QUOTE(Bitinka @ 2007 03 07, 14:07)
As dirbu Kaune Kestucio 79. Siaip esu kosmetologe, baigus Kauno medicinos kolegija, Jau 2 metai kosmetologe, 5 metai kaip dirbu visazistes darba fotostudijose, reklamose. Darau vestuvinius, vakarinisu, dieninius ir taip pat fantastinius makiazus. Jei kas norit paziureti darbus parasykit man savo emaila atsiusiu.
Sveika, gal gali atsiųst ir man: vilma.jak@gmail.com. Ačiū
Tavo adresu nesisiuncia kazkodel ?
Papildyta:
[quote=VEJUNE,2007 03 06, 16:57]
[quote=kristulle.,2007 02 14, 17:23]
As dirbu Kaune Kestucio 79. Siaip esu kosmetologe, baigus Kauno medicinos kolegija, Jau 2 metai kosmetologe, 5 metai kaip dirbu visazistes darba fotostudijose, reklamose. Darau vestuvinius, vakarinisu, dieninius ir taip pat fantastinius makiazus. Jei kas norit paziureti darbus parasykit man savo emaila atsiusiu.

Atsiusk ir man makiazo pavyzdziu blakinas@dokeda.lt
Aciu
[/quote]
Issiunciau 3 foto tikiuosi gausi
Papildyta:
QUOTE(Violetikas @ 2007 03 06, 14:27)
Pagaliau radau tema kuri seniai mane domina

Pati dabar svarstau ar nepradet daryt makiazu klienciu namuose. Esu baigusi kosmetikes mokslus, esu ir stazavusis uzsienyje. Pagrindinis mano "arkliukas" - makiazai, be galo megstu ir moku juos daryti. Destytojos visada gyre sugebejima parinkti ir suderinti spalvas. Bet vis abejoju ar yra paklausa tokiai paslaugai. Nes investicija vien i produktus - nemaza (mastau apie MAC ar Make up for Ever kosmetika).
Ar daznai naudojates visazisciu paslaugomis? Ar labiau megstat eit i salona, ar kad atvaziuotu i namus? O gal pas pacia visaziste i namus?
Kiek mazdaug kainuoja Vilniuje tokios paslaugos? Na tarkim vakarinis, nuotakos, fantastinis makiazai? Cia kalbu apie makiaza daroma su geros kokybes kosmetika. Nes zinau kur daro makiazus ir uz 30 Lt, bet kosmetika tai

Ar jums svarbu kad visaziste butu dalyvavusi konkursuose ir turinti ivertinimu?
Aciu is anksto uz pasisakymus, gal jusu nuomone pades man pagaliau igyvendint sena svajone.
As kaip dirbanti si darba galiu pasakyti kad vien tik is makiazu pragyventi neiseina, nebent tu ju turetum kasdien, o taip beveik nebuna

Dar yra kitas variantas issidarbinti i pastovu darba kur tau moka alga, pvz. kiek zinau televizijoj mokejo anksciau 50lt uz diena, bet tai pastovus darbs ir tada gerai. Dirbant privaciai daugiau uzsidirbsi vasara vestuviu metas, ir gruodzio men kai sventes vakareliai ivairus

Taigi siulyciau pasirobulinti ir teikti platesnes paslaugas kaip pedikiuras, manikiuras ir t.t.
Del kosmetikos tai galiu pasakyti, kad nebutina dirbti su vienos firmos, nes buna kad vienos firmos yra geri pvz. seseliai kitos pudra ir t.t. As dazau su labai ivairia revlon skaistalai, shanel tusas, seseliai beveik visi skirtingu firmu, nes kadangi daug keliauju tai vis pasrsivezu paprastu firmu ( isadora, loreal ir t.t.) arba tokius kokiu cia isvis negirdeja ir nera, bet kokybe ir spalvos super. Priedo pastebejau kad Lietuvoj kokybe tu paciu gaminiu prastesne, nezinau kodel bet cia jau tikrai.