QUOTE(lotaa @ 2011 01 17, 09:05)
merginos, labas rytas, sakykit o kaip jūs BS siuvinėjat, kaip pažiūrėjau visas pamokėles internete, tai ten, kaip ir aš siuvinėjau tai palei kryžiuką, na -/, ir labai negražiai kampuotai gaunasi, ar galima nepaisyti ir siuvinėti kad gautusi na suapvalintai, kaip prieš tai rodytuose paveiksliukuose
na visai susimaišiau
jau atsake, kad siuvineti taip kaip schemoj pazymeta. nors man asmeniskai negrazu tas kampuotas BS, bet galima paimprovizuoti ir suapvalinti. Yra cia taip kazkuri dariusi, padare BS savaip ir labai gerai gavosi
QUOTE(kla @ 2011 01 17, 11:09)
Aciu visoms uz pagyrimus mano sirdutem
Koks cia dizainas tai net nezinau. Kazkada kai dar visai zalia buvau siuvinejimuose
beklaidziodama po interneta uztikau ir uzsisaugojau nes l. patiko. Senai brendo jas issiuvineti. Liga pasirode pats tinkamiausias laikas. Aciu visom uz grazius zodzius
Tos sirdutes DMC yra. man vieni is graziausiu metriku. tokie paprastuciai, bet labai mieli
Grazus visu darbeliai ir procesai
as kol nuo RR pertraukele turiu, po truputi dabaigineju mirabilia, tikiuos jau greit turesiu kuo pasigirti
Zuzanele, gali primint kaip tos magnolijos atrodys? as turiu vienas is DFEA nusiziurejus, gal tos pacios?