Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Renatukx @ 2011 01 20, 18:27)
Labas vakaras auksarankes...
Sedejau sedejau ir nusprendziau, kad noriu kazka issiuvinet kriziuku,nes mokyklos laikais issiuvinejau maza piesinuka tai patiko... apziurejau keles temeles, o cia tikri stebuklai... wub.gif  grozis toks,kad net zodziais neapsakysi... wub.gif galvojau kad cia kriziukus delioji ir tiek... o cia dar ir kazkokie kiti rastai... ir medziagos skirtingos ir adatu dydziai...oho kaip viskas sudetinga... tai galvoju arverta pradeti... mane labiausiai sudomino toks dalikas...kaip norima paveiksleli ernest ant drobes, kad poto issiuvineti... noriu kazka mazo nesudetingo padaryti... ar galiu tiketis pagalbos? 4u.gif

čia dauguma siuvinėja pagal schemą,kurioje kiekviena spalva turi savo simbolį,įsiveri siūlą pagal simbolį ir atsiskaičiuoji pagal schemą kur ir kiek tų kryžiukų siuvinėti...o paveiksliuko niekas neperkėlinėja ant medžiagos...būna speciali kanva jau su piešiniu,nebandžiau ant tokios siuvinėt ,bet manau ,kad tai daug sudėtingiau,nes gi spaudžiant dažus ant kanvos nevisai lygiai pagal kryžiukus atsispaudžia ,tai gero vaizdo iš tokio paveikslo nesitikėk ,jie aplamai man tokie primityvūs...Jei nori gauti gerą vaizdą ir gražų paveikslą tai susiraskj schemą ir pirmyn ant švarios kanvos,susibraižyk su išplaunamu specialiu markeriu kanvą 10x10 langelų bus lengviau kryžiukus dėliot ,.ir pirmyn drinks_cheers.gif ,sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Tai tesiog pagal tuos kvadraciukus ir delioji krizeliu?o ta markeri, apie kuri Jus, zundyte, raset kur ji galima nusipirkt ir kiek ji kainuoja?
o del medziagos pasirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2011 01 20, 19:58)
Tai tesiog pagal tuos kvadraciukus ir delioji krizeliu?o ta markeri, apie kuri Jus, zundyte, raset kur ji galima nusipirkt ir kiek ji kainuoja?
o del medziagos pasirinkimo?

Vienas kvadračiukas reiškia vieną kryžiuką 4u.gif markerį galima nusipirkti manau kiekvienoj parduotuvėj kur prekiaujama siuvinėjimui skirtomis priemonėmis, siūlais, medžiagomis ir pan. tas markeris kainuoja apie 12lt smile.gif
audinį pradedančiosioms geriausia pirkti specialią kanvą, Aida. Aš pirmam darbeliui rinkausi 14 numerio Aida, ji stambesnė todėl lengviausia siuvinėti 4u.gif
tikiuosi kažkiek pagelbėjau, nors ir pati dar esu tik pradedanti blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau sita maza darbeliuksti...Buta improvizaciju su spalvomis ir siulais ir viskuom smile.gif Dziaugiuos,kad uzteko kantrybes nenumesti...nes paskui buciau ilgai jau nepaemus ir pradejus nauja smile.gif
Nezinau net kaip cia man pavyko...bet galutinis vaizdas visai nieko manau wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antarktida44: 20 sausio 2011 - 21:45
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 01 20, 22:42)
Pagaliau pabaigiau sita maza darbeliuksti...Buta improvizaciju su spalvomis ir siulais ir viskuom smile.gif Dziaugiuos,kad uzteko kantrybes nenumesti...nes paskui buciau ilgai jau

labai grazu 4u.gif o tu cia pati schema kurei? wub.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 01 20, 22:57)
labai grazu 4u.gif o tu cia pati schema kurei? wub.gif  g.gif

Nea,cia buvo pirktas Dimensions rinkinys. "Travel memories". 18 aida count ivory.
Siulai be numeriu ir t.t...Dar taip isejo,kad teko kitus derint,nes kur buvo prideti prie rinkinio stebuklingai "pasimete" blush2.gif Ne visi,bet kai kurie lotuliukas.gif
O siaip tiesiog nors viena rinkini norejau isbandyt ir tiek.. Bet kaip siulai be numeriu,juos rankiot,kazkokia kancia..dabar girdejau naujuose jau su numeriais siuliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 01 20, 22:03)
dabar girdejau naujuose jau su numeriais siuliukai  g.gif

Aha, su numeriais ir dar sudėlioti į rūšiuoklę.

user posted image
Atsakyti
O as su isplaunamu markeriu pasizymiu ant kanvos tos pacios spalvos ar ta pati zenkliu kelis zingsnius i prieki. jei nedidelis darbelis arba tik is keliu spalviu pvz. juoda su pilka tai pirma pasizymiu juodos spalvos kryzelius po to kai juos isiuvineju pasizymiu pilkos. man si sisitema labiau patinka, nes namie begioja mazyles tai schemu arti saves negaliu turet, nes istampo o taip atsisedus po truputi galima ir siuvinet...
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2011 01 21, 01:06)
O as su isplaunamu markeriu pasizymiu ant kanvos tos pacios spalvos ar ta pati zenkliu kelis zingsnius i prieki. jei nedidelis darbelis arba tik is keliu spalviu pvz. juoda su pilka tai pirma pasizymiu juodos spalvos kryzelius po to kai juos isiuvineju pasizymiu pilkos. man si sisitema labiau patinka, nes namie begioja mazyles tai schemu arti saves negaliu turet, nes istampo o taip atsisedus po truputi galima ir siuvinet...

oi kiek darbo papildomo blink.gif man su schema geriau. kažkaip pavyksta susiorganizuoti, kad nieks neištampytų ax.gif
Atsakyti
[quote=Antarktida44,2011 01 20, 22:42]
Pagaliau pabaigiau sita maza darbeliuksti...Buta improvizaciju su spalvomis ir siulais ir viskuom smile.gif Dziaugiuos,kad uzteko kantrybes nenumesti...nes paskui buciau ilgai jau nepaemus ir pradejus nauja smile.gif
Nezinau net kaip cia man pavyko...bet galutinis vaizdas visai nieko manau wink.gif

Labai grazu! thumbup.gif Saunuole, kad nenumetei ir baigei smile.gif Kaip nekenciu as to BS... doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(buckizs @ 2011 01 20, 18:13)
Labai grazu 4u.gif ir iremink ta paskutini mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif Butinai parodysiu, kai ireminsiu smile.gif
Atsakyti
Antarktida44 nerealus grozis.... wub.gif wub.gif wub.gif
Spalvytes labai grazios...
O kas cia bus? paveiksliukas ar kas daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 01 20, 21:42)

nerealus wub.gif
Papildyta:
Dar vienas metrikiukas: į kompaniją prieš tai rodytam mažyliui. Visom matytas, bet mielas wub.gif

user posted image
Atsakyti