labai gražus darbas bigsmile.gif Sužavėjo jis mane wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
BAIME ir mane apima, kai tik pradedu bandyt ka nors pasiuvinet ant ewo arba ant lino. Svarbiausia baime yra ta, kad negaliu pasibraizyt su markeriu kvadrateliu, ir bijau nueit i lankas besiuvinejant. nezinau kodel, bet palamdau, paciupineju, dvidesimt kryziuku padarau, o paskui paziuriu i schema ir kai pamatau, kad kryziuku pabiruciu yra, vel padedu ir toliau bijau. blush2.gif O man taip norisi ...Kazkaip negaliu iveikt tos fobijos linu ir ewui. Nors visos, kurios siuvinejat ant ju, kaip viena tvirtinat - super. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2011 01 29, 16:10)
Sveikutes  4u.gif
BAIME ir mane apima, kai tik pradedu bandyt ka nors pasiuvinet ant ewo arba ant lino. Svarbiausia baime yra ta, kad negaliu pasibraizyt su markeriu kvadrateliu, ir bijau nueit i lankas besiuvinejant. nezinau kodel, bet palamdau, paciupineju, dvidesimt kryziuku padarau, o paskui paziuriu i schema ir kai pamatau, kad kryziuku pabiruciu yra, vel padedu ir toliau bijau.  blush2.gif O man taip norisi ...Kazkaip negaliu iveikt tos fobijos linu ir ewui. Nors visos, kurios siuvinejat ant ju, kaip viena tvirtinat - super.  blush2.gif  blush2.gif

tai juk gali susidaigstyti kas 10 langelių, kitos ir susibraižo liną mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, turiu klausimeli... kaip padaryti kad pattern mater programoje simboliai butu nespalvoti o tik su simbolaiias. kazkada taip isejop o db niekaip nerandu. aciu
Atsakyti
Paule kaip saule, as daug siuvineju ant lino ir ji susibruksniuoju. Uztrunka zymiai ilgiau nei Aida, bet verta, nes kai kelis kartus ziauria klaida padariau, tai paverkus supratau, kad dar nesu tokia supersiuvinetoja, ir pradejau bruksniuoti.
Akys apraibsta gerai, bet kas 10 akuciu pirma susiveriu adatas, paskui tik kelis kartus persiskaiciavus jau breziu su flomasteriu.
Nimue blynukus siuviendama netycia per viduriuka praleidau viena skylute, bet visa laime, kad ten tuscia plotas buvo tarp pelytes ir moterystes su keptuve. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes, as ir labai noriu pasigirti savo darbeliais blush2.gif
gaila tik, kad ne visu foto turiu, nes dazniausiai dovanoju.
(kaip kad batsiuvys be batu as:)smile.gifsmile.gif
bet cia keletas mano darbeliu foto:

http://public.fotki....issiuvineti-pa/

o stai cia-visos mano turimos schemos. galiu pasidalinti jei kam kokios reiks:)
http://public.fotki.com/shemos/
rasykite i AZ. savo e'meila-persiusiu;)
Atsakyti