Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai. Gartraukiai

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 12, 10:33)
Sakyčiau atvirkščiai. Na, metalas iš esmės nusičiupinėja, vien dėl to pas mus viskas aliuminio apdailos. Nesu tokia švaruolė, kad bepaliovos viską valyčiau.

Sutinku, aš tai apskritai totali nešvaruolė blush2.gif bet norisi, kad viskas derėtų tarpusavyje blush2.gif o orkaitė su kaitlente yra nerūdijančio plieno spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 12, 12:48)
Sutinku, aš tai apskritai totali nešvaruolė blush2.gif bet norisi, kad viskas derėtų tarpusavyje blush2.gif o orkaitė su kaitlente yra nerūdijančio plieno spalvos blush2.gif

Taip yra, jos populiariausios
Tik kaitlentė, tai žiūrint kokia, gali būti tiesiog stiklokeramika (juoda)
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 02 12, 11:06)
Taip yra, jos populiariausios
Tik kaitlentė, tai žiūrint kokia, gali būti tiesiog stiklokeramika (juoda)

66200K-MN (AEG) - rėmelis nerūdijančio plieno unsure.gif
Atsakyti
fool.gif man turbut visai. as nezinojau kad yra gartraukis, kurio nereikai isveti tos trubos, o yra kazkoks tik prikabinamas su filtyru. o kuris ydomu geresnis. gal turi kazkokiu minusu pliusu, gal kas turit. atsakykit nes isvis pasimeciau koki pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 11, 21:34)
Dar smalsaujuosi apie AEG
kokia jūsų nuomonė apie šį variantą ax.gif norime, kad viskas būtų vieno gamintojo -AEG, o gartraukiai tik du jų imontuojami  doh.gif  gal kas turite tokį arba esate matę/išbandę blush2.gif čia gal kuo daugiau ištrauki, tuo galingiau dirba  g.gif gal žinote, kur galima būtų įsigyti pigiau blush2.gif o ir kaip supratau, priekinė panelė dar atskirai perkama doh.gif ar būna ji nerūdijančio plieno spalvos? ar su AEG logotipu? kokia kaina?
vat kiek klausimų 4u.gif

Mes toki uzsisakem.Uz 699lt.Priekine briauna perkama atskirai,berod uz 85lt.uzsakem.Uzrasas tikrai yra,ziurejom parduotuvej,tik nepamenu ar AEG ar AEG ELECTROLUX uzrasyta(jei ta turejote omenyje).
Gal kas perkart buitine technika per Nori Turi?Ar Neriba?Ar tai patikima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 19 vasario 2008 - 17:01
QUOTE(aitiii @ 2008 02 19, 14:57)
fool.gif man turbut visai. as nezinojau kad yra gartraukis, kurio nereikai isveti  tos trubos, o yra kazkoks tik prikabinamas su filtyru. o kuris ydomu geresnis. gal turi kazkokiu minusu pliusu, gal kas turit. atsakykit nes isvis pasimeciau koki pirkti doh.gif

Jei yra galimybė išvesti į ventiliacijos angą, toks variantas yra geriau, bet jei nėra galimybės, papildomai perki ir dedi anglies filtrus. Nepatogumas tas, kad juos tenka laikas nuo laiko keisti.
Atsakyti
Sveikutes,mes irgi ruosiames pirkti gartrauki bet nezinom koki g.gif ,gal galit patartkoki?
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 02 19, 17:00)
Mes toki uzsisakem.Uz 699lt.Priekine briauna perkama atskirai,berod uz 85lt.uzsakem.Uzrasas tikrai yra,ziurejom parduotuvej,tik nepamenu ar AEG ar AEG ELECTROLUX uzrasyta(jei ta turejote omenyje).
Gal kas perkart buitine technika per Nori Turi?Ar Neriba?Ar tai patikima?

Skelbiu.lt pardavineja po 630 Lt g.gif
Atsakyti
Musu kaimynai pasidare remonta ir prisijunge garu surinktuva. Garu surinktuvas turbut labai galingas, nes visus kvapus traukia tiesiai mums i virtuve. Be to, jie didziuliai rukaliai. Ruko ne tik seimos galva, bet ir vaikai - devintoke dukra ir vienuoliktokas sunus. Jaunuoliai nesibodi ir i laiptine iseiti parukyti. Kai jie grizta is mokyklos, prasideda kancia - kas pusvalandi, valanda ruko ir tie kvapai eina mums i virtuve verysad.gif Kvapai tokie stiprus, jog rodos, kad pas mus rukoma. Kai jie virtuveje suseda rukyti, girdime ijungta ju garu surinktuva. Ka mums daryti? Jau mastau apie gyvenamosios vietos pakeitima. Man si busena nepakenciama, nes mes nerukome ir as negaliu pakesti cigareciu dumu kvapo. Kai pas mus pradeda eiti sie kvapai, mes ijungiame savo garu surinktuva, kad istrauktu.
Ka galetumete mums patarti? Gal gaminami garu surinktuvai, kuriu dumu isejimo anga yra uzdaroma, kai garu surinktuvas isjungtas. Kai ji ijungi, anga atsidaro. Tada kaimynu kvapu pas mus neuznestu. Ar suprantamai parasiau? Bet gal cia tik mano fantazijos ax.gif Jei dar negamina tokiu gartraukiu, ideja butu nebloga bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad kvapai pas jus per ventiliacijos anga eina is kaimynu i jusu virtuve. Na as nezinove siuose reikaluose, bet manyciau, kad jie (gal netycia) ne i savo ventiliacijos anga gartraukio kamyna pajunge. Musu seni kaimynai darydami remonta savo gartraukio kamyna buvo i musu vonios ventiliacijos sahta pajunge. Tai kai jie gamyno valgyt, tai vonioje jautemes kaip valgykloj. Na gerai, kad greitu laiku issikraustem, nes tikrai eitumem su jais aiskintis.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 01, 14:25)
Kaip keista, kad kvapai pas jus per ventiliacijos anga eina is kaimynu i jusu virtuve. Na as nezinove siuose reikaluose, bet manyciau, kad jie (gal netycia) ne i savo ventiliacijos anga gartraukio kamyna pajunge. Musu seni kaimynai darydami remonta savo gartraukio kamyna buvo i musu vonios ventiliacijos sahta pajunge. Tai kai jie gamyno valgyt, tai vonioje jautemes kaip valgykloj. Na gerai, kad greitu laiku issikraustem, nes tikrai eitumem su jais aiskintis.

O kaip i kita sahta pajungti? Juk kamina vedi prie savo ventiliacijos angos. Mano vyras taip pat sako, kad techniskai tai neimanoma. Gal jie ta ventiliacijos kamina yra ismuse ir ju kaminas susijunge su musu? Taciau nuo ju kvapu mes kenciam verysad.gif
Atsakyti
susipainiojau: instrucijoj rašo, kad nuo elektinės kaitlentės 45 cm, o firmoj sako 75 cm (gartraukis AEG DF6260-ML)... planuoju daryt 60 cm...čia normalu?
Atsakyti