Labas
Kaip reaguojat i saule? as tai kaifuoju, darbe jau antroje dienos puseje visi isbale vaiksto mano kab siaures pusej tai per diena jos nematau, tik kai iseinu tai galeciau nezinia kur nueit kaip faina. Siaip tai nieko gero didelis noras issirengt bet dar saltoka rytais, as tai saunuole sulauziau masinos spynele tai meistari juokiasi tipo dura, as tada buvau ipykusi ir persukau tai dabar neranda pakeist

tai ta proga jau 2 sav gruduosi su autiku , ka padarysi

Na o siandien tai turiu ne viena vaika namuose o du (jo draugas is darzo mama jo paprase, kad pabuciau) nu tai ka as zinau dar pries 4 val maniau kad noriu 2 vaiku, dabar sakau ne ne ne lyg ir uzsiima, zaidzia, bet ir kalasi, lakto, rekauja nu zodziu manau suprantate

na nebent mazute fainute ramute mergyte dar koks ?? uzfundytu gal butu neblogai
Papildyta:
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 02 27, 14:54)
Sveikos kaimynkos

gal kuri nuobodziai sedit namie ir turit noro valandine aukle padirbet?

Turiu dvi dukrytes, pavasaris jau pradeda i lauka kviesti pasivaiksciot, bet mes tokios savarankiskos, kad nelygis mamai kieme uz rankos laikytis

Ir dar pradejau sportuot, tai kartais noreciau valandai islekt, kad ir miegancias jas palikt auklytei. Labai gerai butu kokia Seskiniete- susiskambinam ir uz pusvalandzio jau auklyte turim
Geras panom nelygis nu matai 2 panos tai mama 3cia nereikalinga

as tai tampiausi savaji visur, net univerkej 2m sedejo ir 3 m paskaitose sedejo ir egzus kelis laikem kartu uh buvo laikas, tempas nenoriu prisimint. Dabar jau geriau va praeita sav jau nevedziau i darza tai pusdieni pabuvo viena telefona palikau tai ramu. Tai man stiprybes suteike, pasitikejimo. Va ir as ruosiuosi pasportuot eit tai pabus vienas jau. Na tavo dar mielkos panos nepabus, o ir 2 tai prisigalvos dar ko. Rasi seskiniete kokia manau, tikiu ir linkiu sekmes