Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(buckizs @ 2011 01 15, 12:31)
Grazu wub.gif  wub.gif  4u.gif

ačiū

paukščiukas, pirmaargenta, čiolė, Florestina, zuzanele, Pumpurėlis, kla - nuostabūs darbeliai ir procesas. visom po 4u.gif

Rodau ir aš savo paskutinį: Skirtukas:
user posted image

toks mažutis, o 8 val darbo biggrin.gif
Atsakyti
Kla fantastiskos tavo sirdeles wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus mano sirdutem blush2.gif Koks cia dizainas tai net nezinau. Kazkada kai dar visai zalia buvau siuvinejimuose doh.gif beklaidziodama po interneta uztikau ir uzsisaugojau nes l. patiko. Senai brendo jas issiuvineti. Liga pasirode pats tinkamiausias laikas. Aciu visom uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif 4u.gif Čiole, pumpurėli, nuostabūs jūsų darbeliai, man irgi kuo toliau, tuo labiau primityvūs dizainai patinka, nors dažnai juos siuvinėti reikia padirbėti biggrin.gif
QUOTE(Florestina @ 2011 01 16, 17:02)
Aš pradėjau siuvinėti DMC DECO bijūnus:

Gražų darbelį pradėjai 4u.gif
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 16, 19:38)

Koks mielas pakabukas thumbup.gif Kokio dydžio centimetrais ?
QUOTE(kla @ 2011 01 16, 22:58)
Noriu ir as parodyt darbelius, kurie atsirado per savaitele kol su vaikais gripus gydomes:)
Paveiksliukai i busima dukryciu kambari. Truksta tik iremint smile.gif

Nuostabūs paveiksliukai. thumbup.gif wub.gif Man jie irgi labai gražūs, mielai kada kam dovanų išsiuvinėsiu.
QUOTE(murkse @ 2011 01 17, 10:40)
Rodau ir aš savo paskutinį: Skirtukas:

wub.gif Puikiai padirbėjai, parodyk kaip patį skirtuką padarei, nes matau ant lino siuvinėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 17, 11:23)
thumbup.gif  4u.gif Čiole, pumpurėli, nuostabūs jūsų darbeliai, man irgi kuo toliau, tuo labiau primityvūs dizainai patinka, nors dažnai juos siuvinėti reikia padirbėti  biggrin.gif

Tu teisi, dažniausiai su jais būna netikėtai daug krpštymosi. Tiesa, su šiuo nykštuku man nebuvo daug vargo, tik su melanžiniais siūlais teko pažaisti - kad margumas gražus atsirastų. O šiaip paprastas darbas.
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 17, 10:23)
wub.gif Puikiai padirbėjai, parodyk kaip patį skirtuką padarei, nes matau ant lino siuvinėjai  mirksiukas.gif

aciu
kol kas issiuvineta. Atrodys kaip buotraukoj, kur ant knygos guli. nieko nesiskis, nes prisiusiu prie kito lino gabaliuko.
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2011 01 17, 09:05)
merginos, labas rytas, sakykit o kaip jūs BS siuvinėjat, kaip pažiūrėjau visas pamokėles internete, tai ten, kaip ir aš siuvinėjau tai palei kryžiuką, na -/, ir labai negražiai kampuotai gaunasi, ar galima nepaisyti ir siuvinėti kad gautusi na suapvalintai, kaip prieš tai rodytuose paveiksliukuose ax.gif na visai susimaišiau doh.gif

jau atsake, kad siuvineti taip kaip schemoj pazymeta. nors man asmeniskai negrazu tas kampuotas BS, bet galima paimprovizuoti ir suapvalinti. Yra cia taip kazkuri dariusi, padare BS savaip ir labai gerai gavosi bigsmile.gif

QUOTE(kla @ 2011 01 17, 11:09)
Aciu visoms uz pagyrimus mano sirdutem  blush2.gif Koks cia dizainas tai net nezinau. Kazkada kai dar visai zalia buvau siuvinejimuose  doh.gif beklaidziodama po interneta uztikau ir uzsisaugojau nes l. patiko. Senai brendo jas issiuvineti. Liga pasirode pats tinkamiausias laikas. Aciu visom uz grazius zodzius  4u.gif

Tos sirdutes DMC yra. man vieni is graziausiu metriku. tokie paprastuciai, bet labai mieli wub.gif
Grazus visu darbeliai ir procesai 4u.gif as kol nuo RR pertraukele turiu, po truputi dabaigineju mirabilia, tikiuos jau greit turesiu kuo pasigirti ax.gif

Zuzanele, gali primint kaip tos magnolijos atrodys? as turiu vienas is DFEA nusiziurejus, gal tos pacios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 17, 08:54)
Aų siuvinėju kaip nurodyta schemoje būna. Jei kampuotai tai kampuotai, jei ne, tada - ne. smile.gif Jei neparodyta, tada nesiuvinėju.
...
Tada tiesiog duri ten kur baigiasi linija ir t.t. O vat  pati raidelė be BS smile.gif Tikiuosi aiškiai blush2.gif

o jeigu ta linija būna tiesi ilga tai kaip suprantu ja su smulkiais BS reikia padaryti, ar ta visą ilgą ir daryti vieną? 4u.gif tikiuosi suprantamai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 17, 11:40)
o jeigu ta linija būna tiesi ilga tai kaip suprantu ja su smulkiais BS reikia padaryti, ar ta visą ilgą ir daryti vieną?  4u.gif tikiuosi suprantamai paklausiau blush2.gif

Čia jau pagal paveiksliuką reikia žiūrėt, jei kokio gyvio ūsai, tai gražiau vieną ilgą, jei kokia linija, tai galima per 3-4 langelius

murkse thumbup.gif , manęs neveža 1-1 siuvinėt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 17 sausio 2011 - 11:54
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 17, 11:53)
Čia jau pagal paveiksliuką reikia žiūrėt, jei kokio gyvio ūsai, tai gražiau vieną ilgą, jei kokia linija, tai galima per 3-4 langelius

murkse   thumbup.gif , manęs neveža 1-1 siuvinėt  schmoll.gif

drinks_cheers.gif labai sunkus darbas, tikriausiai pora val laiko susitaupytu jei 2x2 siuvineciau, bet skirtukui paveiksliukas butu per didelis
Lenkiu galva kas Nimue siuvineja ant lino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 01 17, 14:35)
drinks_cheers.gif  labai sunkus darbas, tikriausiai pora val laiko susitaupytu jei 2x2 siuvineciau, bet skirtukui paveiksliukas butu per didelis
Lenkiu galva kas Nimue siuvineja ant lino  ax.gif

Labai dailus tavo skirtukas! thumbup.gif
O kodėl Nimue siuvinėjimas ant lino kuo nors skiriasi nuo kitų dizainų siuvinėjimo ant lino? Aš kažkaip nejaučiau Nimue išskirtinumo. Tai puikūs dizainai ir, mano akiai, jie tiesiog privalo būti ant lino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 17, 14:46)
Labai dailus tavo skirtukas!  thumbup.gif
O kodėl Nimue siuvinėjimas ant lino kuo nors skiriasi nuo kitų dizainų siuvinėjimo ant lino? Aš kažkaip nejaučiau Nimue išskirtinumo. Tai puikūs dizainai ir, mano akiai, jie tiesiog privalo būti ant lino  rolleyes.gif

aciu

kitokiu nezinau dizainu ant lino, nu nebent MTSA. Abu labai megstu. MTSA nedidukai. Nimue gerokai didesni. 2 nimue darbelius ant aidos siuvinejau..
Atsakyti