Eisiu į prabangų vakarėlį ir norėčiau pasidaryti skoningą ir kartu įspūdingą vakarinį makiažą. Pati kažką moku nusipiešt, bet netobulai...
Gal galėtumėte patarti, kur Vilniuje galima būt gražiai išdažytai?
žinau vieną visažistę - kosmetologę Margaritą Balaišienę anksčiau ji dirbo salone savanorių prospekte prie gėlių turgelio. ten ant kampo yra grožio salonas ar pan., tai ji ten dirba kosmetologe ir dar makiažą daro, taip pat gali patarti dėl makiažo, drabužių spalvų derinimo, gali sukurti įvaizdį ne tik vienam vakarui, bet ir sudaryti garderobą nuo...iki...
tik nesu tikra ar ji dar ten pat dirba, paieškosiu namuose telefoną ir rytoj parašysiu į a.ž.
tik nesu tikra ar ji dar ten pat dirba, paieškosiu namuose telefoną ir rytoj parašysiu į a.ž.
man labai patinka Bomonde Inna ir Lena ,tiesiog superiniai makijazai
QUOTE(Tabonita @ 2004 12 29, 09:39)
man labai patinka Bomonde Inna ir Lena ,tiesiog superiniai makijazai
ash dariau fantaskic,su visais navarotais ir daznokai darau rytietishkus
QUOTE(Tabonita @ 2004 12 29, 10:02)
ash dariau fantaskic,su visais navarotais ir daznokai darau rytietishkus
Idomu tada. O kuri is tu dvieju tavo minetu merginu labiau tau patinka ir kiek mokejai?
QUOTE(Brazile @ 2004 12 29, 10:05)
Idomu tada. O kuri is tu dvieju tavo minetu merginu labiau tau patinka ir kiek mokejai?
Man jos abi patinka,nes jos savo darbo fanatikes ,na pas Lena kai ji dirbo kitam salone uz makijaza mokedavau iki 100lt, dabar pas jas abi iki150lt,bet shi kaina ju verta
vakar pamiršau paieškoti telefono, jei po Naujųjų dar nevėlu tai atsiųsiu, bet matyt jums makiažo reikia būtent Naujųjų vakarui. Sorry - pamiršau, bet vis tiek iš anksto tokiam reikalui reikėtų užsirašyti, ypač prieš naujuosius tai jau prieš mėnesį reikėtų užsirašinėti.
o šiaip ji man makiažo nedarė. ji man dėstė kai studijavau, tai pabendraudavom nes buvo mano diplominio darbo vadovė.
rodė savo darbų (makiažo) nuotraukas - tai iš blondinės gali padaryti labai natūraliai atrodančią indę ri pan.
o šiaip ji man makiažo nedarė. ji man dėstė kai studijavau, tai pabendraudavom nes buvo mano diplominio darbo vadovė.
rodė savo darbų (makiažo) nuotraukas - tai iš blondinės gali padaryti labai natūraliai atrodančią indę ri pan.
Vakar nuejau i ta salona, kuriame tavo isgirta visaziste dirbo. Jos ten nebuvo, bet buvo kita mergina, tai buvau labai patenkinta rezultatu. Tiek komplimentu is vyru ir is moteru seniai bebuvau gavus.
Bet vistiek atsiusk tavo visazistes koordinates. Ateity tikrai prisireiks
Bet vistiek atsiusk tavo visazistes koordinates. Ateity tikrai prisireiks
Žinau gerą grožio saloną: "Simona"(Vilniuje). Ten dariausi ir šukuoseną, ir makiažą. Bent jau man tai unreal