Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(lostrise @ 2011 01 19, 20:11)
Rusiško paaiškinimo dešinėje pusėje viršuje nesuprantu blush2.gif

beje, turbūt dar reikėtų žinoti, kad šešėlis siuvinėjamas pusiniu kryželiu, o apgamėlis ant šlaunies (neįžiūrėjau kur jis, bet taip parašyta biggrin.gif ) - prancūziškas mazgelis iš dviejų gijų. BSas viena gija, bet čia turbūt ir pati taip būtumėt darius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 01 19, 21:42)
beje, turbūt dar reikėtų žinoti, kad šešėlis siuvinėjamas pusiniu kryželiu, o apgamėlis ant šlaunies (neįžiūrėjau kur jis, bet taip parašyta  biggrin.gif ) - prancūziškas mazgelis iš dviejų gijų. BSas viena gija, bet čia turbūt ir pati taip būtumėt darius  smile.gif

yra ten toks apgamiukas, bet man vyras liepė jo nesiuvinėt, mat negražu jam biggrin.gif
Atsakyti
as gerose akyse perku tik mezgimo siulus. Bet kazkaip visada pataikiau ant paslaugios pardavejos. Paskutini karta siulams dave 10 proc nuolaida is karto, plius kortele kaupti nuolaidas iki 2011 07, plius vaikisku daikciuku mezgimo zurnala.
o Siuvinejimui tai man Kasiulai viskas super thumbup.gif irgi aptarnauja nuo iki wub.gif
Atsakyti
merginos, turiu dar viena toki technini klausima - kaip yra su tais pusiniais kryziukais paciam piesinely (nes fone matyt jokio skirtumo kuria kryptim desi)? t.y., kaip jus dedat ta kryziuka - // ar \\ ar ziurit kaip piesinys eina?
tarkim taip //XXX\\ ziurisi geriau nei \\\XXX/// ?? g.gif
nebezinau ar aiskiai klausima suformulavau? biggrin.gif
Atsakyti
ar ziurit kaip piesinys eina?

kaip schemoje pavaizduota rolleyes.gif jai fona ,tai as taip /////
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 sausio 2011 - 11:15
Labukas 4u.gif
Kokie visu grazus darbeliai wub.gif As siom dienom visai nesiuvineju, tinginys uzpuole doh.gif

Gal atsimenat, anoj temoj rasiau, kad savo puslapyje dariau "giveaway". Prisipazinkit, kuri is jusu- Ieva biggrin.gif
Meskiukas atkeliauja pas tave smile.gif
Gaila, kad negaliu padovanot visom, bet uzsukit dazniau i mano puslapi, greitu laiku organizuosiu dar viena giveaway 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 20, 13:38)
Labukas  4u.gif
Kokie visu grazus darbeliai  wub.gif  As siom dienom visai nesiuvineju, tinginys uzpuole  doh.gif

Gal atsimenat, anoj temoj rasiau, kad savo puslapyje dariau "giveaway". Prisipazinkit, kuri is jusu- Ieva  biggrin.gif
Meskiukas atkeliauja pas tave  smile.gif
Gaila, kad negaliu padovanot visom, bet uzsukit dazniau i mano puslapi, greitu laiku organizuosiu dar viena giveaway  4u.gif

Labuka, cia as Ieva, parasiau jau tau laiskeli... labai labai lauksiu meskucio smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 20, 11:39)
Labuka, cia as Ieva, parasiau jau tau laiskeli... labai labai lauksiu meskucio smile.gif Aciu  4u.gif

sveikinu 4u.gif mielas meškius
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 20, 11:12)
kaip schemoje pavaizduota  rolleyes.gif  jai fona ,tai as taip /////

ir aš taip
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 01 19, 22:42)
beje, turbūt dar reikėtų žinoti, kad šešėlis siuvinėjamas pusiniu kryželiu, o apgamėlis ant šlaunies (neįžiūrėjau kur jis, bet taip parašyta  biggrin.gif ) - prancūziškas mazgelis iš dviejų gijų. BSas viena gija, bet čia turbūt ir pati taip būtumėt darius  smile.gif

Labai dėkoju kad paaiškinote. Bet kur tas šešėlis? Ten pačioje apačioje kur kojos? Ar ten kur schemoje parasyta "bezevij (4) 3827"?

O tas BSas tai tie kontūrai?
Šeip aplamai čia šitas paveikslėlis būtų anyttras mano darbelis po Karmen.
Gal turite kuri siuvinėjote ir galite nufotografuoti savo išsiuvinėtą geros rezoliucijos šį darbelį? Tada aš iš jo ir pamatyčiau viską 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lostrise: 20 sausio 2011 - 11:57
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 20, 12:04)
merginos, turiu dar viena toki technini klausima - kaip yra su tais pusiniais kryziukais paciam piesinely (nes fone matyt jokio skirtumo kuria kryptim desi)? t.y., kaip jus dedat ta kryziuka - // ar \\ ar ziurit kaip piesinys eina?
tarkim taip //XXX\\ ziurisi geriau nei  \\\XXX/// ??  g.gif
nebezinau ar aiskiai klausima suformulavau? biggrin.gif

nelabai supratau Jūsų pavyzdžius. Juk niekada nebus \\XXX/// arba //XXX\\ (nebent schema specialiai būtent to reikalauja), bus tik arba //XXX//, arba \\XXX\\. Arba aš kažko nesupratau biggrin.gif
apie pusinių kryželių kryptis nelabai seniai daaaug diskutavom, tad pabandykite įvesti į paiešką, gal rasite ax.gif bet kiek atsimenu išvada buvo, kad kas kaip nori, tas taip daro biggrin.gif

QUOTE(Ieva V @ 2011 01 20, 12:39)
Labuka, cia as Ieva, parasiau jau tau laiskeli... labai labai lauksiu meskucio smile.gif Aciu  4u.gif

sveikinu! lauksim pasirodant su išsiuvinėtu mirksiukas.gif

QUOTE(lostrise @ 2011 01 20, 12:54)
Labai dėkoju kad paaiškinote. Bet kur tas šešėlis? Ten pačioje apačioje kur kojos? Ar ten kur schemoje parasyta "bezevij (4) 3827"?

šešėlis yra prie kojų, prie kubilo, prie lapelio (pažymėtas ///, todėl aš ir siuvinėčiau jį šia kryptim blush2.gif ), jis siuvinėjamas tuo bezevij (4), bet šia spalva siuvinėjama ir daugiau detalių, - jų pusiniu siuvinėti nereikia.
Taip, BSas - kontūrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 20 sausio 2011 - 12:17
QUOTE(lostrise @ 2011 01 20, 13:54)

Šeip aplamai čia šitas paveikslėlis būtų anyttras mano darbelis po Karmen.
Gal turite kuri siuvinėjote ir galite nufotografuoti savo išsiuvinėtą geros rezoliucijos šį darbelį? Tada aš iš jo ir pamatyčiau viską  4u.gif

taip seselis apacioje ,ir taip ,bs yra konturai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 sausio 2011 - 12:19
QUOTE(murkse @ 2011 01 19, 18:58)
parodyk kurį siuvinėsi. Dabar siuvinėju dar vieną mažylį bet mažai liko, poto angelą ant debesėlio siuvinesiu wub.gif

rodausi savaji angela, kuri pradejau
user posted image

22spalvos - tik sunku siuvinet, nes didelis, o as su lankeliais nepratus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 19, 20:15)
Kiek man teko Gerose akyse Kauno Senamiestyje apsipirkinėt, niekada neteko pastebėt pardavėjos geranoriškumo. Kai reikėjo medžiagos, pati ieškojausi, pardavėja tik padavė. Pati tuo metu sėdėjo ir mezgė. Kitą kartą siūlų reikėjo - su drauge kalbėjosi. Ir už didesnę sumą pirkau, ir mažesnę, niekada net neužsiminė apie jokią nuolaidą ar kad reikia kažkaip ją kaupti. Tai ir nebeeinu ten daugiau schmoll.gif O be to ir siūlai ten brangūs.

geras g.gif
o as tik nusinesu schema tai ir atpalvi padeda medziagytes issirinkt ir siulus pati surenka...
Atsakyti