Gal kas galetu rekomenduoti gera visaziste Mrijampoleje? kad padazytu skoningai irprofesionaliai, makiazas nenubegtu ar kad nepridazytu iki antakiu kokiu perlamutru siame mieste nusimato vestuves i kurias atvyksiu diena anksciau todel tvarkytis teks Marijampoleje..
QUOTE(kotri_ @ 2010 07 10, 18:43)
Tikrai labai graziai daro Birute Pajediene Ji dirba salone SIMONA, bet netrukus persikeks i savo kabineta.Makiazas pas ja nuo 100 lt
Dare man nuotakos makiaza, tikrai nenusivyliau
Linutė, ji dirba Kretingoje
QUOTE(kotri_ @ 2010 07 10, 18:43)
Tikrai labai graziai daro Birute Pajediene Ji dirba salone SIMONA, bet netrukus persikeks i savo kabineta.Makiazas pas ja nuo 100 lt
pas ja greitu laiku darysiuos,galesiu parasyt atsiliepimus.
QUOTE(tigryca @ 2010 07 30, 10:00)
pas ja greitu laiku darysiuos,galesiu parasyt atsiliepimus.
Labai lauksim! Bet ji Vilniuje?
QUOTE(Skarlet @ 2010 07 30, 19:55)
Labai lauksim! Bet ji Vilniuje?
Taip, Vilnuje, turi savo salona
O as is vienos drauges suzinojau apie gera vizaziste Kaune, nes buvo ja labai graziai 40-meciui padarius, tai as savo 37 gimdienio proga dariausi Atjaunino tikrai nerealiai, labai kruopsciai veida nugrimavo, tepe kelis sluoksnius ir to ir ano, net nezinau ko, bet veidas labai naturaliai atrode, ir neblizgejo visa diena ir visa nakti, dar blakstienas priklijavo ir kakla nugrimavo ir pecius ir uz viska paeme 80 Lt ( ir dar i namus atvaziavo ), siaip kaip supratau tai ji dirba tik savo malonumui ( nes turi kas islaiko ), todel nedirba jokiam salone ir namie nepriimineja , vardas Marijana
QUOTE(Pianistė @ 2010 07 10, 22:05)
gal internete yra jos darbų foto?
Užtenka įvesti į google jos vardą ir pavardę ir turi daug išmesti pvz. Ji juk čempionių čempionė daugelyje konkursų ir už lt ribų Žinau aš ją jau labai senai, kai dar dirbo mažam salone ir po truputį kilo...labai maloni ir puiki profesionalė darė makiažus keliems mano pažįstamiems ir super
Jei kada aties ir mano didžioji diena ( ) rinkčiausi tik ją
p.s. o jos salonas bus tuose naujuose namuose prie siemens?
gal zinot, kur Vilniuje baltupiuose\jeruzelej graziai daro dienini makiaza (grozio salone)? man reik tokio neryskaus, kad per daug nesimatytu o bijau uztaikyt ant tokios, kur padaro veida oranzini
p.s. o jos salonas bus tuose naujuose namuose prie siemens?
[/quote]
Taip, prie Siemens
[/quote]
Taip, prie Siemens
QUOTE(kotri_ @ 2010 07 10, 19:43)
Gera tai gera, bet jau kaina