QUOTE(Metaxa @ 2011 01 28, 13:32)
Pasikuitus pas tėvus radau dar vieną smulkmenėlę
miela
QUOTE(murkse @ 2011 01 28, 10:19)
kaip gražu, o kur ruošinių gaut tokiom gumutėm? ar pati prisiuni sagutę prie gumutės?
as pirkau siuvimo reikmenu parduotuvej, specialios metalines sagos skirtos aptraukti medziagyte, taip va kita puse atrodo
Manele, brendule dekui uz pagyrimus
QUOTE(so-fun @ 2011 01 28, 16:22)
as pirkau siuvimo reikmenu parduotuvej, specialios metalines sagos skirtos aptraukti medziagyte, taip va kita puse atrodo
o gumutę atsirai perki ir pritvirtini?
Sveikos merginos Visu jusu darbeliai nuostabus
Na o man prireike prancuzisku mazgeliu, gal kuri turit netoliese kokia nuorodele? is anksto dekoju.
Na o man prireike prancuzisku mazgeliu, gal kuri turit netoliese kokia nuorodele? is anksto dekoju.
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 01 28, 18:05)
Sveikos merginos Visu jusu darbeliai nuostabus
http://www.youtube.c...h?v=ul8XT72oA68
Kiek nuostabių darbų per vieną dieną įkėlėte . Man labai visi gražūs zuzanėlės magnolija , so-fun angeliukas , brendulės metrikai , metaxos prijuostėlė vilmulio procesiukas (šiek tiek pabiesintas kartais ir aš pabiesinu siuvinėjimo proceso metu, nes labai norisi matyti galutinį vaizdą )
shining, tan aida yra stipriai balintos kakavos spalvos
shining, tan aida yra stipriai balintos kakavos spalvos
QUOTE(shining @ 2011 01 28, 12:48)
viską suprantu tačiau norėčiau paprašyti patarimo, kokia spalva medžiagos geriausiai tiktų? nes man sunku atrinti
Mano akiai, ten tiktų arba natūralios, arba Platinum, ar gal net ir tamsesnės nei natūralios spalvos linas. "Tan" šiaip reiškia įdegį, termino "tan Aida" nėra tekę matyti...
QUOTE(Manele @ 2011 01 28, 12:49)
Nuostabus angeliukas Saunuole! Jis pas mane irgi planuose. Graziai ziurisi ant lino, tik kad man kol kas ant jo siuvinet misija neimanoma
O kodėl? Pabandyk kada ir pamatysi, kad tai daug maloniau, nei siuvinėti ant drobės. Ir atrodo subtiliau Man kaskart skaitant merginų baimes dėl lino kyla nustebimas. Visoms siūlyčiau bent jau pabandyti. Na o jei jau pasirodys taip sudėtinga, na tada jau ką padarysi. Bet nebus sudėtinga
QUOTE(Plaštaka @ 2011 01 28, 14:37)
nežinau ar čia visiems taip, ar čia man pasisekė, bet iš darbštuolės kažkaip labai ilgai prekės keliauja.. jau gerokai virš savaitės laukiu, bet dar net neišsiuntė
beja, darbstuoles kitoks adresas, gale .eu
tai gal užsisakei prekę ,kurios pristatymo terminas ilgesnis ,nes paprastai per dvi tris dienas jau ir gaunu į namus prekes ,labai dažnai užsakinėju ten ir prieš kelias dienas gavau,niekada nebuvo ilgiau nei trys dienos.Parašyk į kontaktus savininkei,gal kokios nors apmokėjimo problemos ar negavo apmokėjimo ,žodžiu aš visada pasiteirauju ,jei per parą atsakymo nesulaukiu,Savininkė labai maloni moteris,viską tau paaiškins
QUOTE(shining @ 2011 01 28, 12:48)
viską suprantu tačiau norėčiau paprašyti patarimo, kokia spalva medžiagos geriausiai tiktų? nes man sunku atrinti
as irgi buvau nusiziurejus sita Ember, tai buciau rinkusis naturalu lina, arba koki tamsesni, yra toks "dirty linen", manau turetu tikti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 28, 20:44)
Peržiūrėjau jūsų darbelius, jie labai man patiko, kuo toliau tuo jie vis gražesni. Sėkmės tolimesniuose
QUOTE(murkse @ 2011 01 28, 15:35)
o gumutę atsirai perki ir pritvirtini?
jo,perkisu per kilpute ir tiek