QUOTE (vobla @ 2004 06 08, 11:37) |
Svarbiausia, kad garų surinkėjo skleidžiamas triukšmas būtų A lygio. Ypač aktualu tiems, kurių virtuvė sujungta su svetaine. O tai, kai įjungiu visu galingumu gartraukį- ir teliko nebesigirdi, o jei dar tuo metu plaunu indus ir vanduo teška- visai klakafonija...et...š....tos bendros erdvės |
Taip Nusipirkau ir as (tundra). Ziurejau, kad butu grazus, metalo spalvos, be kaminuko. O apie triuksma tai net nepagalvojau. O burzgia kaip! Kaip traktorius!Tai dabar vis galvoju- sugestu, tai ismesciau, nes dabar tai ranka nekyla
Pas mus AEG garu surinktuvas, esu laabai juo patenkinta, istraukia viska, mokejom aisku uz ji nemazai, bet jis to vertas ir dirba labai tyliai
Klausimas toms,pas kurias bendros erdves:kokio galingumo pas jus gartraukiai? Kiek skaičiau apie gartraukius,tai jų galingumas gi lygtais priklauso nuo virtuvės dydžio,o tai jei ta virtuvė bendrai su salionu, tai reiškias ir gartraukio galingo reik?
QUOTE (agacaga @ 2004 08 30, 11:35) |
Klausimas toms,pas kurias bendros erdves:kokio galingumo pas jus gartraukiai? Kiek skaičiau apie gartraukius,tai jų galingumas gi lygtais priklauso nuo virtuvės dydžio,o tai jei ta virtuvė bendrai su salionu, tai reiškias ir gartraukio galingo reik? |
Sako ne maziau 600
QUOTE (bonda @ 2004 08 30, 13:07) |
Pas mus Fagor tas toks sustumiamas. kai reikia istrauki, kai nereikia sustumi gerai istraukia kvapus ir nera labai jau garsus |
O jisai turi pakankamai galingumo? Turbut taip,jei gerai istraukia
Kazkodel man atrodo,kad tie imontuojami gartraukiai nera tokie geri,kaip tie kaminu tipo Bet gal as ir klystu,nes net nezinau,kodel taip manau
QUOTE (agacaga @ 2004 09 01, 11:14) |
O jisai turi pakankamai galingumo? Turbut taip,jei gerai istraukia Kazkodel man atrodo,kad tie imontuojami gartraukiai nera tokie geri,kaip tie kaminu tipo Bet gal as ir klystu,nes net nezinau,kodel taip manau |
kiek dabar tiksliai tas galingumas - negaliu pasakyt, nes nepamenu... bet gerokai daugiau nei mum reiketu pagal virtuves kvadratura O nusipirkom grynai toki pati, kaip mano tevai pries kelis metus , nes man jis labai patiko savo kokybe
QUOTE (bonda @ 2004 08 30, 13:07) |
Pas mus Fagor tas toks sustumiamas. kai reikia istrauki, kai nereikia sustumi gerai istraukia kvapus ir nera labai jau garsus |
O kiek tokis kaštuoja?
QUOTE (avei @ 2004 06 16, 21:12) |
Taip Nusipirkau ir as (tundra). Ziurejau, kad butu grazus, metalo spalvos, be kaminuko. O apie triuksma tai net nepagalvojau. O burzgia kaip! Kaip traktorius!Tai dabar vis galvoju- sugestu, tai ismesciau, nes dabar tai ranka nekyla |
Tai kokios čia firmos taip garsiai burzgia? Ir apskritai, kaip sužinot, ar garsiai jis burgs???