Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos 4u.gif

as su dar vienu klausimu. Matau, kad siuvinejate didelius darbelius ir greiciausiai naudojat kokius nors siuvinejimo remus.
Kadangi dabar pasirinkau didesni paveiksla, man taip pat ju reiktu, taciau man nera patogu su jais siuvineti.. doh.gif
Kai itempi darbeli sunku pataikyti vienu dygsneliu i abi skylutes (jei gerai parasiau), o durti i apacia, paskui i virsu nera paprasta - daug taikymo...
Gal ne taip kazka isivaizduoju? blush2.gif

Kaip jus siuvinejate naudojant remus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 10:30)
o tu toki pasidaryk,ir nepasimes ne vienas siulas  mirksiukas.gif susirasiau,simbolius ir kodus.
Patogu, jei nėr daug blendingo. Aš dabar siuvinėju paveikslą, kur viena spalva kaip sudedamoji į 3-4 simbolius eina. Tokiu atveju nežinau kaip išsisukt su tokiu dalyku.
QUOTE(Miledi @ 2011 01 25, 11:16)
Kaip jus siuvinejate naudojant remus? ax.gif

Viena ranka po medžiaga, kita virš. Ir mojuoji aukštyn-žemyn...
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 01 25, 11:16)
Kai itempi darbeli sunku pataikyti vienu dygsneliu i abi skylutes (jei gerai parasiau), o durti i apacia, paskui i virsu nera paprasta - daug taikymo...

as anksciau irgi megau siuvineti vienu kartu per dvi skylutes ir uzdejus lankeli pagalvojau - kaip nepatogu, juk taip daug leciau gaunasi! doh.gif Po to pastebejau, kad duriant aukstyn zemyn, po viena skylute, kryziukai kazkokie lygesni, grazesni... smile.gif
Atsakyti
ką gi, žadėjau pirmą kartą pasirodyti ko esu pridirbus nuo vasaros blush2.gif

čia mano pats pirmas mažytis darbelis. Kitaip ir negali būti: su daugybe klaidų, kryžiukai gula į skirtingas puses, nelygūs... o didžiausia klaida tai kad siuvinėjau niekur prieš tai nepasiskaičius ir nepagalvojus - visai nėra paliktų kraštų rėminimui doh.gif
gal jūs kaip daugiau patyrę galėtumėt patart ką su šituo meškium daryt, kaip jį užbaigt gražiai? blush2.gif
user posted image

pirma ir kol kas vienintelė kalėdinė atvirutė. Siuvinėjime jau tie klaidų nėra (bent jau aš taip manau), siuvinėta ant seno lietuviško lino, todėl buvo gana sunku skaičiuot siūliukus kad gautųsi vienodi kryžiukai 4u.gif kas labiausiai šitoj smulkmenėlėj nepatinka man pačiai tai nesugebėjau gražiai popieriaus iškirpt lygiai blush2.gif
user posted image

na ir paskutinis mano darbelis - skirtukas. Patį skirtuką pirkau kasiuluose, spalvos - sava improvizacija iš tų siūliukų ką turėjau. Viskas būtų gal ir gerai, bet jau kaip tas back stitch nepavyko tai baisu žiūrėt net pačiai doh.gif blush2.gif
user posted image

kol kas tiek, dar yra vienas pabaigtas darbelis tačiau dar neskalbtas ir neįrėmintas, todėl dar jo ir rodyti manau nelaikas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxa: 25 sausio 2011 - 11:52
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 09:30)
o tu toki pasidaryk,ir nepasimes ne vienas siulas  mirksiukas.gif susirasiau,simbolius ir kodus.

gerai, jei spalvu 10 thumbup.gif drinks_cheers.gif , o jei 70-90, kai vienos spalvos keli atspalviai, tikrai sunku izlibint, koks galas paliktas, tada reikia grizt i schema ir atsekt galus ax.gif
Atsakyti
user posted image
siulyciau uzklijuoti su dvipuse lipnia juosta ,ant kartono ,ir tiesiog ireminti,krasteliai uzsidengs po remeliu.man tokia beda taipat buvo,ne nepasakytu niekas kad medziagos truksta biggrin.gif

QUOTE(vasarė @ 2011 01 25, 13:55)
gerai, jei spalvu 10 thumbup.gif  drinks_cheers.gif , o jei 70-90, kai vienos spalvos keli atspalviai, tikrai sunku izlibint, koks galas paliktas, tada reikia grizt i schema ir atsekt galus  ax.gif

pas mane dvi juosteles ,19 spalvu ax.gif

na ir paskutinis mano darbelis - skirtukas. Patį skirtuką pirkau kasiuluose, spalvos - sava improvizacija iš tų siūliukų ką turėjau. Viskas būtų gal ir gerai, bet jau kaip tas back stitch nepavyko tai baisu žiūrėt net pačiai

perdaug jau save bari ,jokiu priekaistu skirtukui,puikus puikiausias thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 sausio 2011 - 12:41
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 25, 12:47)

čia mano pats pirmas mažytis darbelis. Kitaip ir negali būti: su daugybe klaidų, kryžiukai gula į skirtingas puses, nelygūs... o didžiausia klaida tai kad siuvinėjau niekur prieš tai nepasiskaičius ir nepagalvojus - visai nėra paliktų kraštų rėminimui doh.gif
gal jūs kaip daugiau patyrę galėtumėt patart ką su šituo meškium daryt, kaip jį užbaigt gražiai? blush2.gif

pirma ir kol kas vienintelė kalėdinė atvirutė. Siuvinėjime jau tie klaidų nėra (bent jau aš taip manau), siuvinėta ant seno lietuviško lino, todėl buvo gana sunku skaičiuot siūliukus kad gautųsi vienodi kryžiukai 4u.gif kas labiausiai šitoj smulkmenėlėj nepatinka man pačiai tai nesugebėjau gražiai popieriaus iškirpt lygiai blush2.gif

na ir paskutinis mano darbelis - skirtukas. Patį skirtuką pirkau kasiuluose, spalvos - sava improvizacija iš tų siūliukų ką turėjau. Viskas būtų gal ir gerai, bet jau kaip tas back stitch nepavyko tai baisu žiūrėt net pačiai doh.gif  blush2.gif

kol kas tiek, dar yra vienas pabaigtas darbelis tačiau dar neskalbtas ir neįrėmintas, todėl dar jo ir rodyti manau nelaikas blush2.gif

O man viskas labai grazu 4u.gif
O skirtukas, tai is vis liuksiskas - as kazkaip dar nebandziau skirtuku siuvinet, gal nebloga ideja dovanoms - reikes uzssiimti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 25, 12:12)
as anksciau irgi megau siuvineti vienu kartu per dvi skylutes ir uzdejus lankeli pagalvojau - kaip nepatogu, juk taip daug leciau gaunasi!  doh.gif  Po to pastebejau, kad duriant aukstyn zemyn, po viena skylute, kryziukai kazkokie lygesni, grazesni... smile.gif

Tai vadinasi teorija ismanau smile.gif
Manau, kad su angelu niekaip neisiversiu be remu doh.gif
o gal taip siuvinejant ir iprasiu ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 12:40)
siulyciau uzklijuoti su dvipuse lipnia juosta ,ant kartono ,ir tiesiog ireminti,krasteliai uzsidengs po remeliu.man tokia beda taipat buvo,ne nepasakytu niekas kad medziagos truksta  biggrin.gif
...
perdaug jau save bari ,jokiu priekaistu skirtukui,puikus puikiausias  thumbup.gif

mešiuką norint rėminti visų pirma nerandu tokio rėmelio tinkamo, reiktų ieškot kas galėtų rėmelį padaryti arba nešti į rėminimo centrą g.gif turiu 13x18 rėmelį atliekamą, bet į aukštį trūkta 1 cm doh.gif todėl ir stovi padėtas į šoną tas meškius, nesugalvoju ką tinkamai jam padaryt blush2.gif
o skirtukas - iš toliau ir man pačiai gražiai žiūrisi, bet iš arti nesu 100proc patenkinta rezultatu, nėra taip blogai galbūt kaip man atrodo, bet ir nėra labai gerai ten blush2.gif

QUOTE(Miledi @ 2011 01 25, 12:48)
O man viskas labai grazu 4u.gif
O skirtukas, tai is vis liuksiskas - as kazkaip dar nebandziau skirtuku siuvinet, gal nebloga ideja dovanoms - reikes uzssiimti thumbup.gif

na bet ačiū kad labai nekritikavot, smagu gražių žodžių išgirst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 25, 11:47)

visi mieli darbeliai thumbup.gif

skirtukas isvis superinis. nesu bandzius tokios medziagos, o ziuriu, kad veltui. Rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
sveiki merginos, daznai uzeinu pas jus, visi darbelei superinei
va sugalvuojau ir as padaryti ir parodyti savo darbeli , aisku dar nesutvarkytas iki galo bet procesas juda smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalja_B: 25 sausio 2011 - 13:54
QUOTE(vasarė @ 2011 01 25, 11:55)
gerai, jei spalvu 10 thumbup.gif  drinks_cheers.gif , o jei 70-90, kai vienos spalvos keli atspalviai, tikrai sunku izlibint, koks galas paliktas, tada reikia grizt i schema ir atsekt galus  ax.gif

As taip 90spalvu laikau- man lb patogu, pagal atspalvius daugmaz susideliojau ir greit randu (cia haed vandenio siulai smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 01 25, 11:05)

Viena ranka po medžiaga, kita virš. Ir mojuoji aukštyn-žemyn...

drinks_cheers.gif tikrai taip

QUOTE(MildukasK @ 2011 01 25, 11:12)
as anksciau irgi megau siuvineti vienu kartu per dvi skylutes ir uzdejus lankeli pagalvojau - kaip nepatogu, juk taip daug leciau gaunasi!  doh.gif  Po to pastebejau, kad duriant aukstyn zemyn, po viena skylute, kryziukai kazkokie lygesni, grazesni... smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif daug gražesni kryžiukai smile.gif
Atsakyti