labas merginos
Parsisiunčiau keleta siuvinėjimo schemų ir jose rašo, kad medžiagytė turi būti tan Aida , perėjau visas elektronines rankdarbių parduotuves niekur nemačiau tos spalvos? gal jūs žinote ku gauti? arba bent jau patartumėte kokią artimą spalvą ir pan.
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
http://www.kasiulai....r-ii-p-441.html
būtų šitas paveikslėlis
QUOTE(shining @ 2011 01 28, 13:43)
labas merginos
Parsisiunčiau keleta siuvinėjimo schemų ir jose rašo, kad medžiagytė turi būti tan Aida , perėjau visas elektronines rankdarbių parduotuves niekur nemačiau tos spalvos? gal jūs žinote ku gauti? arba bent jau patartumėte kokią artimą spalvą ir pan.
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
būtų šitas paveikslėlis
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
būtų šitas paveikslėlis
cia jau medzegyte kartu su rinkiniu,gali pritaikyti tik panasia
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 28, 10:46)
cia jau medzegyte kartu su rinkiniu,gali pritaikyti tik panasia
viską suprantu tačiau norėčiau paprašyti patarimo, kokia spalva medžiagos geriausiai tiktų? nes man sunku atrinti
QUOTE(so-fun @ 2011 01 27, 23:49)
Šauniai darbuojatės merginos
Kadangi iš jūsų nusižiūrėjau schemute, tai rodausi su savo senesniu darbeliu Pirmas toks didelis darbelis
Kadangi iš jūsų nusižiūrėjau schemute, tai rodausi su savo senesniu darbeliu Pirmas toks didelis darbelis
Nuostabus angeliukas Saunuole! Jis pas mane irgi planuose. Graziai ziurisi ant lino, tik kad man kol kas ant jo siuvinet misija neimanoma
QUOTE(brendule @ 2011 01 27, 20:38)
svenciu ir as pabaigtuves su metrikais sesutems ir broliukui
Meilučiai
QUOTE(so-fun @ 2011 01 27, 22:49)
Kaaaaaip grazu
ir dekui uz gerus zodzius mano metrikiukams
merginos, o kur jus vilniuje DMC siulus perkate? Zinau GA VCUPe ir Akropoly prie Ermitazo kasu.. Daugiau kiek esu kur uzejus, tai tik Anchor, Ariadna ar Muline... Viena ar dvi spalvas uzsakineti internetu be rysio, o ir tie du "taskai" ne visada pakeliui buna.. Tai galvoju gal dar kur yra?
Pasikuitus pas tėvus radau dar vieną smulkmenėlę
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 28, 14:09)
merginos, o kur jus vilniuje DMC siulus perkate? Zinau GA VCUPe ir Akropoly prie Ermitazo kasu.. Daugiau kiek esu kur uzejus, tai tik Anchor, Ariadna ar Muline... Viena ar dvi spalvas uzsakineti internetu be rysio, o ir tie du "taskai" ne visada pakeliui buna.. Tai galvoju gal dar kur yra?
jei tau patinka permokėti, tai pirk Akropoly ar GA Man regis geriau atsitinkus spalvas keliems darbeliams, jas nusipirkti kad ir www.darbstuole.lt, kur nuo spalvų skaičiaus kaina vis mažesnė juk ne tik siūlų reikia, bet ir medžiagos, markerio ar dar ko...
tai as ir pirkau viska internetu, bet viena spalva praleidau!
kai reikalingas tik vienas ar keli matkeliai (būna gi, kad paržioplini ) tai siūsti iš internetinės parduotuvės neapsimoka, tie 50 ct permokėti paprastoje pardėje nebeturi reikšmės..
nežinau ar čia visiems taip, ar čia man pasisekė, bet iš darbštuolės kažkaip labai ilgai prekės keliauja.. jau gerokai virš savaitės laukiu, bet dar net neišsiuntė
beja, darbstuoles kitoks adresas, gale .eu
nežinau ar čia visiems taip, ar čia man pasisekė, bet iš darbštuolės kažkaip labai ilgai prekės keliauja.. jau gerokai virš savaitės laukiu, bet dar net neišsiuntė
beja, darbstuoles kitoks adresas, gale .eu
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 01 28, 11:51)
Nežinau kada įrėminsiu, nes kol kas mano darbai dauguma guli šiltai spintoj. Siuvinėju savo malonumui ir pasidžiaugiu baigtu darbu. Ir vėl viskas nuo pradžių...