Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Metaxa, tokiu atveju, jei vienas ilgas būna dygsnis jį reikia gerai įtempti, kad rėminant nepasislinktų po stiklu, jei matai kad taip neišeis daryk kelis mažesnius dygsniukus ax.gif na aš taip darau blush2.gif
Papildyta:
Murkse - gražus skirtukas!
Atsakyti
pirmaargenta, mano pakabuko aukštis kažkur apie 9cm. Plačiausia vieta ir panašiai. Tikslai nepasakysiu, nes jis jau kabo mašinoje smile.gif 18 Aida.

QUOTE(Dantiste @ 2011 01 17, 13:23)
Zuzanele, gali primint kaip tos magnolijos atrodys? as turiu vienas is DFEA nusiziurejus, gal tos pacios? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 17, 16:28)

ačiū 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 17, 16:51)
pirmaargenta, mano pakabuko aukštis kažkur apie 9cm. Plačiausia vieta ir panašiai. Tikslai nepasakysiu, nes jis jau kabo mašinoje smile.gif 18 Aida.

wub.gif kokios gražios
Atsakyti
labai grazios magnolijos wub.gif namatytos tokios
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 01 17, 19:02)
labai grazios magnolijos wub.gif namatytos tokios

Man ir jos labai patiko ir užsikabinau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2011 01 16, 21:58)
Noriu ir as parodyt darbelius, kurie atsirado per savaitele kol su vaikais gripus gydomes:)

Oi kaip gražuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif

O aš vakar pagaminau dar vieną "Žibutę" į tėvelių- mamyčių parodą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 01 17, 17:33)
O aš vakar pagaminau dar vieną "Žibutę" į tėvelių- mamyčių parodą:

thumbup.gif labai pavasariškas
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 01 17, 16:18)
kitokiu nezinau dizainu ant lino, nu nebent MTSA. Abu labai megstu. MTSA nedidukai. Nimue gerokai didesni. 2 nimue darbelius ant aidos siuvinejau..

Mano supratimu, bet ką galima siuvinėti ant lino, kanva galbūt gerai pradedant siuvinėti, o įgudus galima pereiti ir prie lino. Mano manymu, bet kurie dizainai atrodo dailiau ant lino arba evenweave, nei ant kanvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 17, 18:37)
Mano supratimu, bet ką galima siuvinėti ant lino, kanva galbūt gerai pradedant siuvinėti, o įgudus galima pereiti ir prie lino. Mano manymu, bet kurie dizainai atrodo dailiau ant lino arba evenweave, nei ant kanvos  rolleyes.gif

nu pvz metrikos kai kurios ant lino ne kaip atrodytu, nebent ant balto. evenweave nebandziu, neturejus. sutinku kad gražiau. įsivaizduok MTSA ant kanvos biggrin.gif nu nenent ant labai smulkios.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 01 17, 19:11)
nu pvz metrikos kai kurios ant lino ne kaip atrodytu, nebent ant balto. evenweave nebandziu, neturejus. sutinku kad gražiau. įsivaizduok MTSA ant kanvos  biggrin.gif  nu nenent ant labai smulkios..  g.gif

lotuliukas.gif prašom
user posted imageuser posted image
user posted image
tęsti? lotuliukas.gif
Atsakyti
neturiu net žodžių! darbų net daugiau nei prieš Kalėdas! kas vyksta? biggrin.gif esu apakus... vos porą dienų neskaičiau temos, o net neapsimoka cituoti visų su pagyrimais, nes žinutė gautųsi pernelyg ilga tongue.gif labai labai patiko visi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2011 01 15, 21:45)
gražūs visų darbeliai wub.gif

o aš pasimetus, nežinau ką siuvinėt, turiu keletą nusižiūrėjus, visų noriu, bet vienu metu mėgstu tik vieną siuvinėt, tai pasimetime doh.gif

parodyk mums, ką planuoji, - padėsim išsirinkt, ką pirmiau biggrin.gif

QUOTE(murkse @ 2011 01 17, 14:35)
drinks_cheers.gif  labai sunkus darbas, tikriausiai pora val laiko susitaupytu jei 2x2 siuvineciau, bet skirtukui paveiksliukas butu per didelis
Lenkiu galva kas Nimue siuvineja ant lino  ax.gif

bet juk Nimue siuvinėjama 2x2, tad visai lengva ir ant lino ax.gif
Atsakyti
senokai bebuvau užsukus,tai pasirodysiu kad netinginiavau.....
dovana draugės dukrai. lietuviškas linas,kryžiukai 2x2 siūlo

user posted image user posted image

advento kalendorius sūnučiui.dydis 46cm x 35 cm. Siuvinėjau ant 28ewo sendintos baltos spalvos,kryžiukai 2x2 siūlo,siuvinėta DMC siūlais,9 spalvos,iš jų 2 spalvos metaliko.elniuko dydis 15cm x 23cm.
languota estiška medžiagytė,maiškiuko dydis 9cm x 12cm,juostelė 3mm.
skaičiukai siuvinėti 2x2 siūlus.

user posted image user posted image

mano pirmagimė - adatų knygutė -DIM varliukai,zweigart belfast 32 linas,spalva cream.13 DMC spalvų,blendingas.kryžiukai 1x1 audinio siūlą,siuvinėta 1 gija (blendinga darant 1gija isskyriau pusiau tai nenukentėjo siūlo storis,visume išėjo 1gija).varliukai 7.5 x 3.2 cm, knygutė 11.5 x 8 cm , nugarytė 1.4cm . vidinės dalys - estiška medžiagytė,veltinio lapeliai.viduje adatėlių vardukai ir numeriukai šriftas -mano improvizacija siuvinėjant.knygutė susiūta biskorno siūle.siuvinėjau 4 dienas,o 5 dienas siuvau...baigta vakar

user posted image user posted image user posted image user posted image

Atsakyti