Lygiai toki pati darba televizijoje, fotosesijose, lietuviskuose serialuose dirbu ir as. Kosmetologe taip pat. Del saves galiu atsakyt, kad
http://public.fotki.com/Sallly/ kaip pastebejote esu idejus visus savo konkursinius darbus, kurie priklauso tik man ir tik treju zmoniu nuotraukytes, kuriu buvo atsiklausta ar jie nepriestaravo. Tad mano sazine yra rami. Niekad nedeciau kito asmens neatsiklauses
QUOTE(EVY @ 2008 08 07, 18:02)
Esu kosmetologe - grimuotuoja-vizaziste.
Dirbu su zymiais Lietuvos zmonemis kuriuos daznai matome TV ,foto sesijose,vazineju i grozio salonus bei pas klientes i namus.
Noriu paklausti kolegiu...ar jus gaunate rastiska sutikima tu zmoniu talpinti ju nuotraukas parodant savo darbelius? Jug gali liudnai baigtis jai nera sutikimo.
Paprastai klientes nenori buti fotografuojamos ,kad ju nuotraukos keliautu po platuji interneta,jau nebekalbant apie zymius zmones.
Kaip jus ta visa reikaliuka issprendziat?
Papildyta:
Na labai tau aciu uz komplimentus, o veidukus pasiruosiu tiesiog labai kruopsciai tepu silikoninius pagrindus, tada kokybiskos pudros ar maskuotojai ir ant gal nauja tokia deimantine biri pudra. Nu dieviskas mano atrastas dalykelis
Labai gražu
KOKIA vienos jaunosios oda skaisti ir graži
Gal čia profesinė paslaptis, bet kokiomis priemonėmis toks efektas gaunamas? Rutulinės kokios pudros, bronzantai?
Labai labai gražu
[/quote]