Įkraunama...
Įkraunama...

Geri visažistai

gal kas turite patirties ir žinote kur daro makiažą? gal pačios kur darėtės? gal turite numeriukų? skubiai reikia, iš anksto dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi ieskau.. deja taip pat neturiu ziniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 23, 15:44)
as irgi ieskau.. deja taip pat neturiu ziniu  g.gif

liksim be makiazo verysad.gif jei ka suzinosi pranesk ir man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmoneta: 23 balandžio 2007 - 14:48
nieko ten gero nera. netingėkit ir čia parašykit... as irgi nieko nerandu verysad.gif
Atsakyti
vestuvių skyrelyje rasite daugiau adresų, telefonų ir rekomendacijų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2007 04 23, 12:47)
liksim be makiazo verysad.gif jei ka suzinosi pranesk ir man

Merginos, man truputi su geografija sunkiau, bet yra toks variantas kad issikviesti is kito miesto. As nezinau kas arciau Klaipeda Panevezys g.gif Kaip mes pvz su kirpeja dirbam tai esam vaziave is Kauno ir i Vilniu ir i Jonava ir t.t. Paprasciausiai mes apsiimam sutvarkyti Nuotaka, pamerges ar mama nuotakos. Ta prasme, kad butu ne vienas uzsakymas, tai visoms kainuoja makiazas sukuosena, o uz kura apmoka taip pat visos ir gaunasi tikrai nelabai daug kiekvienai. Linkiu sekmes paieskose. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 04 25, 09:23)
Merginos, man truputi su geografija sunkiau, bet yra toks variantas kad issikviesti is kito miesto. As nezinau kas arciau Klaipeda Panevezys g.gif  Kaip mes pvz su kirpeja dirbam tai esam vaziave is Kauno ir i Vilniu ir i Jonava ir t.t. Paprasciausiai mes apsiimam sutvarkyti Nuotaka, pamerges ar mama nuotakos. Ta prasme, kad butu ne vienas uzsakymas, tai visoms kainuoja makiazas sukuosena, o uz kura apmoka taip pat visos ir gaunasi tikrai nelabai daug kiekvienai. Linkiu sekmes paieskose. drinks_cheers.gif

Manau tikrai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš taip pat ieškau, kas Kaune gali padaryti gražų makiažą. Iki šiol dariausi Femina Bonoi, bet ten visada labai ryškiai nudažo, kad ne tik vakaro svečiai neatpažysta, bet ir vyrui labai nepatinka. Rykute, jei gali parašyk kur galima būtų tave rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita0212: 27 balandžio 2007 - 11:58
Man ryskiai yra grazu, bet tas ryskiai jei netinkamai padaryta gali buti labai baisu. Aisku cia dar skonio reikalas ir apie ta skoni reikia pries darant makaiza pasikalbeti ir darant bendrauti. Kitas aisku dalykas jei tave pamacius daugumai nepatinka tai jau kazkas ne taip padaryta g.gif
Atsakyti
Klaipedoje tobulai makiaza do Undine B.(labai sunki pavarde). Ne karta dariausi, ne kart nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2007 05 03, 21:13)
Klaipedoje tobulai makiaza do Undine B.(labai sunki pavarde). Ne karta dariausi, ne kart nenusivyliau thumbup.gif

kur dirba ? kiek kainuoja ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 04, 09:50)
kur dirba ? kiek kainuoja ?  ax.gif

Kur ji dirba nebezinau, nes paskutini kart vaziavau i namus. Turiu numeri jos. O kaina nuo makiazo priklauso manau, mokejau 50 ziema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimablondine: 04 gegužės 2007 - 15:44