Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės kampelis

Alio ku dingusios, gal jau baigesi ligu maratonas 4u.gif o pas mus vel nosis vel kosulys lygiai sav i darza ir vel t.p. bet kaip nesirg jei darze 13-15 laips, salta vaikams miegot oi niekadejai taupo vaiku sveikatos saskaita, jauciu ryt rasysiu skunda ne vedejai o auksciau g.gif
As mielosios dideleiame rupestyje, bet va pasiguosk tai nei viena nereaguoja: as apie busima savo pirmoka, mane kvailina, kad z. augusto m-kla pasirinkau sako prasta isdurnesiu jau tai i kokia Klaipedos gera m-kla vezioti, net prie namu tipo prasta NEZINAU KA DARYT HELP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 02 02, 19:13)
Alio ku dingusios, gal jau baigesi ligu maratonas  4u.gif  o pas mus vel nosis vel kosulys lygiai sav i darza ir vel t.p. bet kaip nesirg jei darze 13-15 laips, salta vaikams miegot oi niekadejai taupo vaiku sveikatos saskaita, jauciu ryt rasysiu skunda ne vedejai o auksciau g.gif
As mielosios dideleiame rupestyje, bet va pasiguosk tai nei viena nereaguoja: as apie busima savo pirmoka, mane kvailina, kad z. augusto m-kla pasirinkau sako prasta isdurnesiu jau tai i kokia Klaipedos gera m-kla vezioti, net prie namu tipo prasta NEZINAU KA DARYT HELP doh.gif

Sveika, o kokį darželį lanko?
Na aš kai neseniai gyvenanti Vilniuje, tai del mokyklų nieko negaliu patart.
Vyresnėlis lankė J. Basanavičiaus vid., o dabar lanko licėjų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 02 vasario 2011 - 19:23
Alio ku dingusios, gal jau baigesi ligu maratonas  4u.gif  o pas mus vel nosis vel kosulys lygiai sav i darza ir vel t.p. bet kaip nesirg jei darze 13-15 laips, salta vaikams miegot oi niekadejai taupo vaiku sveikatos saskaita, jauciu ryt rasysiu skunda ne vedejai o auksciau g.gif

sveika smile.gif nezinau kas ir ko durnina del mokyklos,bet mes jau treciokai,ir jokiu pretenziju neturiu smile.gif kuo jinai prasta nesuprantu,jei vaikas nenori mokytis,tai i kokia beleistum,vistiek nesimokys smile.gif man tai patinka ir antra savo panele ten leisiu ir ispuola kad pas ta pacia mokytoja thumbup.gif
Atsakyti

Sveika,

maniskis eina i trecia klase Zygimanto Augusto m-kloj ir jokiu rupesciu... man asmeniskai patinka. ir nebuna jokiu didziuju rinkliavu, mokslo metu pradzioj kokiu 50 Lt papraso (bet ten jie perka ir geriamaji vandeni, kur po 20 ar 25 litrus ir siaip gi visokiu smulkiu islaidu ten pas juos buna... zinoma, nenori-nemokek), o drauge veda i ta pradine, kur salia yra, tai sake jau ir langus, ir suolus keite. o del ko konkreciai kvailina? kokius argumentus pateikia? g.gif
Atsakyti
Labas
Aha kaip kliktelejau HELP tai matai daugelio ten lanko, as tai apsisprendziau i Z. Aug leisiu su grupes draugu. Super aciu uz patarimus thumbup.gif Negaliu pakest tu rinkliavu, uz ugdyma nuo vaiko po 50 lt o viska nuo A iki Z duoda sarasus supirkt.
Lauke oras dieve padek vos nuo masinos i ora nepakilau lotuliukas.gif
Kaip visu pypliai ar jau sveiki visi g.gif
Man paciai ko tai gerkle kutena, darbe darbo labai daug neleidzia nei karstos arbatos atsigert uhhh
Bet jau labai pavasio laukiu tiesiog jauciu kaip arteja tai ir nuotaikos bus geresnes 4u.gif
Atsakyti
laba smile.gif oras tai siaubas doh.gif as nosies nebuvau iskisus smile.gif o del rinkliavu tai musu mokytoja labai taupi matyt,mes siemet klases fondui(tualetiniam popieriu,papkem ir siaip visokiom klases reikmem) rinkom po 20lt thumbup.gif per naujuosius mokytojai po 10lt smile.gif tai rinkliavos sakyciau minimalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 08, 18:44)
laba smile.gif oras tai siaubas doh.gif as nosies nebuvau iskisus smile.gif o del rinkliavu tai musu mokytoja labai taupi matyt,mes siemet klases fondui(tualetiniam popieriu,papkem ir siaip visokiom klases reikmem) rinkom po 20lt thumbup.gif per naujuosius mokytojai po 10lt smile.gif tai rinkliavos sakyciau minimalios thumbup.gif

Na bet tau brangut cool.gif e tavo hebryte ir taip kainuoja tai tokiom mokytojos didziuotis reikia, oi gal ir mums pasiseks
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 02 08, 20:21)
Na bet tau brangut cool.gif e tavo hebryte ir taip kainuoja tai tokiom mokytojos didziuotis reikia, oi gal ir mums pasiseks

del islaidu tai geriau nesakyk,o dabar dar toks amzius to nenoriu,tas negrazu ax.gif kazkaip pasiseke mum ir su mokytoja ir su aukletojom darzely thumbup.gif vidurinioji paklius pas ta pacia mokytoja ir labai noreciau kad mazoji pakliutu pas tas pacias aukletojas smile.gif vyras oziuojasi,nesutinka mazosios leist nuo rugsejo i darzeli g.gif dabar tai gal pakliutu pas tas aukletojas,o po metu ziuresim kaip ten ju grupej su vietom bus ax.gif
Atsakyti
Zinai as savo darzo aukletoja del bapkiu irgi patenkinta ji taupi, bet ko reikia tai reikia mes po 20 lt metames ir dar superkam viska, tiesa pasakius tevai pagal sazine viska nesa, vieni atnesa metams 1 rulona tolet. pop. tai ka ir sakyt. Tai tikiuosi pas zmogiska mokytoja papult, o kaip maisto dedi nestis ar valgo mokykloj? ir kaip ten su prailginta klase, zinau yra mokama, bet ar paliekat ten?
Atsakyti
QUOTE(juraara @ 2011 02 08, 21:44)
Zinai as savo darzo aukletoja del bapkiu irgi patenkinta ji taupi, bet ko reikia tai reikia mes po 20 lt metames ir dar  superkam viska, tiesa pasakius tevai pagal sazine viska nesa, vieni atnesa metams 1 rulona tolet. pop. tai ka ir sakyt. Tai tikiuosi pas zmogiska mokytoja papult, o kaip maisto dedi nestis ar valgo mokykloj? ir kaip ten su prailginta klase, zinau yra mokama, bet ar paliekat ten?

mano panele gauna nemokama maitinima,bet ji net nosies neikisa i valgykla,jai "neskanu" doh.gif tai duodu po 2lt,kartais uzsimano sumustiniu ir arbatos,ivairiai buna smile.gif del prailgintos 5 lt diena atrodo kainuoja,bet mes neleidziam,as dabar namie,o ir nuo pirmos klases neleisdavom,kazkaip sukomes smile.gif as dirbu pamainini darba,tai seneliai,tai tetis,visaip smile.gif o dabar tai jau tipo "didele" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 08, 22:56)
mano panele gauna nemokama maitinima,bet ji net nosies neikisa i valgykla,jai "neskanu"  doh.gif tai duodu po 2lt,kartais uzsimano sumustiniu ir arbatos,ivairiai buna smile.gif del prailgintos 5 lt diena atrodo kainuoja,bet mes neleidziam,as dabar namie,o ir nuo pirmos klases neleisdavom,kazkaip sukomes smile.gif as dirbu pamainini darba,tai seneliai,tai tetis,visaip smile.gif o dabar tai jau tipo "didele" smile.gif

Maniskis kazkodel labiau megsta "valdiska" maista, nei namini lotuliukas.gif jam ir darzelyje buvo labai skanu, ir dabar mokykloj... pries savaite mama padare kotletu, tai pasake "pagaliau, kaip darzelyje" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 09, 18:46)
Maniskis kazkodel labiau megsta "valdiska" maista, nei namini  lotuliukas.gif  jam ir darzelyje buvo labai skanu, ir dabar mokykloj... pries savaite mama padare kotletu, tai pasake "pagaliau, kaip darzelyje"  lotuliukas.gif

darzelio maistas tai ir maniskem skanus thumbup.gif o ka mama gamina viskas bekkkkkkkkkkk unsure.gif dar kavinese ir picerijose thumbup.gif
Atsakyti