Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai aciu uz patarimus, papeikimus ir pastaba blush2.gif s. Ranku tikrai nenuleidu ir siuvineju bei tobuleju toliau. Schemu taipat pati nebedarysiu blush2.gif , jau radau patinkanti darbeli su profesionalia schema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija13x @ 2011 01 24, 20:30)
Labai aciu uz patarimus, papeikimus ir pastaba blush2.gif s. Ranku tikrai nenuleidu ir siuvineju bei tobuleju toliau. Schemu taipat pati nebedarysiu  blush2.gif , jau radau patinkanti darbeli su profesionalia schema  smile.gif

saunuole, kad neissigandai pastabu, kritikos- o toliau siuvineji, tobuleji. Ir parodysi kitus savo darbelius 4u.gif
Atsakyti
o man tie darbeliai pasirode orginalus ir idomus 4u.gif
Nebutinai juk turi kryziukas ant kryziuko buti toje vietoje kur turi buti ir kodel gi nepaeksperimentavus, spalvas nesuliejus arba atvirksciai astrias spalvas nesugretinus ir panasiai. Taip dar yra didesne kuryba, ne tik atkartojimas to ka kazkas sukure ir ka daugybe zmoniu pakartos savo siuvinejimo darbeliuose.
na aisku gal ir gerai pasiuvineti jau sukurtus darbelius, kad pamatyti kaip ten kas yra, bet butinai linkiu ir toliau kurtis paciai isskirtines ir kitokias schemutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 00:21)
Mergytes baigiau savo dideli darba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dizainas HAED Jim Warren Night Moves
Kryziuku 450*222, siuvinejau ant Aida18 pusiniu kryzeliu,  DMC 3 siuliukai. Siuvinejau 7 menesius.

Galiu tik prisijungti prie visų pagyrų, darbas milžinas, o ir suplanuotieji doh.gif

QUOTE(doviem @ 2011 01 24, 18:44)
Sveikos, seniai buvau pas jus jau, bet atkeliauju su nauju darbeliu, visom daug kartu matytas, bet bent man kiekviena karta jis vistiek labai grazus smile.gif

4u.gif thumbup.gif

QUOTE(vitalija13x @ 2011 01 24, 21:30)
Labai aciu uz patarimus, papeikimus ir pastaba blush2.gif s. Ranku tikrai nenuleidu ir siuvineju bei tobuleju toliau. Schemu taipat pati nebedarysiu  blush2.gif , jau radau patinkanti darbeli su profesionalia schema  smile.gif

Džiaugiuosi, kad teisingai supratai mūsų patarimus ir laukiam naujų tavo darbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitutė @ 2011 01 24, 21:53)
o man tie darbeliai pasirode orginalus ir idomus  4u.gif
Nebutinai juk turi kryziukas ant kryziuko buti toje vietoje kur turi buti ir kodel gi nepaeksperimentavus, spalvas nesuliejus arba atvirksciai astrias spalvas nesugretinus ir panasiai. Taip dar yra didesne kuryba, ne tik atkartojimas to ka kazkas sukure ir ka daugybe zmoniu pakartos savo siuvinejimo darbeliuose.
na aisku gal ir gerai pasiuvineti jau sukurtus darbelius, kad pamatyti kaip ten kas yra, bet butinai linkiu ir toliau kurtis paciai isskirtines ir kitokias schemutes  4u.gif

kad nelabai kas susiliejo tuose darbeliuose rolleyes.gif bet cia gal dar ir skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 01 24, 17:37)
Dinka daro įvairiai, kam kaip patogiau. Yra tokių kurios susiveria visas spalvas ir siuvinėja kol visus pabaigs, yra kur po vieną spalvą, t.y. viena spalva išsiuvinėja, kai baigiasi siūlas įsiveria kitą spalvą... Jei nedidelis paveiksliukas galima išsiuvinėti viską viena spalva, tada imti kitą ir t.t. Tačiau yra galimybė praleisti kokį kryžiuką ar ne ten išsiuvinėt. Galima siuvinėti fragmentais, pvz.išsiuvinėti visą medžio kamiena su šakomis, o paskui lapus, žiedus/vaisius, drugelius ir t.t Ypač didelius (pvz. HAED) siuvinėja visom spalvom iš karto kurios yra kvadrate 10x10. bet ir tai nėra taisyklė. Daugiau pasiuvinėsi ir atrasi kaip pačiai patogiau-greičiau-maloniau

drinks_cheers.gif su laiku savo būda atrandi, o kartais ir nuo schemos priklauso, jei siuvineji su 10 rožinės spalvos atspalviu - nelabai paliksi siuliuką, kad dasiuvinėt veliau. Tenka arba ji pabaigt arba nukirpt..

QUOTE(doviem @ 2011 01 24, 17:44)
Sveikos, seniai buvau pas jus jau, bet atkeliauju su nauju darbeliu, visom daug kartu matytas, bet bent man kiekviena karta jis vistiek labai grazus smile.gif

wub.gif tikrai mielas

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 24, 19:08)
Aš siuvinėjau ir konvertavausi pagal kelis konverterius. Jei gavosi keli variantai tos spalvos, tai rinkausi mano manymu panašiausią pagal paveiksliuką. Nežinau kokį siuvinėsi, bet aš siuvinėjau šitą ir turiu konvertuotus siūlų numerius

drinks_cheers.gif

QUOTE(Domė @ 2011 01 24, 19:16)
Nors kazkada ir rodziausi, bet priminsiu...

labai gražūs, spalvos švelnios thumbup.gif

QUOTE(vitalija13x @ 2011 01 24, 20:30)

šaunuolė, kad viską gerai supratai mirksiukas.gif Laukiu naujo darbelio

QUOTE(Dinka* @ 2011 01 24, 21:11)
saunuole, kad neissigandai pastabu, kritikos- o toliau siuvineji, tobuleji. Ir parodysi kitus savo darbelius  4u.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 24, 22:05)
Galiu tik prisijungti prie visų pagyrų, darbas milžinas, o ir suplanuotieji  doh.gif
4u.gif  thumbup.gif
Džiaugiuosi, kad teisingai supratai mūsų patarimus ir laukiam naujų tavo darbelių  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 01 25, 08:00)
drinks_cheers.gif  su laiku savo būda atrandi, o kartais ir nuo schemos priklauso, jei siuvineji su 10 rožinės spalvos atspalviu -  nelabai paliksi siuliuką, kad dasiuvinėt veliau. Tenka arba ji pabaigt arba nukirpt..

va butent man taip dabar yra- siuvineju 8 rudu atspalviu metrika, ir jau matau, kad jei siulus paliksiu- po to jau nebezinosiu kur kuris yra lotuliukas.gif

Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
as kol kas siuvineju po viena spalva, t.y. paimu viena siula, issiuvineju fragmenta (arba kol baigiasi siulas), tada imu kita ir t.t. smile.gif Su daug siulu vienu metu dar nebandziau....
Ale tfu tfu, paskutinis darbas buvo tik su viena menka klaidele! Cia jau pasiekimas lotuliukas.gif Gal kitas darbas bus "idealus"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 25, 10:47)
va butent man taip dabar yra- siuvineju 8 rudu atspalviu metrika, ir jau matau, kad jei siulus paliksiu- po to jau nebezinosiu kur kuris yra  lotuliukas.gif

Labas rytas.  4u.gif

o tu toki pasidaryk,ir nepasimes ne vienas siulas mirksiukas.gif susirasiau,simbolius ir kodus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 sausio 2011 - 09:30
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 25, 09:51)
as kol kas siuvineju po viena spalva, t.y. paimu viena siula, issiuvineju fragmenta (arba kol baigiasi siulas), tada imu kita ir t.t. smile.gif Su daug siulu vienu metu dar nebandziau....
Ale tfu tfu, paskutinis darbas buvo tik su viena menka klaidele! Cia jau pasiekimas  lotuliukas.gif Gal kitas darbas bus "idealus"?  blush2.gif

as ir tokia technologija pasirinkus, paimu viena siula ir issiuvineju fragmenta (pasirinktoj dalyje) - kad daugiau nebereiktu grizt prie tos spalvos, tada imu kita smile.gif

Su keliais siulais nesu bandzius siuvineti...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 09:30)
o tu toki pasidaryk,ir nepasimes ne vienas siulas  mirksiukas.gif susirasiau,simbolius ir kodus.

user posted image

kazkur maciau tokias foto, supratau, kad cia siulu laikymui naudojama, ypac kai ju galiukai lieka....
ax.gif
aciu uz dar viena minti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 09:30)
o tu toki pasidaryk,ir nepasimes ne vienas siulas  mirksiukas.gif susirasiau,simbolius ir kodus.

user posted image

o as tai Madeira siuliukus naudoju, tai tokius galukus tiesiog taip pat prie pokucio pririsu. thumbup.gif
Atsakyti