Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

jei netingit pasinaudot google verteju, tai galit parsisiust sokoladiniu skanestu receptu pdf knyga italu kalba. tik gali reiket prisiregistruot, bet nieko sudetingo...
http://www.lacucinai...spx?idPage=2492 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 14, 18:51)
Man patinka tokios žiemos mirksiukas.gif turiu omenyje kai saulytė šviečia.

Mano didysis išėjo į mokyklą, nes iki jo ribos dar toli gražu wink.gif

O su mažaja sėdžiu namuose ir baigiam išsigydyt dviejų savaičių trukmės sloga  doh.gif

zinok (tfu tfu tfu), bet siemet nesirgom... nors as pati, tai ziema-vasara nosi traukau, o vaikas ziema bronchitu ir slogom, tai po 10 kartu sirgdavo. o paprasciausiai pora menesiu (spali ir lapkriti) pagerem zuvu tauku kapsuliu. butume gere ir toliau, bet kazkaip pamirsdavau, tai dabar pradejau toliau gert... blush2.gif
Atsakyti
Labas
Kur visos dingusios? Jau saulele kas dien vis auksciau, darosi linksmiau, silciau? Ar jau isbridote is ligu, gal pakaks jau sirgt bigsmile.gif Saule sviecia i lauka kviecia, va je kaip tas sniegas pabodo, juokiausi viena ryta i darba atpuskejo kolege ir sako jezau gyvenam kaip sibire lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 02 26, 12:45)
Labas
Kur visos dingusios? Jau saulele kas dien vis auksciau, darosi linksmiau, silciau? Ar jau isbridote is ligu, gal pakaks jau sirgt bigsmile.gif  Saule sviecia i lauka kviecia, va je kaip tas sniegas pabodo, juokiausi viena ryta i darba atpuskejo kolege ir sako jezau gyvenam kaip sibire lotuliukas.gif

tai as tik dziaugiuos, kad man iki darbo 3 min kelio tongue.gif bet man baisu pagalvot kas cia bus, kai prades sniegas tirpt... reikia kokius botus gal pirkt? g.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynkos gossip.gif gal kuri nuobodziai sedit namie ir turit noro valandine aukle padirbet? g.gif Turiu dvi dukrytes, pavasaris jau pradeda i lauka kviesti pasivaiksciot, bet mes tokios savarankiskos, kad nelygis mamai kieme uz rankos laikytis blush2.gif Ir dar pradejau sportuot, tai kartais noreciau valandai islekt, kad ir miegancias jas palikt auklytei. Labai gerai butu kokia Seskiniete- susiskambinam ir uz pusvalandzio jau auklyte turim thumbup.gif
Atsakyti
Labas
Kaip reaguojat i saule? as tai kaifuoju, darbe jau antroje dienos puseje visi isbale vaiksto mano kab siaures pusej tai per diena jos nematau, tik kai iseinu tai galeciau nezinia kur nueit kaip faina. Siaip tai nieko gero didelis noras issirengt bet dar saltoka rytais, as tai saunuole sulauziau masinos spynele tai meistari juokiasi tipo dura, as tada buvau ipykusi ir persukau tai dabar neranda pakeist g.gif tai ta proga jau 2 sav gruduosi su autiku , ka padarysi verysad.gif Na o siandien tai turiu ne viena vaika namuose o du (jo draugas is darzo mama jo paprase, kad pabuciau) nu tai ka as zinau dar pries 4 val maniau kad noriu 2 vaiku, dabar sakau ne ne ne lyg ir uzsiima, zaidzia, bet ir kalasi, lakto, rekauja nu zodziu manau suprantate blush2.gif na nebent mazute fainute ramute mergyte dar koks ?? uzfundytu gal butu neblogai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 02 27, 14:54)
Sveikos kaimynkos  gossip.gif gal kuri nuobodziai sedit namie ir turit noro valandine aukle padirbet?  g.gif  Turiu dvi dukrytes, pavasaris jau pradeda i lauka kviesti pasivaiksciot, bet mes tokios savarankiskos, kad nelygis mamai kieme uz rankos laikytis  blush2.gif  Ir dar pradejau sportuot, tai kartais noreciau valandai islekt, kad ir miegancias jas palikt auklytei. Labai gerai butu kokia Seskiniete- susiskambinam ir uz pusvalandzio jau auklyte turim  thumbup.gif

Geras panom nelygis nu matai 2 panos tai mama 3cia nereikalinga mirksiukas.gif as tai tampiausi savaji visur, net univerkej 2m sedejo ir 3 m paskaitose sedejo ir egzus kelis laikem kartu uh buvo laikas, tempas nenoriu prisimint. Dabar jau geriau va praeita sav jau nevedziau i darza tai pusdieni pabuvo viena telefona palikau tai ramu. Tai man stiprybes suteike, pasitikejimo. Va ir as ruosiuosi pasportuot eit tai pabus vienas jau. Na tavo dar mielkos panos nepabus, o ir 2 tai prisigalvos dar ko. Rasi seskiniete kokia manau, tikiu ir linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti

sveika, mes irgi dziaugemes saule, tiesa dar tik pro langa biggrin.gif radau tokia mergaiciuke kuri man pades su mergaitem bigsmile.gif nuo rugsejo paneles zygiuos i darzeli, tai labai laukiu rudens smile.gif nes tvarkos namie nerasta, as tvarkau, o jos paskui viska vercia doh.gif buna dienu, kad net issimaudyt neturiu kada, na bet ... tavo tiesa- dvi tiek vispkiu aibiu primasto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 03 01, 21:03)
Labas
Kaip reaguojat i saule? as tai kaifuoju, darbe jau antroje dienos puseje visi isbale vaiksto mano kab siaures pusej tai per diena jos nematau, tik kai iseinu tai galeciau nezinia kur nueit kaip faina. Siaip tai nieko gero didelis noras issirengt bet dar saltoka rytais, as tai saunuole sulauziau masinos spynele tai meistari juokiasi tipo dura, as tada buvau ipykusi ir persukau tai dabar neranda pakeist g.gif  tai ta proga jau 2 sav gruduosi su autiku , ka padarysi verysad.gif  Na o siandien tai turiu ne viena vaika namuose o du (jo draugas is darzo mama jo paprase, kad pabuciau) nu tai ka as zinau dar pries 4 val maniau kad noriu 2 vaiku, dabar sakau ne ne ne lyg ir uzsiima, zaidzia, bet ir kalasi, lakto, rekauja nu zodziu manau suprantate blush2.gif na  nebent mazute fainute ramute mergyte dar koks ?? uzfundytu gal butu neblogai rolleyes.gif

as tai jau ryt trauksiu palta... jau kaip pabodo kailiniai doh.gif
o siaip, tai man bernai patinka blush2.gif be to, kol antra pradesim, isnesiosiu, pagimdysiu ir jis paaugs, kad galetu kambarius verst, tai didysis jau ziurek ir i univera eis lotuliukas.gif o sunus, tai laukia nesulaukia broliuko... dar nelabai isisamonina, kad, kai jau bus, bus "nelygis" su mazgiu zaist... o apie galimybe, kad bus sese, tai net neuzsimink, bet as jam primenu, kad budamas 4-5 metu su draugu mergaitem visai smagiai zaide su baby born'ais biggrin.gif
Atsakyti
Labuks
As jau 2 sav silta palta numeciau, jau su trumpa ir gerokai lengvesne. Uh po 2 sav pagaliau masina pasiemiau is meistru vel nulupo pykstu:( oras vejuotas tai akropoli apsipirkinejau kinieciuose pavalgem, va gryzom namo jauciu dribsiu i livyte? o gal drinks_cheers.gif padarysiu dar mastau, esu soti laiminga isleidau pinigus ramu thumbup.gif tik va itariu nuotaika pakils kai gausiu saskaita uz sildyma va tada bus g.gif Ko tokios neaktyvios gal jau lauke daug laiko praleidziate?
Atsakyti
sveikiutes smile.gif tik grizom po savaitgalio druskininkuose smile.gif jauciuosi lyg sumusta visa,visa kuna skauda verysad.gif ka reiskia seni kaulai ir senatve,mazai judejimo ir t.t. blush2.gif pasilpliuskenom,pasivazinejom nusileidimo kalneliais,pirtys thumbup.gif reikia kazkaip susiimt,pradet sportuot neprisiverciu blush2.gif bet vis guodziu save atsils,eisim i lauka daugiau,judesim smile.gif taip kad belieka laukt silumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 06, 21:25)
sveikiutes smile.gif tik grizom po savaitgalio druskininkuose smile.gif jauciuosi lyg sumusta visa,visa kuna skauda verysad.gif ka reiskia seni kaulai ir senatve,mazai judejimo ir t.t. blush2.gif pasilpliuskenom,pasivazinejom nusileidimo kalneliais,pirtys thumbup.gif reikia kazkaip susiimt,pradet sportuot neprisiverciu blush2.gif bet vis guodziu save atsils,eisim i lauka daugiau,judesim smile.gif taip kad belieka laukt silumos smile.gif

as tai bandysiu prisiverst begiot, kai atsils... tik nezinau kaip man tai pavyks... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš savaitgalį porą dienų po kazį pasivaikščiojau, tai kojos medinės ir klubai atrodo išvirs iš vėžių doh.gif juodai reikia daugiau judėt ax.gif bet kada reik prisiverst tai daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 07, 13:18)
Sveikos, o aš savaitgalį porą dienų po kazį pasivaikščiojau, tai kojos medinės ir klubai atrodo išvirs iš vėžių  doh.gif juodai reikia daugiau judėt ax.gif bet kada reik prisiverst tai daryt?  g.gif

as ir apie ta pati ax.gif bet atrodo ir namie super ner kada pasedet tvarkymas.maisto ruosimas,pasivaiksciojimai lauke,bet kunui matyt sporto reik g.gif
Atsakyti