Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dina wub.gif nuostabus darbas first.gif

Višniuke dailus ir kruopštus darbukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 01 25, 23:43)
Sveikutes,

bigsmile.gif oho, tai bent thumbup.gif nuostabus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 26, 01:03)
vishniuke labai grazu  smile.gif ir tikriausai patogu viskas vienoj vietoj smile.gif

Aciu 4u.gif dar ivertint negaliu, nes tik vakar pabaigiau ax.gif , bet manau bus patodu, nes iki siol adatos - sau, zirkles - sau. Vienu zodziu - pabodo man ta netvarka - tai nusprendziau pasidaryt knygele ax.gif

QUOTE(Dinka* @ 2011 01 26, 01:09)
Visniuke- grazus darbelis- tikrai miela, kai smulkmeneles vienoje vietoje  wub.gif

QUOTE(etaeta @ 2011 01 26, 09:21)
Nuostabu  wub.gif labai megstu tokius darbelius, super  didis.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 26, 09:34)
...Višniuke dailus ir kruopštus darbukas  wub.gif

QUOTE(murkse @ 2011 01 26, 09:36)
bigsmile.gif  oho, tai bent  thumbup.gif nuostabus darbelis wub.gif

Dekui merginos, jusu zodziai man sirdute glosto wub.gif

I galery. ru idejau didesniu foto, nes kaikurios merginos prase, gal kam idomu bus is arciau apziuret wink.gif

http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cSuI7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 26 sausio 2011 - 08:54
QUOTE(Višniukė @ 2011 01 26, 00:43)

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 26, 09:53)
Labai gražu wub.gif

Dekui dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 01 25, 23:43)

Pagaliau ir as galiu jums parodyt, sausio vakaru darbeli pagal Sweat heart tree biskorniuko dizainiuka, mano paimprovizuota adatu ir zirkliu knygele.
Siuvineta ant Belfast platinum 32 dydzio lino, panaudotos 6 DMC spalvytes, perle cotton, daug daug nykstukiniu saguciu, dvi dideles sagutes sirdeles, veltinio lakstas, kaspineliai, dvieju spalvyciu MH karoliukai.
Virsutineje eileje trecias paveikslelis - Sweat heart tree dizainiukas pagal schema, o daugiau viskas - improvizacija  :% Dariau uzsegima su knopkele, nes man taip patogiau ax.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif super atrodo, atvažiuosiu gyvai pačiupinėt, labai knieti biggrin.gif
Atsakyti
Visniuke ir Dinka jusu darbeliai nerwalus.
As ka tik baigiau Nimue dieduli su bobute, ir ten gan nedaug buvo blendingo, bet letina jis darbelis. As kad greiciau, pasiruosiau visus siuliukus ant tokios kartonines lenteles kaip rinkiniuose buna siulai sudeti. Tai tas biskutuka padejo. smile.gif

Dabar klausimelis patyrusioms.
Pagaliau pradesiu siuvienti tuos tris paveiksliukus kuriu taip ilgai ieskojau, tik va nezinau ant kokios Aidos siuvienti, numeriukas koks turi buti, kad graziau atrodytu. Gal galite padeti...
Apie siuos paveiklsiukus kalbu, ju ir fonas siuvinetas...
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 01 26, 10:40)

Dabar klausimelis patyrusioms.
Pagaliau pradesiu siuvienti tuos tris paveiksliukus kuriu taip ilgai ieskojau,  tik  va nezinau ant kokios Aidos siuvienti, numeriukas koks turi buti, kad graziau atrodytu. Gal  galite padeti...

prie patyrusių savęs nepriskiriu biggrin.gif bet siuvinėčiau ant 16 ar 18. Gal 16 labiau
Atsakyti
O kurie didesni kvadraciukai 16 ar 18. Kiek atsimenu, 18 jau smulkesni, ane?

Dra klausimelis, o kaip apskaiciuoti kiek medziageles reikia, nes pas mane tokiu nesunaudotu atraizu kruva. Aisku su laiku ji mazeja darant visokias sirdutes ir panasiai, bet reikia kazkada ismokti pasiskaiciuoti kiek man reikia medziagos.
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 01 26, 10:50)
O kurie didesni kvadraciukai 16 ar 18. Kiek atsimenu, 18 jau smulkesni, ane?
Dra klausimelis, o kaip apskaiciuoti kiek medziageles  reikia, nes  pas mane tokiu nesunaudotu atraizu kruva. Aisku su laiku ji mazeja darant visokias sirdutes ir panasiai, bet reikia kazkada ismokti pasiskaiciuoti kiek man reikia medziagos.

didesni 16. kiek medžiagos reikia-pagal schemą reikia pasiskaičiuoti. + atidėti kraštams
Papildyta:
Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kvadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.
Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.

Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
Atsakyti
Wau Murkse, aciu tau labai...
Auksas tu..
Pagaliau per tiek metu ismoksiu susiskaiciuoti, net persirasiau i savo sasiuvinuka!!!
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 01 26, 11:07)
Wau Murkse, aciu tau labai...
Auksas tu..
Pagaliau per tiek metu ismoksiu susiskaiciuoti, net persirasiau i savo sasiuvinuka!!!

biggrin.gif nėr už ką, visad prašom
Atsakyti