Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

bet paskutiniu metu jau ir naminis maistas darosi visai nieko... kad tik neprisisnekejus unsure.gif
Atsakyti
Labas
Oras kaip cia pasakius g.gif , kai namie sedi sninga, saule sviecia tai grazu kaip pasakoje, nu bet i laukuti nesiryztu. Ka veikiate, ka pietu gamint ruosiates. sedziu visa ryte tv ziuriu saule sviecia fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 02 13, 15:02)
Labas
Oras kaip cia pasakius g.gif , kai namie sedi sninga, saule sviecia tai grazu kaip pasakoje, nu bet i laukuti nesiryztu. Ka veikiate, ka pietu gamint ruosiates. sedziu visa ryte tv ziuriu saule sviecia fantastika thumbup.gif

laba smile.gif oras tai brrrrrrrrrr,buvom baznycioj,nori nenori reikia kiekviena sekmadieni nes dicke pirmosios komunijos mokosi smile.gif grizus prisikapojau bulviniu blynu su mesa,vaikus i mokykla,darzeli suruosiau smile.gif o del maisto tai jau igriso pastoviai galvot ka gamint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 13, 22:51)
laba smile.gif oras tai brrrrrrrrrr,buvom baznycioj,nori nenori reikia kiekviena sekmadieni nes dicke pirmosios komunijos mokosi smile.gif grizus prisikapojau bulviniu blynu su mesa,vaikus i mokykla,darzeli suruosiau smile.gif o del maisto tai jau igriso pastoviai galvot ka gamint g.gif

labas 4u.gif mane tai erzina tas prievartavimas eit sekmadieniais i bažnyčia doh.gif ypač gaila tų mažų vaikučių doh.gif
Kaip suprantu tave dėl maisto gaminimo...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 14, 14:43)
labas  4u.gif mane tai erzina tas prievartavimas eit sekmadieniais i bažnyčia  doh.gif ypač gaila tų mažų vaikučių  doh.gif
Kaip suprantu tave dėl maisto gaminimo...

del pamokeliu baznycioj tai dar kazkaip atbuna,bet jau misiose doh.gif buna,bet ir su draugem pasneka,pasimaivo,vos ne pasoka kartais doh.gif bet dazniausiai tai zyzia,mama nedalyvaujam misiose,nuobodu doh.gif
Atsakyti
Labas dienas kaimines biggrin.gif
Sedziu kabinete, oras puikus, saule sviecia biggrin.gif Dirbti nenoriu siandien visiskai schmoll.gif
ar saviskius isleidot siandien i darzeli/mokykla? rytoj zada dar saltesni ora, tai turbut jau saviske neleisiu niekur g.gif
kaip, siaip, sveikata jusu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 14 vasario 2011 - 15:02
QUOTE(olgunia_2006 @ 2011 02 14, 16:02)
Labas dienas kaimines  biggrin.gif
Sedziu kabinete, oras puikus, saule sviecia  biggrin.gif Dirbti nenoriu siandien visiskai  schmoll.gif
ar saviskius isleidot siandien i darzeli/mokykla? rytoj zada dar saltesni ora, tai turbut jau saviske neleisiu niekur  g.gif

as tai mama egoiste doh.gif isleidau abi,viena i m-kla,kita i darzeli blush2.gif
Atsakyti
Mokykla - sventas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2011 02 14, 16:02)
Labas dienas kaimines  biggrin.gif
Sedziu kabinete, oras puikus, saule sviecia  biggrin.gif Dirbti nenoriu siandien visiskai  schmoll.gif
ar saviskius isleidot siandien i darzeli/mokykla? rytoj zada dar saltesni ora, tai turbut jau saviske neleisiu niekur  g.gif

Man patinka tokios žiemos mirksiukas.gif turiu omenyje kai saulytė šviečia.

Mano didysis išėjo į mokyklą, nes iki jo ribos dar toli gražu wink.gif

O su mažaja sėdžiu namuose ir baigiam išsigydyt dviejų savaičių trukmės sloga doh.gif
Atsakyti
varau pailset thumbup.gif bet su vaikais doh.gif varom i boulinga 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif vel sauleta diena, faina smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 02 14, 18:51)
Man patinka tokios žiemos mirksiukas.gif turiu omenyje kai saulytė šviečia.
Mano didysis išėjo į mokyklą, nes iki jo ribos dar toli gražu wink.gif
O su mažaja sėdžiu namuose ir baigiam išsigydyt dviejų savaičių trukmės sloga  doh.gif

Siaip jau saules pasiilgau as.
Sveikateles jums 4u.gif

QUOTE(Renata N. @ 2011 02 14, 18:51)
varau pailset thumbup.gif bet su vaikais doh.gif varom i boulinga 4u.gif

bigsmile.gif wau kaip faina jums
Atsakyti
Labas rytas
Su vasario 16 visas:)
Oras dienomis fantastiskas saule uh kaip gera. Bet tie salciai uzknisa mano masina neatsirakina, bet uzsiveda be problemu, vakar vakare per bagazine lindom uh:( ir girdejote dar kita savaite bus tokia salta, eks su autiku vazinet nes rytais tas grandymas uzknisa.
Gero ryto su kavyte lovoj ir pasikaitinkim sauleje thumbup.gif
Atsakyti