SOS!
bandziau pas viena visaziste makiaza ir man nlb patiko. vestuves ne uz kalnu
gal kas gali parekomenduoti visaziste, kuri galetu atvykti i alytu? arba gal kas zino gera visaziste alytuje, kuri atvaziuoja i namus. labai lauksiu jusu rekomendaciju...
QUOTE(Sallly @ 2009 03 28, 23:14)
Labukas, tai zinoma kad geriausia meistre Utenoje dirba tai Birute Pajediene. Jei reiks kontaktu , rasyk i AZ.
Pritariu
Gal kuri galetu parekomenduoti gera visaziste Siauliuose?
QUOTE(just_angel @ 2009 04 04, 09:59)
Gal kuri galetu parekomenduoti gera visaziste Siauliuose?
Kristina, Parduotuves kristiana vadove man rodos ji. kazkada ejau vestuves ir pas ja kreipiausim patiko ka ji padare:) resultatas geras:) kontaktu deja nebeturiu. bet paskambinus i kristiana galima pasiteirauti
sveikos paneles bukit geros parasykit man kasnors i AZ tos Ausros kontaktus kur is" Blic" salono, ieskau geros specelistes kad man vestuyvem makiaza padarytu girdejau apie Ausra daug geru atsiliepimu tai noreciau tai dienai savo veideli patiketi jai
Ieškau visažistės Vilniuje, vestuviniui ir paprastam makiažui (man ir mamai , gal kažkas iš draugių norės) birželio 6 d.
Labukas, va ausros ir blic telefonas +869827322, Nepakartojamai dirba
jau uzsirasiau pas ausra laukiu tos dieneles kada ji man makiaza darys labai smalsu kaip ji ten mane isdazys
Pamatysi, atrodysi taip , kad visi apake is grozio bus pamate... Is Ausros nei viena kitokia neiseina, visos atrodo pritrenkiamai, nes jau taip sugeba visus privalumus veido bruozu isryskint ir pabrezt Ir gerai, kad kainos labai priimtinos pas ja
QUOTE(cika69 @ 2009 04 24, 03:44)
jau uzsirasiau pas ausra laukiu tos dieneles kada ji man makiaza darys labai smalsu kaip ji ten mane isdazys
giriat salono blic visazhiste, o idomu tam pachiam salone kasnors daro gerai shukuosenas? ar ish vis daro...
QUOTE(Sallly @ 2009 04 24, 13:12)
Pamatysi, atrodysi taip , kad visi apake is grozio bus pamate... Is Ausros nei viena kitokia neiseina, visos atrodo pritrenkiamai, nes jau taip sugeba visus privalumus veido bruozu isryskint ir pabrezt Ir gerai, kad kainos labai priimtinos pas ja
chia vilniuje?