Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(čiolė @ 2011 01 18, 20:30)
Oho, tikrai koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O gal dar ir schemą jo radai?... Jei taip, gal gali pasidalint?.. ax.gif  ax.gif  ax.gif

Ne, ten buvo tik siuvinėtų paveikslų, surinktų internete, albumas. Juk labai norint galima parinkti bet kokią veriančiai raudoną rožę, kad būtų toks efektas. Arba siūlus patikusius pritaikyti. Juk tai tik motyvas, keletas raudonų atspalvių mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif nusipirkau ir siulu ir medziagytes rolleyes.gif turesiu ka namie veikti ax.gif
Atsakyti
kokia greita biggrin.gif ka zadi siuvineti?
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2011 01 18, 22:41)
Kaži kaip sekasi laikrodį su rože perrėmint? Va kokį gražų radau:
user posted image

va, koks grazuolis smile.gif
pasakysiu atvirai mergaites, nieko neperreminau - rodykles pagyvino vaizda, o siaip kadangi dovana labai artimiems tai jie dar nerado vietos kur (mano nurinkta vieta jiems nepatiko - sake mazai matyts bigsmile.gif ) tai nusprendem kad kai ras vieta tai ir pataisys mano negerumus padarytus ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinka* @ 2011 01 19, 11:01)
Sveikos,
Kazkada senai prasiau jusu pagalbos gauti schemu, tai jauciu pareiga ateiti apsirodyti savo paskutini darbeli  (i r pirma toki dideli). Siuvinejau ilgai, katik parsinesiau ireminta.
Daugeliui matytas, zinomas...

Dabar pas mane didele problema- labai noriu ir vel kazka siuvineti, beda ta- kas nesugalvoju- KĄ  lotuliukas.gif  doh.gif

labai grazus thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Metaxa @ 2011 01 19, 14:41)
aš dar perku Gerose akyse, Vilniaus g. prie Verslo mokyklos (nežinau kaip tiksliai ta mokykla vadinasi blush2.gif ) man ten patinka jeigu tik medžiagos ir siūlų reikia, dažnai po paskaitų pakeliui užsuku po kokį vieną daiktą nusipirkt tai ir nuolaidą ten galima greitai užsikelt 4u.gif

as taip pat ten perku - super pardaveja, visada padeda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 19, 17:29)
kokia greita biggrin.gif ka zadi siuvineti?

ir man idomu, ka susiruosta siuvineti g.gif

as tai pradejau angela - turbut kokius metus uztruksiu kol issiuvinesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 01 19, 17:54)
as tai pradejau angela - turbut kokius metus uztruksiu kol issiuvinesiu doh.gif

parodyk kurį siuvinėsi. Dabar siuvinėju dar vieną mažylį bet mažai liko, poto angelą ant debesėlio siuvinesiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 01 19, 17:54)

aš ten visada irgi pirkau iki šiol, bet šiandien kai pasakėt kažkuri iš jūsų kad gertrūdos gatvėj pigiau tai ten teko apsipirkt dmc po 1,8, nes Gerose akyse dar nuolaidos pilnos neužsikėlus 4u.gif

šiandien dėsiu į šoną savo baleriną ir eisiu smulkmenas siuvinėt, reikia vieną paveiksliuką gimtadienio proga išsiuvinėti ir užsimaniau pati sau knygai skirtuko tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal kas galite pasakyti, kuri jau siuvinėjo šį darbelį, ką reiškia skliausteliuose skaičiukai (kiek siūlų gijų imti?). Bet man pasirodė labai daug pvz. 5 blush2.gif . Rusiško paaiškinimo dešinėje pusėje viršuje nesuprantu blush2.gif

Aš jau www.kasiulai.lt nusipirkau visus šiam darbeliui reikalingus siūliukus po 1 ryšulėlį ir medžiagytę. Ir nebesuprantu ar siuvinėti imti po 2 gijos siūliukus ar kas ten parašyta tuose skliausteliuose?

Nu labai gėda, bet šįkart šio paaiškinimo nesuprantu blush2.gif

Please, help, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 01 19, 19:54)

Kiek man teko Gerose akyse Kauno Senamiestyje apsipirkinėt, niekada neteko pastebėt pardavėjos geranoriškumo. Kai reikėjo medžiagos, pati ieškojausi, pardavėja tik padavė. Pati tuo metu sėdėjo ir mezgė. Kitą kartą siūlų reikėjo - su drauge kalbėjosi. Ir už didesnę sumą pirkau, ir mažesnę, niekada net neužsiminė apie jokią nuolaidą ar kad reikia kažkaip ją kaupti. Tai ir nebeeinu ten daugiau schmoll.gif O be to ir siūlai ten brangūs.
Atsakyti
QUOTE(lostrise @ 2011 01 19, 21:11)
Labas vakaras,
Gal kas galite pasakyti, kuri jau siuvinėjo šį darbelį, ką reiškia skliausteliuose skaičiukai (kiek siūlų gijų imti?). Bet man pasirodė labai daug pvz. 5  blush2.gif . Rusiško paaiškinimo dešinėje pusėje viršuje nesuprantu blush2.gif

Aš jau www.kasiulai.lt nusipirkau visus šiam darbeliui reikalingus siūliukus po 1 ryšulėlį ir medžiagytę. Ir nebesuprantu ar siuvinėti imti po 2 gijos siūliukus ar kas ten parašyta tuose skliausteliuose?

Nu labai gėda, bet šįkart šio paaiškinimo nesuprantu  blush2.gif

Please, help, merginos  4u.gif

ten parasyta kiek metru.bet tu i juo nekreipk demesio.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 19, 20:17)
ten parasyta kiek metru.bet tu i juo nekreipk demesio.

tai siuvineti 2 gijos siuliukais?
Atsakyti
QUOTE(lostrise @ 2011 01 19, 19:28)
tai siuvineti 2 gijos siuliukais?

taip
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 01 19, 01:13)
Netiesa.
Sudetis ju abieju visiskai vienoda: 52% medvilnes ir 48% rayon (sintetinis pluostas is naturaliu polimeru - nei sintetika, ne naturalus, kazkas tarpinio).

Netiesa. Siulai yra Vaupel&Heilenback (arba sutrumpintai V&H), o konvertavimo lentele i DMC duoda pats Acufactum

Ačiū už pataisymus ax.gif Pasimiršta dalykai... Dabar pasitikrinau konvertavimo lentelę, kurią turiu, tikrai ten V&H siūlai. Kažkodėl buvau pamiršusi.
O dėl evenweave sudėties, tikrai esu turėjusi skirtingų sudėčių evenweave, dabar nebeturiu, nes "susiuvinėta". Tikrai turėjau lino su medvilne, todėl drįsčiau ginčytis, kad visų evenweave sudėtis vienoda. Tiesa, kad ten buvo Zweigart, galvos nedėčiau - prieš porą metų tai buvo.
Atsakyti