QUOTE(Violetikas @ 2007 03 07, 13:30)
as manau, kad norint isvengt tokiu nesusipratimu kaip tau, kad atsitiko, verta pas visaziste ateiti ir paciai pasiruosus. Gal but atnesti nuotrauku is ankstesniu vakareliu kur pati sau atrodei graziai, nupasakot kaip save isivaizduoji, kokio makiazo: ryskaus, neutralaus, romantisko, seksualaus ir t.t. noretum. Juk daznai buna taip, kad visaziste dazo pagal zmogaus spalvini tipa, stengiasi paryskinti bruozus kurie jai asmeniskai atrodo patrauklus, o galbut pats zmogus ju visai nemegsta ir is viso save isivaizduoja visai kitaip. Juk buna, kad nuotaka blondine, melynom akim, skaisciu veidu reikalauja ryskaus "Ziemos" makiazo. Ir kartais neveikia jokie itikinejimai, kad tokiam veideliui, juo labiau nuotakai reiktu ryskinti ne agresyvu seksualuma, o tyruma, jaunyste, subtiluma.
Suprantu tai ir visada pasakau, ko noriu: švelnaus, paryškinančio akis (nes jos gana didelės) makiažo, nes pati, kaip ir minėjai, esu kaip tik šviesi. Taip kaip mane paleido prieš vestuves po bandomojo makiažo, neturėjo nieko bendro su tuo, ko prašiau: akys buvo apvestos ryškiai ir negražiai, lūpos atrodė suvulgarintai, išdažytos akys ryškiai rožine spalva. Beje, tai ne mano vienos nuomonė - mane matė kiti žmonės ir visų nuomonė apie makiažą irgi buvo neigiama. Vestuvėms išdažiusi visažistė tikrai atsižvelgė ir į mano tipą, ir į veido bruožus, ir į mano pageidavimus, tad rezultatas buvo toks, kokio ir tikėjausi
QUOTE(Joa @ 2007 03 08, 22:48)
Labai domina atsiliepimai apie Gatineau salono Vilniuje kosmetologe/vizaziste Nora, papasakokit jei ka zinot, pleeeeease
mačiau nuotraukas, kur ji išdažė merginą - labai gražiai, saką, kad ir tos merginos draugės išdažytos buvo labai patenkintos. Tačiau man neįtiko, tad vienintelis kelias - išbandyti pačiai.