Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vilmulis @ 2011 01 27, 15:11)
Labukas visoms, vis paziurineju jusu darbelius ir pavarvinu seile, labai grazus.Tikiuosi priimsit ir mane i savo buri, cia mano pirmas darbelis, bet dar nebaigtas. Tikiuosi nebus labai prisiviles pirmasis blynas blush2.gif

junkis junkis. Kuo daugiau - tuo smagiau biggrin.gif Tuo daugiau darbu bus parodyta. Labai grazus procesas, tikrai neprisviles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 01 27, 09:12)
wub.gif  net nežinau su zuikiu ar su meškiu gražiau. Labai mielas metrikas. Iš viso ši serija graži.
P.S. Vieną iš jų abiejų - siuvinėsiu sekantį  biggrin.gif  dar neapsisprendė mergina.

Aš dabar su meškučiu savo mažyliui siuvinėju. Jis miega su meškučiu Rudnosiuku nuo mažumės,tai kai pamatė net kalbos nebuvo kitos,tik šito jam reikia. Sako čia aš su savo Rudnosiuku miegu wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 27, 14:22)

Mano magnolija wub.gif

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmulis @ 2011 01 27, 17:11)
Labukas visoms, vis paziurineju jusu darbelius ir pavarvinu seile, labai grazus.Tikiuosi priimsit ir mane i savo buri, cia mano pirmas darbelis, bet dar nebaigtas. Tikiuosi nebus labai prisiviles pirmasis blynas blush2.gif
http://img828.images...inejimas001.jpg

ka tu ,koks grozis cia MAIA bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu labai, kad neispeiket biggrin.gif . Labai skubu pabaigti, nes noriu kuo greiciau kita darba pradeti. Kai pabaigsiu idesiu foto galutinio rezultato.
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai, parodysiu jums kaip juda mano užsakymas- metrika berniukui. Turėtų gautis toks:
user posted image

Procesas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 01 27, 15:38)
Aš dabar su meškučiu savo mažyliui siuvinėju. Jis miega su meškučiu Rudnosiuku nuo mažumės,tai kai pamatė net kalbos nebuvo kitos,tik šito jam reikia. Sako čia aš su savo Rudnosiuku miegu  wub.gif
Koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 01 27, 16:54)
Labai gražūs darbeliai, parodysiu jums kaip juda mano užsakymas- metrika berniukui. Turėtų gautis toks:

gražu thumbup.gif

Šiuo metu ir aš meriką siuvinėju - angeliuką ant debesėlio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmulis @ 2011 01 27, 17:11)

Labai gražus darbas bigsmile.gif

Aš jau išsirinkau siuvinuką. Aišku, atokvėpiui mažiukas, bet mielas. Bus mielai mergaitei dovanų wub.gif
Va šitą. Medžiaga jau paruošta. Šiandien pradėsiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 27, 09:04)
O aš vakar baigiau antrą metriką

mieli sie metrikai man labai labai wub.gif wub.gif wub.gif ir sriftas labai grazus 4u.gif
Mano magnolija wub.gif

Kaaaaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 01 27, 16:54)

grazus bus metrikiukas 4u.gif

Vilmulis, pirmas blynas labai ispudingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano magnolija wub.gif

Puiki thumbup.gif wub.gif
QUOTE(vilmulis @ 2011 01 27, 15:11)
Tikiuosi nebus labai prisiviles pirmasis blynas blush2.gif

Kol kas svilėsiais nekvepia biggrin.gif - šaunus procesas thumbup.gif
Atsakyti
kokia nuostabi magnolija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi metrika siuvineju..Be labai nugara lauzia, viena sona, tai tenka daznai daryt pertraukas doh.gif o noras ir azartas toks didziulis....ir laiko rodos uztektinai ax.gif

Kelintakart pastebejau, kad jus su kazkokiu zydru markeriu susipiesiate medziaga langeliais...paskutinis yra Florestinos pavyzdys. Ar cia del patogumo, kad rasti centra, ar del kitu motyvu? Nepykit, uz naivu klausima naujokes-pradedanciosios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 27, 19:41)
Kelintakart pastebejau, kad jus su kazkokiu zydru markeriu susipiesiate medziaga langeliais...paskutinis yra Florestinos pavyzdys. Ar cia del patogumo, kad rasti centra, ar del kitu motyvu? Nepykit, uz naivu klausima naujokes-pradedanciosios  blush2.gif

Aš paprastai nebraižau langelių, bet šiam darbui reiktų daug skaičiuoti, kol rastum kur daryti vieną ar kitą elementą, todėl nusipirkau markerį ir susižymėjau, kad būtų patogiau atskaičiuoti kryželius. Juolab, kad bus centruotas užrašas. g.gif
Atsakyti