Idejau pora fotkiu siuo adresu, sunku dabar visas surinkti
http://public.fotki....ykute/makiazai/
sveikos, o gal kuri esate Klaipedoje LUX salone Sauliu g. dariusi makiaza?
o kas vilniuje galetu pasiulyti gera visaziste? gerai butu ir i namus.. nes ji reikalinga vestuviu ryta
QUOTE(kardivina @ 2007 05 27, 15:28)
o kas vilniuje galetu pasiulyti gera visaziste? gerai butu ir i namus.. nes ji reikalinga vestuviu ryta
vestuvių skyrelyje pasidomėk
QUOTE(Belladona @ 2007 06 20, 14:03)
Klaipėdoje Viktorija iš Vivos super makiažus daro
Ir Lina iš ten pat, ne vieną gerą atsiliepimą skaičiau, kad vienos geriausių visažisčių Klaipėdoj
sveikos, ar galite patarti , kur galeciau rasti gera visaziste, liepos 14 diena bus mano isleistuves, todel noreciau pasidaryti makiaza, jei pazistate visaziste,kurios darbu likote patenkinta, parasykite jos koordinates ir kaina, taip pat ieskau ir zmogaus,kuris galetu graziai sutvarkyti plaukus,jei pazistate brukstelkit kontaktus ir galiausiai kur patartumet nueiti pasidaryti manikiuro, pedikiuro, is anksto dekui jei galesit patarimus parasykite AZ
QUOTE(Simoo7e @ 2007 06 22, 22:00)
sveikos, ar galite patarti , kur galeciau rasti gera visaziste, liepos 14 diena bus mano isleistuves, todel noreciau pasidaryti makiaza, jei pazistate visaziste,kurios darbu likote patenkinta, parasykite jos koordinates ir kaina, taip pat ieskau ir zmogaus,kuris galetu graziai sutvarkyti plaukus,jei pazistate brukstelkit kontaktus ir galiausiai kur patartumet nueiti pasidaryti manikiuro, pedikiuro, is anksto dekui jei galesit patarimus parasykite AZ
laba, jei dar domina galiu parekomenduoti, nes pati kreipiausi pries vestuves ir viskuo buvau patenkinta ir svelniu makiazu ir manikiuriu. daugiau info cia:www.erik.lt kosmetologe Erika. sekmes!
QUOTE(mik @ 2007 07 07, 11:24)
KLAIPEDOJE labai gera visaziste UNDINE BELOGLAVKIENE
o kur ją rast?
QUOTE(mik @ 2007 07 07, 11:24)
aha, tikrai, kur ja rasti?
QUOTE(mik @ 2007 07 07, 12:24)
labai girdeta...