QUOTE(libaja @ 2011 01 25, 12:05)
Patogu, jei nėr daug blendingo. Aš dabar siuvinėju paveikslą, kur viena spalva kaip sudedamoji į 3-4 simbolius eina. Tokiu atveju nežinau kaip išsisukt su tokiu dalyku.
libaja, blendingui darai tą ptį, ką ir paprastiems siūlams: susidedi kiek reikia siūlų siuvinėjimui, pvz 1 raudonas + 2 rožiniai, ant juostelės su skylutėmis pieši simboliuką, kuris schemoje naudojamas ir ten įveri tą gijelę. Dabar siuvinėju darbą, kuriame daug blendingo, tai paruošiu siuliukus, pasiuvinėju kiek man reikia numatytame plotelyje, po to veriu į kartono skylutę. Kitą kartą pabaigiu paruoštą giją ir imu naujus siūliukus
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 25, 14:00)
meškiuką norint rėminti visų pirma nerandu tokio rėmelio tinkamo, reiktų ieškot kas galėtų rėmelį padaryti arba nešti į rėminimo centrą
turiu 13x18 rėmelį atliekamą, bet į aukštį trūkta 1 cm
todėl ir stovi padėtas į šoną tas meškius, nesugalvoju ką tinkamai jam padaryt
Metaxa,gražūs tavo darbeliai
Meškiuką gali panaudoti pagalvėlei, kraščiukus atsiūlėk, padaryk plačius ryškaus audinio kraštus (kaip rėmą), tik siūk prie pat paveiksliuko kraštelio ir turėsi puikią vaikišką pagalvėlę
Pavyzdys gali būti ir ši
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)
sveiki merginos, daznai uzeinu pas jus, visi darbelei superinei
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda
Nuostabus darbelis. O schemą pati darei?
QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 15:14)
Mano pirmi siuvineti metrikai
Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.
mieli ir nesikartojantys