O kai norima, kad pamaskuotu kakla, dekolte, tai prisideda atskira kaina prie makiazo, ar ne? Ir ar skambinantis visazistei tureciau pasakyt ta, nes uztruks kiek ilgeliau?
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 06 25, 18:14)
Na, as nors as gyvenu Klaipedoje, bet kai reikia makiazo bet kokia progai (vestuviu taip pat), tai vaziuoju i Kretinga pas tokia Linute! Ji man nereali! Kiek Klaipedoj daug jau esu tu visazisciu isbandzius, man ne viena nepatiko tiek kiek Linute patinka, ir Klaipedoj kainos svelniai tariant "geros"...
O pas ta Linute sumoku 60 lituku jau su visais arbatpinigiais ir iseinu su priaugintom blakstienom, putliom lupytem, lyguteliu veiduku, superinem akim! Viskas tobula!
P.S. su jos darytu makiazu esu laimejus, siusdama nuotrauka graziausio vakarinio makiazo konkurse
O pas ta Linute sumoku 60 lituku jau su visais arbatpinigiais ir iseinu su priaugintom blakstienom, putliom lupytem, lyguteliu veiduku, superinem akim! Viskas tobula!
P.S. su jos darytu makiazu esu laimejus, siusdama nuotrauka graziausio vakarinio makiazo konkurse
o gal turi nuotraukyčių jos darbo? Ir kokia ji kosmetiką naudoja?
jei kam idomu,tai lb nebrangiai darau makiaza kaune.kas susidomejot,rasykit;)
Gal galėtumėt rekomenduoti šiam sekmadieniui kas makiažą ir plaukus sutvarkytų. Turėjau telefoną mergytės kuri filmavimo aikštelėj plaukus ir makiažą tvarko, bet telefoną praganiau. Vilniuje.
QUOTE(saule31 @ 2009 06 30, 16:11)
o gal turi nuotraukyčių jos darbo? Ir kokia ji kosmetiką naudoja?
Kosmetika pas ja Make Up Forever ir dar kazkokia labai jau nematyta man niekur! Ji kosmetikai isranki!!!
Ai ir dar gal ne i tema as, bet pas ja kai dariaus viena kart makiaza, ji pamate, kad mano nagai biskuti nuobodziai atrodo ir ji sako duok rankytes 5 min. ir apipurske su kazkokiais grazumais!!!! Viskas truko vos 5 min., bet isejau su nagiukais zvilganciais ir graziu makiazu! (na makiazas vyko kur kas ilgiau nei nagai )
O del nuotraukytes.... na galiu nebent i AZ pabandyti imesti...
As eisiu pas Ausra Rugpjuti. Gal tos, kurios lanketes pas ja parodytumet makiazus savo? Buciau dekinga.
Tai panevezyje niekas visazisciu neparekomenduos?
QUOTE(Tobsita @ 2009 06 28, 22:42)
O kai norima, kad pamaskuotu kakla, dekolte, tai prisideda atskira kaina prie makiazo, ar ne? Ir ar skambinantis visazistei tureciau pasakyt ta, nes uztruks kiek ilgeliau?
Tai priklauso nuo vizazistes, taigi pasidomekit skambindama Papildyta:
QUOTE(Angel99 @ 2009 05 28, 10:02)
gal kas Klaipedoje zino geru vizazysciu... vestuviniam makiazui...
[i]Galiu rekomduot Klaipedoj Justina +370 605 65019 Labai miela mergina
Nesijaudink, pas Ausra is Blic dekolte grazinimas ir visokiu pablizginimu graziu uzdeda jei pageidauji ir tai jau ieina i kaina, papildomai moketi nereikia
QUOTE(Tobsita @ 2009 06 29, 06:42)
QUOTE(Renatulyte @ 2009 07 05, 17:44)
kažkaip negirdėta
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 06 03, 20:54)
Dar klausimas: ar Raimonda is Alpetri (kuri ten dabar nebedirba) gal yra ta pati Raimonda, kur dabar dirba Grozio galerijoje?
ta pati
As uzsirasiau pas isgirtaja Inga is Alpetri, tikiuosi viskas bus liuks Gal kur internete yra jos makiazu pavyzdziu?