QUOTE(Renatukx @ 2011 01 20, 18:27)
Labas vakaras auksarankes...
Sedejau sedejau ir nusprendziau, kad noriu kazka issiuvinet kriziuku,nes mokyklos laikais issiuvinejau maza piesinuka tai patiko... apziurejau keles temeles, o cia tikri stebuklai... grozis toks,kad net zodziais neapsakysi... galvojau kad cia kriziukus delioji ir tiek... o cia dar ir kazkokie kiti rastai... ir medziagos skirtingos ir adatu dydziai...oho kaip viskas sudetinga... tai galvoju arverta pradeti... mane labiausiai sudomino toks dalikas...kaip norima paveiksleli ernest ant drobes, kad poto issiuvineti... noriu kazka mazo nesudetingo padaryti... ar galiu tiketis pagalbos?
Sedejau sedejau ir nusprendziau, kad noriu kazka issiuvinet kriziuku,nes mokyklos laikais issiuvinejau maza piesinuka tai patiko... apziurejau keles temeles, o cia tikri stebuklai... grozis toks,kad net zodziais neapsakysi... galvojau kad cia kriziukus delioji ir tiek... o cia dar ir kazkokie kiti rastai... ir medziagos skirtingos ir adatu dydziai...oho kaip viskas sudetinga... tai galvoju arverta pradeti... mane labiausiai sudomino toks dalikas...kaip norima paveiksleli ernest ant drobes, kad poto issiuvineti... noriu kazka mazo nesudetingo padaryti... ar galiu tiketis pagalbos?
čia dauguma siuvinėja pagal schemą,kurioje kiekviena spalva turi savo simbolį,įsiveri siūlą pagal simbolį ir atsiskaičiuoji pagal schemą kur ir kiek tų kryžiukų siuvinėti...o paveiksliuko niekas neperkėlinėja ant medžiagos...būna speciali kanva jau su piešiniu,nebandžiau ant tokios siuvinėt ,bet manau ,kad tai daug sudėtingiau,nes gi spaudžiant dažus ant kanvos nevisai lygiai pagal kryžiukus atsispaudžia ,tai gero vaizdo iš tokio paveikslo nesitikėk ,jie aplamai man tokie primityvūs...Jei nori gauti gerą vaizdą ir gražų paveikslą tai susiraskj schemą ir pirmyn ant švarios kanvos,susibraižyk su išplaunamu specialiu markeriu kanvą 10x10 langelų bus lengviau kryžiukus dėliot ,.ir pirmyn ,sėkmės