Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos visos smile.gif

Labai reikia vienos schemos, gal kuri nors turite smile.gif Jeigu kuri netycia turit, atsiuskit man i justcolalt@gmail.com, arba nuoroda idekite 4u.gif Is anksto dekoju smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 01 21, 11:19)
Mielas leliukas  4u.gif

QUOTE(benitaa @ 2011 01 21, 21:41)
labai grazu wub.gif  tikriausiai irgi savo maziui padarysiu.

ir dar turiu klausimuka,gal zinote kur galima pigiau kanvos isigyti? blush2.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pagaliau paėmiau į rankas magnolijas ir šią savaitę pasistūmėjau į priekį rolleyes.gif
Fotoaparatas spalvas iškraipo g.gif Magnolija ne tokia ryški ir medžiaga rusvo atspalvio...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 sausio 2011 - 13:33
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 13:31)
Sveikos 4u.gif

Pagaliau paėmiau į rankas magnolijas ir šią savaitę pasistūmėjau į priekį rolleyes.gif
Fotoaparatas spalvas iškraipo g.gif Magnolija ne tokia ryški ir medžiaga rusvo atspalvio...

nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriukea @ 2011 01 22, 03:12)
Labai reikia vienos schemos, gal kuri nors turite smile.gif  Jeigu kuri netycia turit, atsiuskit man i justcolalt@gmail.com, arba nuoroda idekite 4u.gif  Is anksto dekoju smile.gif

Vienas bjaurus klausimas ax.gif O tu supranti kokio dydzio sits tulpes, jei ruosiesi jas siuvineti??????????????????? Jei nesi patyrusi senbuvė su adata rankoje ne vienerius metus, darbo užteks ne metams ir ne dviems.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 01 22, 17:53)
Vienas bjaurus klausimas ax.gif O tu supranti kokio dydzio sits tulpes, jei ruosiesi jas siuvineti??????????????????? Jei nesi patyrusi senbuvė su adata rankoje ne vienerius metus, darbo užteks ne metams ir ne dviems.

Pasidomėjau ir aš. Jei gerai supratau pagal schemą, tai darbo dydis 500 x 333 kryželių doh.gif Tu teisi, Dvi. Čia laukia ilgas darbas...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 13:31)
Sveikos 4u.gif

koks grozis wub.gif na, bet ir tempai pas tave 4u.gif
Atsakyti
Zuzanele, tavo magnolijos wub.gif
Atsakyti
ačiū už gražius žodžius wub.gif Jau po truputį žvalgausi ką po magnolijų siuvinėsiu. Negaliu nė dienos be adatos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 16:01)
Čia laukia ilgas darbas...

bet koks jo rezultatas uz tai wub.gif imkis mirksiukas.gif thumbup.gif

pas mane namuose spalviskai nelabai kur yra toki grozi pakabinti, bet man asmeniskai graziau dideli darbai nei begale smulkiu mazu darbeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 22, 18:47)
ačiū už gražius žodžius wub.gif Jau po truputį žvalgausi ką po magnolijų siuvinėsiu. Negaliu nė dienos be adatos rolleyes.gif

Zuzanele, o magnolijas tu is rinkinuko siuvineji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2011 01 23, 15:00)
Zuzanele, o magnolijas tu is rinkinuko siuvineji? rolleyes.gif

Nea. Radau schemą internete, parsisiunčiau ir siuvinėju. Jei sudomino, ji yra mano albume mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti