Sveikutes
Giriu jusu darbelius, o jau mergytes portretas tai superinis Labai grazu
Pagaliau galiu pasirodyti su savo darbeliu. Pagaliau baigiau Jau puikuojasi ant sienos (tik reikes labiau itempti, nes nelygiai krastai eina)
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)
sveiki merginos, daznai uzeinu pas jus, visi darbelei superinei
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda
Labai grazu
Nors siaip as pries schemas is nuotrauku darytas (labai daug maciau prastu rezultatau) - todel nesiryzciau imtis
O cia tikrai dailiai atrodo - bus grazus atminimas
Papildyta:
QUOTE(Dina* @ 2011 01 25, 16:14)
Sveikutes
Pagaliau galiu pasirodyti su savo darbeliu. Pagaliau baigiau Jau puikuojasi ant sienos (tik reikes labiau itempti, nes nelygiai krastai eina)
Labai grazus povas
Jau uzsimaniau greiciau grizti namo ir sest prie siuvinio
oho kiek per kelias val gražių darbų pridėjot
labai gražu. jei pati daryčiau schemą iš nuotraukos, tai irgi juodai balta arba ruda
procesas
mieli
tą patį pagalvojau. Nerinukus iš kraštelių pritaisyčiau ir ant pagalvės tupdyčiau
nuostabus
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 13:52)
labai gražu. jei pati daryčiau schemą iš nuotraukos, tai irgi juodai balta arba ruda
procesas
QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 14:14)
Mano pirmi siuvineti metrikai Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.
mieli
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 25, 14:44)
Metaxa,gražūs tavo darbeliai Meškiuką gali panaudoti pagalvėlei, kraščiukus atsiūlėk, padaryk plačius ryškaus audinio kraštus (kaip rėmą), tik siūk prie pat paveiksliuko kraštelio ir turėsi puikią vaikišką pagalvėlę Pavyzdys gali būti ir ši
tą patį pagalvojau. Nerinukus iš kraštelių pritaisyčiau ir ant pagalvės tupdyčiau
QUOTE(Dina* @ 2011 01 25, 15:14)
Sveikutes
nuostabus
nuostabus povas
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 25, 14:44)
Metaxa,gražūs tavo darbeliai Meškiuką gali panaudoti pagalvėlei, kraščiukus atsiūlėk, padaryk plačius ryškaus audinio kraštus (kaip rėmą), tik siūk prie pat paveiksliuko kraštelio ir turėsi puikią vaikišką pagalvėlę
QUOTE(murkse @ 2011 01 25, 15:25)
kaip tik savaitėlę pagyvensiu pas mamą tai bus puiki proga išmokti naudotis siuvimo mašina gerai, nes ir daugiau darbelių praktiškai panaudojamų planuose turiu, ne vien tik paveikslėliai ant sienos rūpi o rankom tokių darbų geriau jau man nedaryt kiek atsimenu savo siūles iš mokyklos laikų
QUOTE(Dina* @ 2011 01 25, 15:14)
jau antras paveikslėlis per dieną kuris nerealiai sužavėjo kiek ryžto, darbo ir kantrybės jie reikalauja
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 25, 15:31)
O man idomu, kodel butent tokie remeliai parinkti? kazkaip bent jau man paveiksliukai kazkokio ryskesnio remuko reikalauja
O man kazkaip graziai ziurisi. Paveiksliukai ryskus, nesinorejo ryskaus ir remelio. Cia turbut skonio reikalas
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 25, 13:47)
ką gi, žadėjau pirmą kartą pasirodyti ko esu pridirbus nuo vasaros
Visai neblogi darbeliai. O pirma tai siulau prisiuti prie kartono ir su pasportu ireminti.
Natalja_B labai labai grazus darbas, labai kokybiskai schema padaryta
Dina* Ohohohoho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaip grazu. Koks dydis kryziukais ir kiek spalvu?
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 25, 15:44)
mieli ir nesikartojantys
Aciu labai
Papildyta:
Sveikutes
Oho, kiek darbo ideta. Nuostabiai atrodo!!! Pagarba!
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2011 01 25, 16:25)
mieli
Aciu
Aciu visoms uz grazius zodzius Siuvinejau kelis metus su nemazom pertraukom, tai as i ji turbut jau atsiziurejau, kad man jokio ispudzio nebedaro Dabar dairausi kokio nedidelio paveiksliuko, kad kokiem keliem menesiam uzsiemima tureciau. Kol kas neradau. Pati nezinau ko noriu
Aciu
Dydis kryziukais 280 x 180
75 spalvos. Visas paveiksliukas beveik vien blendingas (78 blendingu)
QUOTE(Tubli @ 2011 01 25, 17:40)
Dina* Ohohohoho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaip grazu. Koks dydis kryziukais ir kiek spalvu?
Aciu
Dydis kryziukais 280 x 180
75 spalvos. Visas paveiksliukas beveik vien blendingas (78 blendingu)
Labai gražus povas
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)
Tikrai labai kokybiškai padaryta, bus labai gražu ir modeliukas labai gražus
QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 15:14)
Mano pirmi siuvineti metrikai Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.
Idėja su gyvūnėliais man patinka, bet ir man ryškesnių rėmelių norėtųsi
Sveikutes :
Ohohohohohoooooo Koks grožis Šaunuolė, kad nepraradai kantrybės ir baigei
gal jum pasirodys ir kvailas klausimas, bet kadangi pastaruoju metu dažnokai šį žodį naudojate, tai visgi: kas tas blendingas?