Sveikos visos
Labai reikia vienos schemos, gal kuri nors turite Jeigu kuri netycia turit, atsiuskit man i justcolalt@gmail.com, arba nuoroda idekite Is anksto dekoju
QUOTE(*Radvileee @ 2011 01 21, 11:19)
Mielas leliukas
QUOTE(benitaa @ 2011 01 21, 21:41)
labai grazu tikriausiai irgi savo maziui padarysiu.
ir dar turiu klausimuka,gal zinote kur galima pigiau kanvos isigyti?
ir dar turiu klausimuka,gal zinote kur galima pigiau kanvos isigyti?
ačiū
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 13:31)
Sveikos
Pagaliau paėmiau į rankas magnolijas ir šią savaitę pasistūmėjau į priekį
Fotoaparatas spalvas iškraipo Magnolija ne tokia ryški ir medžiaga rusvo atspalvio...
Fotoaparatas spalvas iškraipo Magnolija ne tokia ryški ir medžiaga rusvo atspalvio...
nuostabi
QUOTE(seteriukea @ 2011 01 22, 03:12)
Labai reikia vienos schemos, gal kuri nors turite Jeigu kuri netycia turit, atsiuskit man i justcolalt@gmail.com, arba nuoroda idekite Is anksto dekoju
Vienas bjaurus klausimas O tu supranti kokio dydzio sits tulpes, jei ruosiesi jas siuvineti??????????????????? Jei nesi patyrusi senbuvė su adata rankoje ne vienerius metus, darbo užteks ne metams ir ne dviems.
QUOTE(Dvi @ 2011 01 22, 17:53)
Vienas bjaurus klausimas O tu supranti kokio dydzio sits tulpes, jei ruosiesi jas siuvineti??????????????????? Jei nesi patyrusi senbuvė su adata rankoje ne vienerius metus, darbo užteks ne metams ir ne dviems.
Pasidomėjau ir aš. Jei gerai supratau pagal schemą, tai darbo dydis 500 x 333 kryželių Tu teisi, Dvi. Čia laukia ilgas darbas...
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 13:31)
Sveikos
koks grozis na, bet ir tempai pas tave
Zuzanele, tavo magnolijos
ačiū už gražius žodžius Jau po truputį žvalgausi ką po magnolijų siuvinėsiu. Negaliu nė dienos be adatos
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 16:01)
Čia laukia ilgas darbas...
bet koks jo rezultatas uz tai imkis
pas mane namuose spalviskai nelabai kur yra toki grozi pakabinti, bet man asmeniskai graziau dideli darbai nei begale smulkiu mazu darbeliu
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 18:47)
ačiū už gražius žodžius Jau po truputį žvalgausi ką po magnolijų siuvinėsiu. Negaliu nė dienos be adatos
Zuzanele, o magnolijas tu is rinkinuko siuvineji?