Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(La_ciliegia @ 2011 03 27, 20:18)
Čia gal, kad namie ilgokai tupi ar ne?

tikra tiesa doh.gif ir vyras kol kas tupi doh.gif man be jo daug geriau,ir vaikai klauso.ir tvarka namie,ir pykciu maziau ax.gif o dabar edames ir edames del kiekvieno š.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 27, 20:40)
tikra tiesa doh.gif ir vyras kol kas tupi doh.gif man be jo daug geriau,ir vaikai klauso.ir tvarka namie,ir pykciu maziau ax.gif o dabar edames ir edames del kiekvieno š.... blush2.gif

Oj, kaip užjaučiu ir suprantu. O galimybę kur nors išeit pasižmonėt be vaikų ar bent be vyro turi?
Atsakyti
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 03 28, 09:42)
Oj, kaip užjaučiu ir suprantu. O galimybę kur nors išeit pasižmonėt be vaikų ar bent be vyro turi?

retai doh.gif
Atsakyti
Vienintelė pramoga su vaikais išeiti į laukutį?
Atsakyti
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 03 28, 13:40)
Vienintelė pramoga su vaikais išeiti į laukutį?

bet kad mano panos blogiau nei bernai g.gif jos ne minutes negali padraugaut g.gif musasi,barasi ir t.t. tai ir isejus su jomis i lauka ar kur ramybes ir poilsio nerasta schmoll.gif
Atsakyti
Labukas
Na manau del savo prastos nuotaikos panickas kaltini, as va svajoju apie antra, bet ner kam padaryt g.gif labai retai , bet pagalvoju ir apie vyra (t.y.nuolatini tongue.gif ) bet zinai retai nes visu klausau visos is namu lekia nuo ju, as jau pabegau bigsmile.gif tai laiminga. Nu zinai gal kas pasakyu, kad vargse, bet taip nesijauciu. Ir tikrai kai pas draugus nuvarom o ten po 2 ar 3 vaikus tada mudu siszvalgom ir kuzdam: kokie mes laimingi, nes mes dviese: ramu, svaru, pasibaram kaip seniai kartais ir tiek thumbup.gif Bet as vistiek uz seima uz grozi, aisku darna svarbiausia.
As t.p. be vaiko mazai sansu turiu iseit, bet pas mane atvaro i svecius pasedim, paplepam nu pagereja drinks_cheers.gif Mane darbas vargina moraliskai, as 1 koja is jo, as jo nekenciu noriu veiklesnio, idomesnio, ai is vis pakeist g.gif

Papildyta:
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 28, 16:09)
bet kad mano panos blogiau nei bernai g.gif jos ne minutes negali padraugaut g.gif musasi,barasi ir t.t. tai ir isejus su jomis i lauka ar kur ramybes ir poilsio nerasta schmoll.gif

Nu zr kad tavo panos jau galima sakyt 2 g.gif 3 jau didcke tai gal padeda schmoll.gif
Atsakyti
siaip kas liecia vyra tai geras jis pas mane,bet kai geras tai dar tada kazko norisi,net pati nezinau ko lotuliukas.gif klauso jis manes,viskas turi but taaip kaip pasakau ir nusprendziu smile.gif kartais jam matyt tai nusibosta ir tada pareikskia savo zodi smile.gif ramus jis toks,seimos zmogus smile.gif kas liecia vaikus tai jo trecioji dicke,bet kad vidurinioji gaidziukas ir visur jos pilna doh.gif ir burna niekad neuzsiciaupia doh.gif ir pati ji prie dickes lenda ir pridaro visokiu konfliktiniu situaciju g.gif o dickes charakteriukas irgi ojojoj ax.gif vienu zodziu namie pastovus chaosas,bet as jau ipratau ir kai jo nera tai net nezinau kuo uzsiimt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Ar priimsit mane į savo kompaniją? Gyvenu Ukmergės 230. Esu vertėja, taip pat darbuojuosi su verslo seminarais - pati sau viršininkė. Daugiausia dirbu namie, dažnai vaikštau aplink, už Narbuto ar apie J.Baltrušaičio, tad galiu palaikyti norinčioms pasivaikščioti kompaniją.

QUOTE(juraara @ 2011 03 28, 19:14)
Mane darbas vargina moraliskai, as 1 koja is jo, as jo nekenciu noriu veiklesnio, idomesnio, ai is vis pakeist g.gif

O kokio darbo norėtum? Kokioje srityje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushra1: 03 balandžio 2011 - 19:43
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 03, 20:35)
Sveikos, merginos!

Ar priimsit mane į savo kompaniją? Gyvenu Ukmergės 230. Esu vertėja, taip pat darbuojuosi su verslo seminarais - pati sau viršininkė. Daugiausia dirbu namie, dažnai vaikštau aplink, už Narbuto ar apie J.Baltrušaičio, tad galiu palaikyti norinčioms pasivaikščioti kompaniją.
O kokio darbo norėtum? Kokioje srityje?

Sveikia. Kokios kalbos verteja? Man tai reiktu kompanijos nebent kavos pertraukelei po pietu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 04 03, 21:01)
Sveikia. Kokios kalbos verteja? Man tai reiktu kompanijos nebent kavos pertraukelei po pietu  biggrin.gif

Bulgarų, rusų. O kokioje vietoje pati būni?
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 03, 21:06)
Bulgarų, rusų. O kokioje vietoje pati būni?

Gyvenu Ukmerges 200, o dirbu Seskines 32 IKI pasaze
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 04 03, 21:15)
Gyvenu Ukmerges 200, o dirbu Seskines 32 IKI pasaze

Pasaže bunu laikas nuo laiko. Parašykite į AZ, apsikeistume kontaktais ir gal visai pavyks susibendrauti 4u.gif
Atsakyti