Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

QUOTE(Renata N. @ 2011 03 07, 13:41)
as ir apie ta pati ax.gif bet atrodo ir namie super ner kada pasedet tvarkymas.maisto ruosimas,pasivaiksciojimai lauke,bet kunui matyt sporto reik g.gif

gal reik pradet laiptais laipiot i 8 auksta namo?... hihihi.gif
Atsakyti
ale ir tylu pas mus seskinej... unsure.gif atsilo oras, pakilo noras ir ner kada prie kompo sedet? rolleyes.gif
Atsakyti
labas
na tikrai ramybe as darbe vis pasiziuriu, ko tai tylu. Gal tikrai lauke daugiau laiko leidziate? As tai dingau nes mano kompe intikas dingo tai kai pypius laidzia:) tai prisedu prie jo. Ma niskis penktadieni is darzo vel su temperatura gryzo tai gydomes gal praeis iki pirmadienio. I lauka mes neinam saltas vejas vis, o siaip tai nieko idomaus, ar gero.
Pabuskit rasykit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 03 19, 15:36)
labas
na tikrai ramybe as darbe vis pasiziuriu, ko tai tylu. Gal tikrai lauke daugiau laiko leidziate? As tai dingau nes mano kompe intikas dingo tai kai pypius laidzia:) tai prisedu prie jo. Ma niskis penktadieni is darzo vel su temperatura gryzo tai gydomes gal praeis iki pirmadienio. I lauka mes neinam saltas vejas vis, o siaip tai nieko idomaus, ar gero.
Pabuskit rasykit drinks_cheers.gif

kaip paklausau, tai daug kas cia paskutinem dienom apsirgo... maniskis irgi jau penktadieni i mokykla nejo... vakar temperatura vos ne 39 buvo... verysad.gif o ir as pati vos speju vienkartiniu serveteliu pirktis. jau net ne pavasario, o vasaros noriu ax.gif
Atsakyti
Mes tai vienos einam į laukutį nes niekaip nerandu kaimynių draugijai palaikyti... Ech... wink.gif
Atsakyti
Maniskio aukletoja sako, kad kitose grupesi daug serganciu pas ne, bet nezinia kur pasigavo. Labai keista temperatura tik penk buvo dabar neturi tik sako, kad galva skauda, ir siaip drapstosi, gulineja matosi kad apsirges tai ryt i darza neleisiu tegu namie pabuna gal tuo ir pasibais sirgimas. Dar i lauka saltoka, jo man istempt nepavyksta eik pati as nenoriu, oi tikiu su mergytem kogero kitaip g.gif
Atsakyti
Labas
A nei duseles kur Jus dingusios g.gif Kad lauke saule tai nereiskia, kad daug laiko ten praleidziate RADIACIJA doh.gif
Mano vaikas koseja labai darze sako kad labai vel serga visi, darbe irgi snargleti, koseja, pavasario nesulaukiam. Sedim namie kaitinames sauluteje smagu:)
Atsakyti
pas mane pavasarine deprasija lotuliukas.gif uz lango saule,bet salta blush2.gif vyras uzkniso,pavargau verysad.gif noriu poilsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 27, 17:23)
pas mane pavasarine deprasija lotuliukas.gif uz lango saule,bet salta blush2.gif vyras uzkniso,pavargau verysad.gif noriu poilsio ax.gif

Oj, kaip suprantu. Gal pašils ir bus geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 27, 17:23)

Nu uzjauciu, bet neturetu buti liudna saule pakelia nuotaika 4u.gif As iki pardos ejau siand tai saltas vejas, as tik galva suku kur birzeli paatostogaut?
Man tai depresija del pinigu tie sildymai ir sumazintos algos nervina, ir ko laukt nezinia va cia tai beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La_ciliegia @ 2011 03 27, 19:20)
Oj, kaip suprantu. Gal pašils ir bus geriau smile.gif

tikesimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 27, 19:33)

Čia gal, kad namie ilgokai tupi ar ne?
Atsakyti