QUOTE(vitalija13x @ 2011 01 24, 20:30)
Labai aciu uz patarimus, papeikimus ir pastaba s. Ranku tikrai nenuleidu ir siuvineju bei tobuleju toliau. Schemu taipat pati nebedarysiu , jau radau patinkanti darbeli su profesionalia schema
saunuole, kad neissigandai pastabu, kritikos- o toliau siuvineji, tobuleji. Ir parodysi kitus savo darbelius
o man tie darbeliai pasirode orginalus ir idomus
Nebutinai juk turi kryziukas ant kryziuko buti toje vietoje kur turi buti ir kodel gi nepaeksperimentavus, spalvas nesuliejus arba atvirksciai astrias spalvas nesugretinus ir panasiai. Taip dar yra didesne kuryba, ne tik atkartojimas to ka kazkas sukure ir ka daugybe zmoniu pakartos savo siuvinejimo darbeliuose.
na aisku gal ir gerai pasiuvineti jau sukurtus darbelius, kad pamatyti kaip ten kas yra, bet butinai linkiu ir toliau kurtis paciai isskirtines ir kitokias schemutes
Nebutinai juk turi kryziukas ant kryziuko buti toje vietoje kur turi buti ir kodel gi nepaeksperimentavus, spalvas nesuliejus arba atvirksciai astrias spalvas nesugretinus ir panasiai. Taip dar yra didesne kuryba, ne tik atkartojimas to ka kazkas sukure ir ka daugybe zmoniu pakartos savo siuvinejimo darbeliuose.
na aisku gal ir gerai pasiuvineti jau sukurtus darbelius, kad pamatyti kaip ten kas yra, bet butinai linkiu ir toliau kurtis paciai isskirtines ir kitokias schemutes
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 00:21)
Mergytes baigiau savo dideli darba
Dizainas HAED Jim Warren Night Moves
Kryziuku 450*222, siuvinejau ant Aida18 pusiniu kryzeliu, DMC 3 siuliukai. Siuvinejau 7 menesius.
Dizainas HAED Jim Warren Night Moves
Kryziuku 450*222, siuvinejau ant Aida18 pusiniu kryzeliu, DMC 3 siuliukai. Siuvinejau 7 menesius.
Galiu tik prisijungti prie visų pagyrų, darbas milžinas, o ir suplanuotieji
QUOTE(doviem @ 2011 01 24, 18:44)
Sveikos, seniai buvau pas jus jau, bet atkeliauju su nauju darbeliu, visom daug kartu matytas, bet bent man kiekviena karta jis vistiek labai grazus
QUOTE(vitalija13x @ 2011 01 24, 21:30)
Labai aciu uz patarimus, papeikimus ir pastaba s. Ranku tikrai nenuleidu ir siuvineju bei tobuleju toliau. Schemu taipat pati nebedarysiu , jau radau patinkanti darbeli su profesionalia schema
Džiaugiuosi, kad teisingai supratai mūsų patarimus ir laukiam naujų tavo darbelių
QUOTE(bitutė @ 2011 01 24, 21:53)
o man tie darbeliai pasirode orginalus ir idomus
kad nelabai kas susiliejo tuose darbeliuose bet cia gal dar ir skonio reikalas
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 01 24, 17:37)
Dinka daro įvairiai, kam kaip patogiau. Yra tokių kurios susiveria visas spalvas ir siuvinėja kol visus pabaigs, yra kur po vieną spalvą, t.y. viena spalva išsiuvinėja, kai baigiasi siūlas įsiveria kitą spalvą... Jei nedidelis paveiksliukas galima išsiuvinėti viską viena spalva, tada imti kitą ir t.t. Tačiau yra galimybė praleisti kokį kryžiuką ar ne ten išsiuvinėt. Galima siuvinėti fragmentais, pvz.išsiuvinėti visą medžio kamiena su šakomis, o paskui lapus, žiedus/vaisius, drugelius ir t.t Ypač didelius (pvz. HAED) siuvinėja visom spalvom iš karto kurios yra kvadrate 10x10. bet ir tai nėra taisyklė. Daugiau pasiuvinėsi ir atrasi kaip pačiai patogiau-greičiau-maloniau
su laiku savo būda atrandi, o kartais ir nuo schemos priklauso, jei siuvineji su 10 rožinės spalvos atspalviu - nelabai paliksi siuliuką, kad dasiuvinėt veliau. Tenka arba ji pabaigt arba nukirpt..
QUOTE(doviem @ 2011 01 24, 17:44)
Sveikos, seniai buvau pas jus jau, bet atkeliauju su nauju darbeliu, visom daug kartu matytas, bet bent man kiekviena karta jis vistiek labai grazus
tikrai mielas
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 24, 19:08)
Aš siuvinėjau ir konvertavausi pagal kelis konverterius. Jei gavosi keli variantai tos spalvos, tai rinkausi mano manymu panašiausią pagal paveiksliuką. Nežinau kokį siuvinėsi, bet aš siuvinėjau šitą ir turiu konvertuotus siūlų numerius
QUOTE(Domė @ 2011 01 24, 19:16)
Nors kazkada ir rodziausi, bet priminsiu...
labai gražūs, spalvos švelnios
QUOTE(vitalija13x @ 2011 01 24, 20:30)
šaunuolė, kad viską gerai supratai Laukiu naujo darbelio
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 24, 21:11)
saunuole, kad neissigandai pastabu, kritikos- o toliau siuvineji, tobuleji. Ir parodysi kitus savo darbelius
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 24, 22:05)
Galiu tik prisijungti prie visų pagyrų, darbas milžinas, o ir suplanuotieji
Džiaugiuosi, kad teisingai supratai mūsų patarimus ir laukiam naujų tavo darbelių
QUOTE(murkse @ 2011 01 25, 08:00)
su laiku savo būda atrandi, o kartais ir nuo schemos priklauso, jei siuvineji su 10 rožinės spalvos atspalviu - nelabai paliksi siuliuką, kad dasiuvinėt veliau. Tenka arba ji pabaigt arba nukirpt..
va butent man taip dabar yra- siuvineju 8 rudu atspalviu metrika, ir jau matau, kad jei siulus paliksiu- po to jau nebezinosiu kur kuris yra
Labas rytas.
as kol kas siuvineju po viena spalva, t.y. paimu viena siula, issiuvineju fragmenta (arba kol baigiasi siulas), tada imu kita ir t.t. Su daug siulu vienu metu dar nebandziau....
Ale tfu tfu, paskutinis darbas buvo tik su viena menka klaidele! Cia jau pasiekimas Gal kitas darbas bus "idealus"?
Ale tfu tfu, paskutinis darbas buvo tik su viena menka klaidele! Cia jau pasiekimas Gal kitas darbas bus "idealus"?
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 25, 10:47)
va butent man taip dabar yra- siuvineju 8 rudu atspalviu metrika, ir jau matau, kad jei siulus paliksiu- po to jau nebezinosiu kur kuris yra
Labas rytas.
Labas rytas.
o tu toki pasidaryk,ir nepasimes ne vienas siulas susirasiau,simbolius ir kodus.
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 25, 09:51)
as kol kas siuvineju po viena spalva, t.y. paimu viena siula, issiuvineju fragmenta (arba kol baigiasi siulas), tada imu kita ir t.t. Su daug siulu vienu metu dar nebandziau....
as ir tokia technologija pasirinkus, paimu viena siula ir issiuvineju fragmenta (pasirinktoj dalyje) - kad daugiau nebereiktu grizt prie tos spalvos, tada imu kita
Su keliais siulais nesu bandzius siuvineti...
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 09:30)
kazkur maciau tokias foto, supratau, kad cia siulu laikymui naudojama, ypac kai ju galiukai lieka....
aciu uz dar viena minti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 25, 09:30)
o as tai Madeira siuliukus naudoju, tai tokius galukus tiesiog taip pat prie pokucio pririsu.