Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai. Gartraukiai

QUOTE(mucka @ 2009 01 21, 17:36)
Gal kas galėtų greitai atsakyti?ax.gif
Butas sename name, virtuvė 8 kv. m. Ventiliacinė anga virtuvėje neveikia sad.gif darom remontą - ir pamatėm, kad kampas sienos šiek tiek papelijęs...Meistrai sako, kad nuo blogos ventiliacijos ir siūlo gartraukiui angą daryti tiesiai sienoje. Viskas būtų gerai - dujinė prie pat tos sienos, aš sutinku su šituo variantu, bet...kokio man reikia gartraukio? Noriu įmontuojamo į spintelę ax.gif buvau šiandien apsižiūrėt vienoj parduotuvėj - pakraupau - gartraukiai nuo 2500 lt doh.gif man tikrai per daug sad.gif ar yra variantas iki kokių 700-800 lt.?

Jums tinka bet kuris montuojamas į spintelę gartraukis, visai nebūtina pirkti su lauke pakabinamu varikliu.
Jums puikiausiai tiktų ir toks:
TL1-62 IX

Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 01 21, 15:53)
Jums tinka bet kuris montuojamas į spintelę gartraukis, visai nebūtina pirkti su lauke pakabinamu varikliu.
Jums puikiausiai tiktų ir toks:
TL1-62 IX

ačiū už greitą atsakymą ax.gif O darant tą skylę sienoje - ką meistrai privalo padaryti, kad po to netrauktų šalčio siena??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mucka: 21 sausio 2009 - 16:03
QUOTE(mucka @ 2009 01 21, 18:00)
ačiū už greitą atsakymą  ax.gif O darant tą skylę sienoje - ką meistrai privalo padaryti, kad po to netrauktų šalčio siena??

Iš lauko pusės dedamas vožtuvas ir grotės
Atsakyti
Donatai ir Monika,padekite ir man,reiketu gartraukio su atbuline eiga,virtuve 9kv,gero ir kad kainuotu 1000-1500lt mazdaug,gali kainuoti maziau smile.gif aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ania12: 22 sausio 2009 - 12:56
QUOTE(ania12 @ 2009 01 22, 14:55)
Donatai ir Monika,padekite ir man,reiketu gartraukio su atbuline eiga,virtuve 9kv,gero ir kad kainuotu 1000-1500lt mazdaug,gali kainuoti maziau smile.gif aciu!

Noriu pasitikslinti kas yra atbuline eiga? Su atbulinės eigos vožtuvu? Ar apie ką kitą klausėt, be to gartraukio reikia kokio, montuojamo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 01 22, 14:26)
Noriu pasitikslinti kas yra atbuline eiga? Su atbulinės eigos vožtuvu? Ar apie ką kitą klausėt, be to gartraukio reikia kokio, montuojamo ar ne?

taip su atbulines eigos voztuvu,ne montuojamo.60 cm .
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2009 01 22, 15:32)
taip su atbulines eigos voztuvu,ne montuojamo.60 cm .

Tas vožtuvas nevisada būna komplektacijoje, tačiau jį galima nusipirkti senukuose:
Atbiliniai vožtuvai
O su nemontuojamo gartraukio pasiūlymu, labai sunku, jie juk būna visokiausio dizaino. Man pvz. patinka su stiklu smile.gif
gal toks smile.gif
Arba:
na dar toks nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 22 sausio 2009 - 15:28
Turiu JAN KOLBE gartrauki, traukia super ir tyliai biggrin.gif
Atsakyti
turim gorenje ta kur didesnio galingumo, tai jei ant pirmo ar antro galingumo padarai veikia tyliai, traukia taip vidutiniskai. Nustacius ant viso galingumo sunku ir susisneket pasidaro, bet tada traukia labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 10 31, 17:48)
Jei pageidaujat dar pigiau, tada dar visai normalus gamintojas yra Indesit.

Mano patirtis su Indesit labai gera. Turiu jų skalbyklę jau 8 metus, nė vieno gedimo, jokių problemų! Net pačiai keista, o vyras patikėt negali, vis kalba, kad tuoj suges smile.gif

Norėčiau jūsų patartimo. Virtuvė su svetaine apie 30 kv. m, dar 1,7 m pločio įėjimas (į ją patenkama tiesiai iš holo, durų nėra) į koridorių. Kokį montuojamą į spintelę 60 cm gartraukį siūlytumėte, jei norime tylaus?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 06, 23:40)
Mano patirtis su Indesit labai gera. Turiu jų skalbyklę jau 8 metus, nė vieno gedimo, jokių problemų! Net pačiai keista, o vyras patikėt negali, vis kalba, kad tuoj suges smile.gif

Norėčiau jūsų patartimo. Virtuvė su svetaine apie 30 kv. m, dar 1,7 m pločio įėjimas (į ją patenkama tiesiai iš holo, durų nėra) į koridorių. Kokį montuojamą į spintelę 60 cm gartraukį siūlytumėte, jei norime tylaus?

Siulyciau Bosch DHI 665 V pakankamai tylus, dar siemens LI 44630 48630 ar panasiai
traukimas apie 600 m/h gal dar miele, bet visu kainos nuo 1000 lt, dar gidejau Jan kolbe sako neblogi. sunku bus ka nors rasti
Atsakyti
ir as kreipiuosi ismananciu ir profesionalu pagalbos gartraukiu klausimu. perkam nauja buta, ten virtuve bus su svetaine kartu. apie 30 kvadratiniu metru. virtuve irengta sienoje be lango (t.y. langas priesingoje to bendro kambario puseje). norime kad gartraukis gerai trauktu ir butu tylus. ir norettume imontuojamo i spintele.
ar tiesa, kad yra tokiu gartraukiu, kuriu nereikia jungti i ventiliacine anga? (musu atveju iki ventiliacines angos butu gal 3 metrai).
ar tiesa, kad pajungti gartrauki ir uzkimsti ventiliacine anga - taip pat blogas variantas, nes nelieka vedinimo?

busiu labai dekinga uz patarimus!!!! smile.gif 4u.gif
Atsakyti