SOS! bandziau pas viena visaziste makiaza ir man nlb patiko. vestuves ne uz kalnu gal kas gali parekomenduoti visaziste, kuri galetu atvykti i alytu? arba gal kas zino gera visaziste alytuje, kuri atvaziuoja i namus. labai lauksiu jusu rekomendaciju...
Kristina, Parduotuves kristiana vadove man rodos ji. kazkada ejau vestuves ir pas ja kreipiausim patiko ka ji padare:) resultatas geras:) kontaktu deja nebeturiu. bet paskambinus i kristiana galima pasiteirauti
sveikos paneles bukit geros parasykit man kasnors i AZ tos Ausros kontaktus kur is" Blic" salono, ieskau geros specelistes kad man vestuyvem makiaza padarytu girdejau apie Ausra daug geru atsiliepimu tai noreciau tai dienai savo veideli patiketi jai
Pamatysi, atrodysi taip , kad visi apake is grozio bus pamate... Is Ausros nei viena kitokia neiseina, visos atrodo pritrenkiamai, nes jau taip sugeba visus privalumus veido bruozu isryskint ir pabrezt Ir gerai, kad kainos labai priimtinos pas ja
QUOTE(cika69 @ 2009 04 24, 03:44)
jau uzsirasiau pas ausra laukiu tos dieneles kada ji man makiaza darys labai smalsu kaip ji ten mane isdazys
Pamatysi, atrodysi taip , kad visi apake is grozio bus pamate... Is Ausros nei viena kitokia neiseina, visos atrodo pritrenkiamai, nes jau taip sugeba visus privalumus veido bruozu isryskint ir pabrezt Ir gerai, kad kainos labai priimtinos pas ja