Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 00:21)
Mergytes baigiau savo dideli darba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dizainas HAED Jim Warren Night Moves
Kryziuku 450*222, siuvinejau ant Aida18 pusiniu kryzeliu,  DMC 3 siuliukai. Siuvinejau 7 menesius.

Pasakiškai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi vis galvoju - jei darbas trukdo pomegiams - reikia mestu darba lotuliukas.gif Nes jei tik namie vakarais siuvinesiu, tai tikrai iki 80 m projektu uzteks doh.gif
Bet imtis paveikslo su 90 spalvu vistiek matyt nesiryzciau.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 14:09)
Aciu mergytes uz gera zodi  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

O cia mano planuose kiti HAED'ai

Nuostabūs planai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 15:09)

O cia mano planuose kiti HAED'ai

Wau, dideli planai. thumbup.gif
Tik man labai smalsu, ar tu cia savo namuciams tokius sidelius siuvienji, ar kazkam dovanu?
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 01:21)
Mergytes baigiau savo dideli darba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai labai gražu ir gana greit išsiuvinėjai bigsmile.gif thumbup.gif

O kur galima rasti tavo planuojamus HEADus ir ar yra ten jie su schemom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 01 24, 15:32)
Wau, dideli planai. thumbup.gif
Tik man labai smalsu, ar tu cia savo namuciams tokius sidelius siuvienji, ar kazkam dovanu?

Savo namuciams, vietos turiu daug kur kabinti. Dovanu toki darba butu gaila blush2.gif , tik mamai negaila, mamai tai viena issiuvinesiu.

HAED schemas daug internete galima rasti, pagal kodus ar autorius ar pavadinima darbo.
Siame puslapyje as traukiau schemas, cia su google vertejas isversta i leituviu kalba.

http://translate.goo...r...312?start=0

Ten daug grozybiu yra.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 17:39)
Savo namuciams,  vietos turiu daug kur kabinti. Dovanu toki darba butu gaila  blush2.gif , tik mamai negaila, mamai tai viena issiuvinesiu.
HAED schemas daug internete galima rasti, pagal kodus ar autorius ar pavadinima darbo.
Siame puslapyje as traukiau schemas, cia su google vertejas isversta i leituviu kalba.

Šitą puslapį turiu išsisaugojus, tik be vertimo. Ačiū. Bus lengviau orientuotis lietuviškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 15:39)
Savo namuciams,  vietos turiu daug kur kabinti. Dovanu toki darba butu gaila  blush2.gif , tik mamai negaila, mamai tai viena issiuvinesiu.

drinks_cheers.gif aga tikrai, tik mamai didelio negaila, nes įvertina.
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 15:39)

Koks grozis! Ir kaip greit siuvineji! Saunuole 4u.gif
Man irgi butu gaila dovanot schmoll.gif
lotuliukas.gif Siuvineju is haed vandeni- bus TIK mano, o ateity atiteks sunui, nes ir jis vandenis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As dar tik pradedancioji,- vos keleta darbeliu turiu. paskutiniji cia rodziausi pries keleta dieneliu...
turiu klausimuka, nesijuokit ka blush2.gif

Kai jus siuvinejat is daug spalvu darbeli- iskart turite po keleta skirtingu siulu su adatom- ir siuvinejate is eiles. Ar turite viena siula, pasiuvinejate lopineli viena spalva, po to veriate kita siula- siuvinejate kita spalva ir t.t. Ta prasme- darbuojates iskart su keletu adatu ar uztenka vienos? ax.gif
nu gal aiskiai parasiau....

dabar pradejau siuvineti 8 spalvu pilnai siuvineta darbeli- siuvineju su viena slapva ir adata- po to keiciu siula, gryztu, ir uzpildau...
Gal sakau, yra koks patogesnis budas, paprasciau? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 01 24, 01:21)
Mergytes baigiau savo dideli darba 
Dizainas HAED Jim Warren Night MovesKryziuku 450*222, siuvinejau ant Aida18 pusiniu kryzeliu,  DMC 3 siuliukai. Siuvinejau 7 menesius.

Nu medalio reikia ir ne kitaip, tooookiu tempu blink.gif nors ant aidos 18 gal greičiau nei ant ewo:hm

Žiauriai gražios fuksijos wub.gif wub.gif

O ir kitų darbai puikūs

Dinka daro įvairiai, kam kaip patogiau. Yra tokių kurios susiveria visas spalvas ir siuvinėja kol visus pabaigs, yra kur po vieną spalvą, t.y. viena spalva išsiuvinėja, kai baigiasi siūlas įsiveria kitą spalvą... Jei nedidelis paveiksliukas galima išsiuvinėti viską viena spalva, tada imti kitą ir t.t. Tačiau yra galimybė praleisti kokį kryžiuką ar ne ten išsiuvinėt. Galima siuvinėti fragmentais, pvz.išsiuvinėti visą medžio kamiena su šakomis, o paskui lapus, žiedus/vaisius, drugelius ir t.t Ypač didelius (pvz. HAED) siuvinėja visom spalvom iš karto kurios yra kvadrate 10x10. bet ir tai nėra taisyklė. Daugiau pasiuvinėsi ir atrasi kaip pačiai patogiau-greičiau-maloniau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 24 sausio 2011 - 17:41
Sveikos,

reikia pagalbos. noriu siuvinet tatty tedy, bet pas mane visi siuliukai DMC. Gal kuri turite gera patikrinta konverteri is Anchor i dmc? Buciau labai dekinga.
Atsakyti