Tuos metalinius išploviau indaplovėj .. vistiek dega.. kažkas viduj turėtų valytis... kaip surast?..
QUOTE(Diija @ 2009 04 16, 19:44)
Kazkurioje temoje skaiciau, kad gan triuksmingas. Ir tokio tipo gartraukiai t.b. kabinami zemiau nei iprastiniai, todel nelabai tinka dujinems viryklems.
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2009 05 06, 19:49)
Tuos metalinius išploviau indaplovėj .. vistiek dega.. kažkas viduj turėtų valytis... kaip surast?..
Gal tiesiog daviklis uzsiterse ir meluoja
QUOTE(jovana @ 2009 05 06, 19:49)
jei isplovet - turetumet indikacini mygtuka paspausti ir palaikyti ( gerai neatmenu tiksliai ar ji, bet instrukcijoj turetu buti parasyta).
Rytoj paziuresiu o koks gartraukis?
Domatix
QUOTE(jovana @ 2009 05 06, 22:09)
Domatix
uiiii nieko nesako man tas pavadinimas... bet manau, kad ir daugeliuose gartraukiu panasus principas turetu buti... ryt pabandysiu patikslinti
QUOTE(zvejys @ 2009 03 26, 16:55)
, nejaugi niekas su tokiais gartraukiais nesusidūrė?. O gal galima nusipirkus paprastą kamino tipo gartraukį, jo varikliuką iškelti į palėpę ir taip sumažinti triukšmingumą. (ištraukiamas oras bus išpuiamas į lauką tiesiai per sieną)
Tkiu atveju reikalingas išorinis variklis ir jį galintis valdyti gartraukis. Mano nurodytu atveju, prie variklio yra gartraukių modeliai. Tereikia pasirinkti.
Aeg gartraukiuose spaudziami mygtukai - i-indikacinis mygtukas ir mygtukas su galingumo reguliavimu(1,2,3) vienu kartu ir palaikoma apie 3 sek., kol uzsidega F, po to C raides - tai pranesa, kad filtrai aktyvuoti ir nebeturetu mirkseti turetu taip pat buti ir jusu gartraukyje-t.y. toks pats valdymas.
Gal padejau
Gal padejau
SOS
Gal galit kas papasakot, kaip tvirtinamas į spintelę montuojamas gartraukis?
Pas mus tam reikalui skirta 60cm. spintelė. Tai ir gartraukis bus 60cm.
1. Ar reikia spintelės dugne išpjauti gartraukio dydžio (montuojamosios dalies) "slylę"?
2. Gartraukių gylis, kiek žiūrėjau, ~30cm. Mūsų spintelės gylis 37cm. Prie ko tvirtinti gartraukį? Iš šonų prie spintelės?
1. Ar reikia spintelės dugne išpjauti gartraukio dydžio (montuojamosios dalies) "slylę"?
2. Gartraukių gylis, kiek žiūrėjau, ~30cm. Mūsų spintelės gylis 37cm. Prie ko tvirtinti gartraukį? Iš šonų prie spintelės?
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 28, 17:14)
SOS
Jei gartraukis montuojamas i spintele toks kaip AEG DF 6260:
1. spinteles dugne nepjaunama jokia skyle-tiesiog spinteles dugna uzpildo gartraukio apacia (sunku paaiskinti-jusu spintele turi buti tiesiog be dugno).
2. Reikia ziureti koks konkreciai gartraukis - kiekvienas vis skirtingai- pvz. AEG DF 6260-ML gylis yra nuo 29,5 iki 45 cm - istraukiamas. Gartraukis tiesiog is nugareles kabinasi prie sienos!
Jau karta nurodziau si puslapi - paziurek paciam sio katalogo gale yra labai aiskus breziniai breziniai
QUOTE(rrasulyte @ 2009 05 28, 21:21)
Jei gartraukis montuojamas i spintele toks kaip AEG DF 6260:
1. spinteles dugne nepjaunama jokia skyle-tiesiog spinteles dugna uzpildo gartraukio apacia (sunku paaiskinti-jusu spintele turi buti tiesiog be dugno).
2. Reikia ziureti koks konkreciai gartraukis - kiekvienas vis skirtingai- pvz. AEG DF 6260-ML gylis yra nuo 29,5 iki 45 cm - istraukiamas. Gartraukis tiesiog is nugareles kabinasi prie sienos!
Jau karta nurodziau si puslapi - paziurek paciam sio katalogo gale yra labai aiskus breziniai breziniai
Oi, visi tie brėžiniai man kaip biblija kokia patapę Iš tų schemų ne viską buvau teisingai supratus, bet dabar jau išsiaškinau. Ačiū, rrasulyte
Dar klausimas: o kaip tokie gartraukiai (kaip suprantu, visiškai pasislepia)? Man toks nematomas būtų idealiausias variantas
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 28, 22:45)
o kaip tokie gartraukiai (kaip suprantu, visiškai pasislepia)? Man toks nematomas būtų idealiausias variantas
http://www.norvinia....AKR_606_GY1.jpg
http://www.norvinia....AKR_606_GY1.jpg
kiek matau is paveiksliuko - sis gartraukis tikrai nebus galingas-aliuminio filtrai, valdymas tiesiai po garais-apsines, jie slepiasi i spinteles, matosi tik apacia
va vienas variantas-man jis ispudingas ir galingas gartraukis montuojamas
svarbu atkreipti demesi i tokiu montuojamu gartraukiu, kad apsvietimas butu priekyje - kituose buna gale, tai ir apsviecia siena
va cia jo brezinys paziurekit ar pagal jusu spintele tinka elica
QUOTE(rrasulyte @ 2009 05 28, 23:02)
kiek matau is paveiksliuko - sis gartraukis tikrai nebus galingas-aliuminio filtrai, valdymas tiesiai po garais-apsines, jie slepiasi i spinteles, matosi tik apacia
svarbu atkreipti demesi i tokiu montuojamu gartraukiu, kad apsvietimas butu priekyje - kituose buna gale, tai ir apsviecia siena
Man to galingumo kažin kiek ir nereikia. Prie to įdėto rašo, kad "Maksimalus oro srautas (m3/h) -380". Mums tiek per akis ir dar per daug
Dar va toks galimas
Elica ELIPLANE LX IX F/60 (650 m³/val.)
Tik va su tuo valdymo apsinešimu Nepagalvojau apie tai Bet juk apsineša ir tų ištraukiamų? Juk valdymas irgi iš apačios?