Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai. Gartraukiai

QUOTE(Diija @ 2009 09 12, 08:47)
O be visų tų nesklandumų ar patenkinti šiuo gartraukiu? Tai vienas iš variantų iš kurių renkuosi, bet man nepatinka, kad jis ne visas susimontuoja po spintele, ir gana daug jo matosi....  g.gif

Dabar gartraukiu patenkinti thumbup.gif. Man jis gražus, ypač tas išsitraukiantis stiklas, ir visai nedaug po spintele matosi. Dėl traukimo - tai kvapai namuose neužsilaiko, bet nežinau, ar tai gartraukio nuopelnas, ar šiaip gera ventiliacija unsure.gif. Nes aš gamindama valgyti net nevisada jį įjungiu, arba įjungiu ne dėl kvapų, o todėl, kad reikia gi naudotis turimu daiktu rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 13 rugsėjo 2009 - 00:51
QUOTE(Saja @ 2009 09 13, 01:50)
Nes aš gamindama valgyti net nevisada jį įjungiu, arba įjungiu ne dėl kvapų, o todėl, kad reikia gi naudotis turimu daiktu  rolleyes.gif.

Va, būtent dėl šių priežasčių nusprendėm daug pinigų neskirti šiam daiktui, ir įsigijom Elica Gea 2M biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
noreciau jusu patarimo 4u.gif
Gal esat kuri/kuris susidure su Bosch kamino tipo gartraukiu DKE 945K?
Domina realus galingumas bei triuksmas.
Skirtingi tiekejai pateikia skirtinga informacija - tai ir visai pasimeciau g.gif
Na, o gal kas pasiulytumet alternatyva auksciau minetajam - reikia kamino tipo, 900mm plocio, grieztos "T" raides formos.
Is anksto didziulis dekui smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumete pakomentuot ir padėt išsirinkt garų surinkėją?
Keli nusižiūrėti modeliai:
Hansa millenio 2M X A60
Whirlpool AKR6436Y
Elica Concorde SE Ix/F/60
g.gif

arba bet kurie kiti montuojami po spintele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2009 11 23, 22:25)
Gal galėtumete pakomentuot ir padėt išsirinkt garų surinkėją?
Keli nusižiūrėti modeliai:
Hansa millenio 2M X A60
Whirlpool AKR6436Y
Elica Concorde SE Ix/F/60
g.gif

arba bet kurie kiti montuojami po spintele mirksiukas.gif

Va cia Gartraukio pasirinkimas
GreenLady lb issamia info ikele ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal galit apsviest, ar imontuojami i spintele gartraukiai traukia garus i ventiliacija ar i save, t.y. tiesiog ora filtruoja? ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2009 12 09, 11:24)
gal galit apsviest, ar imontuojami i spintele gartraukiai traukia garus i ventiliacija ar i save, t.y. tiesiog ora filtruoja?  ax.gif

Imontuojami i spintele gartraukiai galimi - kai garai iseina i ventiliacine sistema arba kai dedamas anglinis filtras ir nera galimybes pajungti i ventiliacijos sachta, pravalo ora per fitra ir isleidzia jau svaru ora i patalpa.
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti, gal kas turite tokio tipo (nebutinai toki pati) gartrauki ir jau galite pasakyti ar jis vertas demesio? Kaip traukia? Ar nera vargo su prieziura? Ir kitas smulkmenas? blush2.gif 4u.gif
user posted image

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 18, 22:48)
gal kas turite tokio tipo (nebutinai toki pati) gartrauki ir jau galite pasakyti ar jis vertas demesio? Kaip traukia? Ar nera vargo su prieziura? Ir kitas smulkmenas?  blush2.gif  4u.gif

Pas mane ne lygiai toks pats bet labai panasus,nu istrizai stovi.
http://www.neriba.lt...692c66.68477973
va toks tik platesnis.
traukia gerai,uztenka ir 2 greicio, nors yra 4.veikia tikrai negarsiai.nebarska niekas. valyt labai daznai nereikia pavirsiaus tik tas vietas kur mygtukai sensoriniai ant stiklo,jie nusiteplioja.pacio filtro nevaliau dar,naudoju pora menesiu.virsutine dali tai kaip visu teks valyti riebalu ir dulkiu misini:)pas mane gorenje firmos,patenkintas.kitu smulkmenu nepastebejau:)

Papildyta:
QUOTE(Rianka @ 2007 04 20, 08:25)
visur nurodomas tik minimalus atstumas nuo kaitlentės, o mane domina maksimalus?  g.gif

montuok kaip graziau:) dazniausia kas praktiska ir grazu nesutampa:)
Atsakyti
dar jei ventiliacijos anga toli tai labai sumazina gartraukio nasuma, kiekvienas posukis sumazina nasuma 10%
[/quote]
Mano virtuvė taip suplanuota, kad ventiliacija toli ir būtent reikia ne vieno posūkio. Kilo mintis, norėčiau pasitikslint ar ji ne utopinė, ar nebūtų galima išdaužti skylę pro sieną (viryklė bus kaip tik prie išorinės namo sienos), ir ten išleisti garus. O gal yra kitų alternatyvų. Noriu kad garatraukis kaip reikiant atliktų savo funkciją
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kas turite tokio tipo (nebutinai toki pati) gartrauki ir jau galite pasakyti ar jis vertas demesio? Kaip traukia? Ar nera vargo su prieziura? Ir kitas smulkmenas? 

turiu labai panašų iš mini OM Elicos serijos. tobulas gartraukis thumbup.gif maniškis balto stiklo, valosi ypatingai paprastai: su langų valikliu aš jį nupurškiu ir nuvalau su popieriniu rankšluosčiu. valau gal kas 2-3 savaites. aplink visur, kur ne stiklas, metalas yra dažytas, tai irgi labai lengvai valosi. nepigus pirkinys, bet tikrai nuošidžiai juo džiaugiuosi. galios irgi pakanka, pas mus 1200 kūb.m/h
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kas turite tokio tipo (nebutinai toki pati) gartrauki ir jau galite pasakyti ar jis vertas demesio? Kaip traukia? Ar nera vargo su prieziura? Ir kitas smulkmenas? 

Traukia gerai, būtų apie 800 "vokiškų kubų" per minutę.
Jei namus tvarko šeimininkė samdyta, problemų nėra. Jei teks pačiai, tai bus padidinto dėmesio objektas - ant juodo paviršiaus labai gerai matysis dulkės, riebalai, lašiukai, kalkės.
Atsakyti