QUOTE(Auksuole @ 2011 01 27, 00:07)
Grįžtu prie siuvinėjimo
Dukra paaugo tai turiu laisvo laiko daugiau
Noriu paklausti, kaip jūs išsirenkate ką siuvinėti? Nes aš nelabai turiu kam dovanoti
namuose irgi neapsikrausiu
bet siuvinėti noriu
Tai kad tiek yra budu kaip siuvinetus darbus panaudoti... Pvz mano siu metu planai (na manau, kad ne visu metu, nes dauguma pradetu ar ipusetu):
Dvi smagios tarpusavyje labai susijusios pagalveles puseserei. Jei jos nebutu-labai mielai sau issiuvineciau. sau esu issiuvinejusi viena pries pusantru metu, iki siol miela pasiklojus lova padeti ir sekunde pasigereti. dar esu visai pabaigus dar viena siuvini, kuris virs pagalvele- peleda, bet niekaip neprisiruosiu susiuti...
Du krepsiai-mamai ir sau. Nors turiu siuvimo masina, bet nezinau, ar sugebesiu pati, bet turiu pazistama siuveja, tai zadu ikomponuoti siuvinejamus darbus i krepsius. Abu man labai patinka, pasilaikyciau sau, bet nebusiu abzora...
Kitas pusiau baigtas siuvinys yra skirtas aptraukti receptu knygelei. Skirtas dovanai, bet ir pati mielai sau pasilikciau, ai, bet man patinka dovanoti.
Ir siaip yra tiek budu panaudoti siuvinetus darbus. Jei kada turesiu daug laiko, noreciau pasiuti uzvalkala karsto vandenio puslei ar buteliui, na tam guminiam daiktui. Radau labai grazia schema.
Ir siaip juk ne vien sienas apkabineti paveikslais galima, nors tai galbut lengviausia. Kad ir prijuoste pasiuvineti ar bent jau kisenele, ar yra galybe paruostu siuvinejimui daiktu kaip kad padekliukai puodeliams su karstu gerimu, ranksluosciai, seilinukai, pagalviu uzvalkalai, net laikikliai WC popieriui. Su plastmasine kanva irgi galima prisigalvoti visokiu velniu.
Galiausiai smulkmenos kaip atvirukai, ar pasiuvineti maiseliai dovanoms. Na juk vis tiek pasitaiko progu...
Siandien nusipirkau savo megiama zurnala Cross Stitcher. Na kad ir ideja aptraukti sagas, specialias sagas mazais siuvinukais.
Zodziu, cia tik padrikos mintys. Siulau i siuvinejima pazvelgti placiau. tai ne vien po stiklu pasislepe darbai ant sienu...