Įkraunama...
Įkraunama...

Geri visažistai

QUOTE(Rykute @ 2007 03 09, 13:58)
Ispradziu nukopinau tai rode kad klaida adrese ( kiek zinau vilma.jak tasku nebuna adresuose tai pabandziau be tasko bet tada raso kad tokio adreso nera ?
Kelis kart bandziau, gal turi kita adresa ?

pas mane su taskais, idomu kodel taip g.gif . gal gali tada i vilmulexxx@one. lt aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2007 03 09, 13:18)
pas mane su taskais, idomu kodel taip  g.gif . gal gali tada i vilmulexxx@one. lt aciu smile.gif

Issisiunte abiem adresais siandien tai i kuri nors tikrai turetum gauti
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 03 09, 17:27)
Issisiunte abiem adresais siandien tai i kuri nors tikrai turetum gauti

Ačiū gavau i abu smile.gif pažiūrėjau tai supr mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2007 03 07, 13:30)
as manau, kad norint isvengt tokiu nesusipratimu kaip tau, kad atsitiko, verta pas visaziste ateiti ir paciai pasiruosus. Gal but atnesti nuotrauku is ankstesniu vakareliu kur pati sau atrodei graziai, nupasakot kaip save isivaizduoji, kokio makiazo: ryskaus, neutralaus, romantisko, seksualaus ir t.t. noretum. Juk daznai buna taip, kad visaziste dazo pagal zmogaus spalvini tipa, stengiasi paryskinti bruozus kurie jai asmeniskai atrodo patrauklus, o galbut pats zmogus ju visai nemegsta ir is viso save isivaizduoja visai kitaip. Juk buna, kad nuotaka blondine, melynom akim, skaisciu veidu reikalauja ryskaus "Ziemos" makiazo. Ir kartais neveikia jokie itikinejimai, kad tokiam veideliui, juo labiau nuotakai reiktu ryskinti ne agresyvu seksualuma, o tyruma, jaunyste, subtiluma.

Suprantu tai ir visada pasakau, ko noriu: švelnaus, paryškinančio akis (nes jos gana didelės) makiažo, nes pati, kaip ir minėjai, esu kaip tik šviesi. Taip kaip mane paleido prieš vestuves po bandomojo makiažo, neturėjo nieko bendro su tuo, ko prašiau: akys buvo apvestos ryškiai ir negražiai, lūpos atrodė suvulgarintai, išdažytos akys ryškiai rožine spalva. Beje, tai ne mano vienos nuomonė - mane matė kiti žmonės ir visų nuomonė apie makiažą irgi buvo neigiama. Vestuvėms išdažiusi visažistė tikrai atsižvelgė ir į mano tipą, ir į veido bruožus, ir į mano pageidavimus, tad rezultatas buvo toks, kokio ir tikėjausi wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Joa @ 2007 03 08, 22:48)
Labai domina atsiliepimai apie Gatineau salono Vilniuje kosmetologe/vizaziste Nora, papasakokit jei ka zinot, pleeeeease  aciuks.gif

mačiau nuotraukas, kur ji išdažė merginą - labai gražiai, saką, kad ir tos merginos draugės išdažytos buvo labai patenkintos. Tačiau man neįtiko, tad vienintelis kelias - išbandyti pačiai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 10 kovo 2007 - 14:15
Rykute, uzsimaniau ir as tavo foto biggrin.gif , gal kada prireiks, tai zinosiu kur kreiptis wink.gif
barskuoleee@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 10, 18:18)
Rykute, uzsimaniau ir as tavo foto biggrin.gif , gal kada prireiks, tai zinosiu kur kreiptis  wink.gif
barskuoleee@gmail.com

Isgasdinai mane smile.gif Pries tai siunciau vienas foto su nuogom moterim kur darem tokiam zurnalui vyru, galvoju gal tas issiunciau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitinka @ 2007 03 10, 11:48)
Ačiū gavau i abu smile.gif pažiūrėjau tai supr  mirksiukas.gif

Dekui, gaila neturiu tokiu portretiniu. Sakiau reikes kada padaryti fotosesija vien tik tam skirta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 10, 15:03)
Suprantu tai ir visada pasakau, ko noriu: švelnaus, paryškinančio akis (nes jos gana didelės) makiažo, nes pati, kaip ir minėjai, esu kaip tik šviesi. Taip kaip mane paleido prieš vestuves po bandomojo makiažo, neturėjo nieko bendro su tuo, ko prašiau: akys buvo apvestos ryškiai ir negražiai, lūpos atrodė suvulgarintai, išdažytos akys ryškiai rožine spalva. Beje, tai ne mano vienos nuomonė - mane matė kiti žmonės ir visų nuomonė apie makiažą irgi buvo neigiama. Vestuvėms išdažiusi visažistė tikrai atsižvelgė ir į mano tipą, ir į veido bruožus,  ir į mano pageidavimus, tad rezultatas buvo toks, kokio ir tikėjausi  wub.gif  thumbup.gif 

sveikute smile.gif
gal gali parasyti, kur ir kas tau padare ta makiaza, kuriuo patenkinta buvai? 4u.gif
aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 02 08, 18:10)
As dirbu Kaune Kestucio 79. Siaip esu kosmetologe, baigus Kauno medicinos kolegija, Jau 2 metai kosmetologe, 5 metai kaip dirbu visazistes darba fotostudijose, reklamose. Darau vestuvinius, vakarinisu, dieninius ir taip pat fantastinius makiazus. Jei kas norit paziureti darbus parasykit man savo emaila atsiusiu. smile.gif

oi, buk gerute, atsiusk ir man i s.rasyte@gmail.com, nes vakar dariausi bandomaji nuotakos, tai jaunikis nepazino blink.gif ir diplomatiskai paklause, "o kaip tau - ar patinka". smile.gif pati jau nebezinau kur kreiptis, ypac kai nesu matciusi rezultatu vienu ar kitu meistru. Lauksiu labai labai, please!!!!
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2007 03 25, 11:59)
oi, buk gerute, atsiusk ir man i s.rasyte@gmail.com, nes vakar dariausi bandomaji nuotakos, tai jaunikis nepazino  blink.gif  ir diplomatiskai paklause, "o kaip tau - ar patinka".  smile.gif pati jau nebezinau kur kreiptis, ypac kai nesu matciusi rezultatu vienu ar kitu meistru. Lauksiu labai labai, please!!!!

Issiunciau tau foto ir kelis patarimus mirksiukas.gif Tiesa pasiklausk busimo jaunikio kaip isivaizduoja jis savaja issvajotaja nuotaka salia saves atrodancia smile.gif Is jo nupasakotu detaliu galima taip pat suzaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 03 29, 13:51)
Issiunciau tau foto ir kelis patarimus  mirksiukas.gif  Tiesa pasiklausk busimo jaunikio kaip isivaizduoja jis savaja issvajotaja nuotaka salia saves atrodancia smile.gif Is jo nupasakotu detaliu galima taip pat suzaisti smile.gif

sito jis tikrai nepasakys schmoll.gif , bet kai pamato rezultata, tai visada pataiko ar tai yra ciotkai thumbup.gif ar geriau jau eiti ir nusipraust blink.gif
is esmes tai jis kaip ir as - tokie konservatyvus be issisokimu, bet laaaabai megstantys kokybe. musu abieju credo - jau geriau maziau bet kokybiskai.
Atsakyti
Sveikos merginos, labai prasau pagalbos padet issirinkti kur geriausia darytis vestuvine sukuosena bei makijaza Siauliuose!!!! Noriu profesionalaus darbo...

labai atsiprasau jei tokia tema jau yra.. bet perziurejau,nerandu sau atsakymo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 03, 16:55)
Sveikos merginos, labai prasau pagalbos padet issirinkti kur geriausia darytis vestuvine sukuosena bei makijaza Siauliuose!!!! Noriu profesionalaus darbo...

labai atsiprasau jei tokia tema jau yra.. bet perziurejau,nerandu sau atsakymo...  blush2.gif

sveika. paskaityk tema grožio salonai Šauliuose mirksiukas.gif
Atsakyti