Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 13:52)
sveiki merginos, daznai uzeinu pas jus, visi darbelei superinei
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda smile.gif

nerealu wub.gif
Atsakyti
Mano pirmi siuvineti metrikai smile.gif Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda smile.gif

wow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kiek cia spalvu? kokio dydzio kryziukais? Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
taip visos giriat remelius siuvinejimui. Tai vadinas ir man reikia ju pasieskoti?
ir graziau, ir greiciau, ir patogiau ( isivaizduoju, kad patogu labai- pacio siuvinelio nebereikia glamzyti rankose- jis graziai itemptas, ar ne? o kur ju buna? rankdarbiu parduotuvese, ar privaciai kazko ieskot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 25, 16:27)
taip visos giriat remelius siuvinejimui. Tai vadinas ir man reikia ju pasieskoti?
ir graziau, ir greiciau, ir patogiau ( isivaizduoju, kad patogu labai- pacio siuvinelio nebereikia glamzyti rankose- jis graziai itemptas, ar ne? o kur ju buna? rankdarbiu parduotuvese, ar privaciai kazko ieskot?  blush2.gif

Siuo klausimu rekomenduoju Dzeine drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 16:14)
Mano pirmi siuvineti metrikai smile.gif Mama norejo, kad issiuvineciau gyvuneli, kurio metais yra gimusios.

O man idomu, kodel butent tokie remeliai parinkti? kazkaip bent jau man paveiksliukai kazkokio ryskesnio remuko reikalauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 25, 14:31)
Siuo klausimu rekomenduoju Dzeine  drinks_cheers.gif

reiks belstis- gal bus atidaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 25, 14:34)
reiks belstis- gal bus atidaryta  4u.gif

Kiek žinau, jinai dabar trumpam išvykus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 01 25, 14:35)
Kiek žinau, jinai dabar trumpam išvykus. 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 25, 14:27)
ir graziau, ir greiciau, ir patogiau ( isivaizduoju, kad patogu labai- pacio siuvinelio nebereikia glamzyti rankose- jis graziai itemptas, ar ne? o kur ju buna? rankdarbiu parduotuvese, ar privaciai kazko ieskot?  blush2.gif

man uz iprastus apvalius remelius dar patogiau tokie kvadratiniai (q-snap), padaryti is plastiko. tik nzn ar yra tokiu lt. neistampo medziagos visai thumbup.gif

cia ir cia
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 01 25, 12:05)
Patogu, jei nėr daug blendingo. Aš dabar siuvinėju paveikslą, kur viena spalva kaip sudedamoji į 3-4 simbolius eina. Tokiu atveju nežinau kaip išsisukt su tokiu dalyku.

libaja, blendingui darai tą ptį, ką ir paprastiems siūlams: susidedi kiek reikia siūlų siuvinėjimui, pvz 1 raudonas + 2 rožiniai, ant juostelės su skylutėmis pieši simboliuką, kuris schemoje naudojamas ir ten įveri tą gijelę. Dabar siuvinėju darbą, kuriame daug blendingo, tai paruošiu siuliukus, pasiuvinėju kiek man reikia numatytame plotelyje, po to veriu į kartono skylutę. Kitą kartą pabaigiu paruoštą giją ir imu naujus siūliukus mirksiukas.gif

QUOTE(Metaxa @ 2011 01 25, 14:00)
meškiuką norint rėminti visų pirma nerandu tokio rėmelio tinkamo, reiktų ieškot kas galėtų rėmelį padaryti arba nešti į rėminimo centrą g.gif  turiu 13x18 rėmelį atliekamą, bet į aukštį trūkta 1 cm doh.gif  todėl ir stovi padėtas į šoną tas meškius, nesugalvoju ką tinkamai jam padaryt blush2.gif

Metaxa,gražūs tavo darbeliai 4u.gif Meškiuką gali panaudoti pagalvėlei, kraščiukus atsiūlėk, padaryk plačius ryškaus audinio kraštus (kaip rėmą), tik siūk prie pat paveiksliuko kraštelio ir turėsi puikią vaikišką pagalvėlę 4u.gif Pavyzdys gali būti ir ši
user posted image
QUOTE(Natalja_B @ 2011 01 25, 14:52)

wub.gif thumbup.gif Nuostabus darbelis. O schemą pati darei?
QUOTE(Manele @ 2011 01 25, 15:14)

thumbup.gif mieli ir nesikartojantys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 25 sausio 2011 - 14:47
QUOTE(simon4 @ 2011 01 25, 14:42)
man uz iprastus apvalius remelius dar patogiau tokie kvadratiniai (q-snap), padaryti is plastiko. tik nzn ar yra tokiu lt. neistampo medziagos visai  thumbup.gif

yra ir Lt internetinėse parduotuvėse ax.gif turiu ir labai patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 25, 14:42)
man uz iprastus apvalius remelius dar patogiau tokie kvadratiniai (q-snap), padaryti is plastiko. tik nzn ar yra tokiu lt. neistampo medziagos visai  thumbup.gif

cia ir cia

aciu, labai faini. reiks pasizvalgyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 25, 15:42)

cia ir cia

geras, as ir tokiu noreciau thumbup.gif
o kaip tokie kur yra kasiulai.lt?
Atsakyti