Įkraunama...
Įkraunama...

Geri visažistai

Visažistė Aistė Garjonytė https://www.facebook...GarjonyteMakeup smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 19, 13:08)
Uzsirasiau pas Povilo rekomenduota Katerina makiazui,

ar jau lanketes pas ja?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 10, 23:35)
ar jau lanketes pas ja?

Jau buvau. Likau patenkinta, sumokėjau 100 Lt su priklijuojamom blakstienom. Daug dirbo prie akių, veidui gal mažokai dėmesio skyrė, bet visumoj likau patenkinta. Eičiau ir dar sykį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 11, 12:41)
Jau buvau. Likau patenkinta, sumokėjau 100 Lt su priklijuojamom blakstienom. Daug dirbo prie akių, veidui gal mažokai dėmesio skyrė, bet visumoj likau patenkinta. Eičiau ir dar sykį. smile.gif

koki makiaza dare? ne temini? kokia kosmetika naudojo ir kaip issilaike?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 11, 13:42)
koki makiaza dare? ne temini? kokia kosmetika naudojo ir kaip issilaike?

Ne teminį, šventinį-dieninį, nors akis gan ryškiai padažė. Toks tarp dieninio ir vakarinio. Naudojo Make up For Ever kosmetiką. Išsilaikė iki vėlaus vakaro gerai.
Atsakyti
merginos, rekomenduokite Vilniuje vizaziste, kuri be skoningo neperkrauto makiazo dar ir ilgus plaukus sutvarkytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 11, 13:41)

Džiaugiuosi, kad patiko smile.gif
Atsakyti
ar butu atsiliepimu apie visažiste Diana Maskalkova ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuxe: 13 liepos 2012 - 16:20

Gal kas galit rekomenduoti gerą visažistę ir kirpėją Trakuose?
Atsakyti
QUOTE(jsg @ 2012 06 27, 16:32)
Gal kas turite Lilijos Bytautaites kontakta makiazui ? Ar zinote, kur ji dirba ?

As taip pat ieskau Lilijos Bytautaites kontaktu.. Jei kas turite ar zinote kaip ja rasti - prasau, parasykite i AZ. Pavede musu visaziste - dingo kaip i vandeni.., o vestuves kita savaite..
Busiu labai labai labai dekinga!
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 11, 18:38)
merginos, rekomenduokite Vilniuje vizaziste, kuri be skoningo neperkrauto makiazo dar ir ilgus plaukus sutvarkytu 4u.gif

Kaip visazistė, tai man patiko Birutė Pajedienė, kiek teko darytis makiažų niekada nenuvylė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leri @ 2012 07 17, 10:48)
As taip pat ieskau Lilijos Bytautaites kontaktu.. Jei kas turite ar zinote kaip ja rasti - prasau, parasykite i AZ. Pavede musu visaziste - dingo kaip i vandeni.., o vestuves kita savaite..
Busiu labai labai labai dekinga!

Taip per facebooka rasite daznai pusbrolio modelius dazo..Maciau kad anketa turi tai suraskite ir paprasykite nr 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 17 liepos 2012 - 18:45