Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikutes 4u.gif
Giriu jusu darbelius, o jau mergytes portretas tai superinis thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Pagaliau galiu pasirodyti su savo darbeliu. Pagaliau baigiau karsta.gif Jau puikuojasi ant sienos (tik reikes labiau itempti, nes nelygiai krastai eina) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)
sveiki merginos, daznai uzeinu pas jus, visi darbelei superinei
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda smile.gif

Labai grazu wub.gif
Nors siaip as pries schemas is nuotrauku darytas (labai daug maciau prastu rezultatau) - todel nesiryzciau imtis blush2.gif
O cia tikrai dailiai atrodo - bus grazus atminimas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dina* @ 2011 01 25, 16:14)
Sveikutes 4u.gif
Giriu jusu darbelius, o jau mergytes portretas tai superinis thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Pagaliau galiu pasirodyti su savo darbeliu. Pagaliau baigiau karsta.gif Jau puikuojasi ant sienos (tik reikes labiau itempti, nes nelygiai krastai eina)  biggrin.gif

Labai grazus povas thumbup.gif

Jau uzsimaniau greiciau grizti namo ir sest prie siuvinio smile.gif
Atsakyti
oho kiek per kelias val gražių darbų pridėjot bigsmile.gif

QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 13:52)
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda smile.gif

labai gražu. jei pati daryčiau schemą iš nuotraukos, tai irgi juodai balta arba ruda
thumbup.gif procesas

QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 14:14)
Mano pirmi siuvineti metrikai smile.gif Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.

mieli wub.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 25, 14:44)
Metaxa,gražūs tavo darbeliai  4u.gif Meškiuką gali panaudoti pagalvėlei, kraščiukus atsiūlėk, padaryk plačius ryškaus audinio kraštus (kaip rėmą), tik siūk prie pat paveiksliuko kraštelio ir turėsi puikią vaikišką pagalvėlę  4u.gif Pavyzdys gali būti ir ši

drinks_cheers.gif tą patį pagalvojau. Nerinukus iš kraštelių pritaisyčiau ir ant pagalvės tupdyčiau 4u.gif

QUOTE(Dina* @ 2011 01 25, 15:14)
Sveikutes 4u.gif
Pagaliau galiu pasirodyti su savo darbeliu. Pagaliau baigiau karsta.gif Jau puikuojasi ant sienos (tik reikes labiau itempti, nes nelygiai krastai eina)  biggrin.gif

nuostabus wub.gif
Atsakyti
nuostabus povas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 25, 14:44)
Metaxa,gražūs tavo darbeliai  4u.gif Meškiuką gali panaudoti pagalvėlei, kraščiukus atsiūlėk, padaryk plačius ryškaus audinio kraštus (kaip rėmą), tik siūk prie pat paveiksliuko kraštelio ir turėsi puikią vaikišką pagalvėlę  4u.gif

QUOTE(murkse @ 2011 01 25, 15:25)
drinks_cheers.gif  tą patį pagalvojau. Nerinukus iš kraštelių pritaisyčiau ir ant pagalvės tupdyčiau  4u.gif

kaip tik savaitėlę pagyvensiu pas mamą tai bus puiki proga išmokti naudotis siuvimo mašina thumbup.gif gerai, nes ir daugiau darbelių praktiškai panaudojamų planuose turiu, ne vien tik paveikslėliai ant sienos rūpi ax.gif o rankom tokių darbų geriau jau man nedaryt kiek atsimenu savo siūles iš mokyklos laikų doh.gif

QUOTE(Dina* @ 2011 01 25, 15:14)

jau antras paveikslėlis per dieną kuris nerealiai sužavėjo wub.gif kiek ryžto, darbo ir kantrybės jie reikalauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 25 sausio 2011 - 16:18
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 25, 15:31)
O man idomu, kodel butent tokie remeliai parinkti? kazkaip bent jau man paveiksliukai kazkokio ryskesnio remuko reikalauja smile.gif

O man kazkaip graziai ziurisi. Paveiksliukai ryskus, nesinorejo ryskaus ir remelio. Cia turbut skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 25, 13:47)
ką gi, žadėjau pirmą kartą pasirodyti ko esu pridirbus nuo vasaros blush2.gif

Visai neblogi darbeliai. O pirma tai siulau prisiuti prie kartono ir su pasportu ireminti.

Natalja_B labai labai grazus darbas, labai kokybiskai schema padaryta

Dina* Ohohohoho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaip grazu. Koks dydis kryziukais ir kiek spalvu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tubli: 25 sausio 2011 - 16:45
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 25, 15:44)
thumbup.gif mieli ir nesikartojantys  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Papildyta:
Sveikutes 4u.gif

Oho, kiek darbo ideta. Nuostabiai atrodo!!! thumbup.gif thumbup.gif Pagarba!
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2011 01 25, 16:25)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius aciuks.gif wub.gif Siuvinejau kelis metus su nemazom pertraukom, tai as i ji turbut jau atsiziurejau, kad man jokio ispudzio nebedaro lotuliukas.gif Dabar dairausi kokio nedidelio paveiksliuko, kad kokiem keliem menesiam uzsiemima tureciau. rolleyes.gif Kol kas neradau. Pati nezinau ko noriu biggrin.gif
QUOTE(Tubli @ 2011 01 25, 17:40)
Dina* Ohohohoho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaip grazu. Koks dydis kryziukais ir kiek spalvu?

Aciu aciuks.gif
Dydis kryziukais 280 x 180
75 spalvos. Visas paveiksliukas beveik vien blendingas (78 blendingu) smile.gif
Atsakyti
Labai gražus povas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)

Tikrai labai kokybiškai padaryta, bus labai gražu ir modeliukas labai gražus smile.gif

QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 15:14)
Mano pirmi siuvineti metrikai smile.gif Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.

Idėja su gyvūnėliais man patinka, bet ir man ryškesnių rėmelių norėtųsi smile.gif

Sveikutes :

Ohohohohohoooooo bigsmile.gif Koks grožis wub.gif Šaunuolė, kad nepraradai kantrybės ir baigei thumbup.gif
Atsakyti
gal jum pasirodys ir kvailas klausimas, bet kadangi pastaruoju metu dažnokai šį žodį naudojate, tai visgi: kas tas blendingas? blush2.gif
Atsakyti