Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai. Gartraukiai

QUOTE(dute_a @ 2008 01 09, 16:03)
blink.gif  pirma kart girdziu apie toki dalyka, o kaip atrodo g.gif sitas daigtas

na tai atrodo kaip paprasta mikrobange tik po cia yra primontuotas gartraukis kuris issitraukia kai reikia, kai nenaudojamas tiesiog buna sustumtas po mikrobange. kazkas panasaus
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 01 09, 17:50)
labas mamytes ir ne tik  4u.gif
sugalvojom su vyreliu, kad norim mikrobangu krosneles ir gatraukio 2 in 1.  galbut kas nors susiduret ar matet kur nors pirkti? nes kad toks dalykas egzistuoja zinau tikrai, bet pirkti niekur nerandu. gal galesite man padeti?

Pasidairiau pas tiekėjus, bent jau šiuo metu nieks neveža.
Bet taip tokie būna ir ganėtinai nepigūs.
Gerokai pigiau išeina atskirai nusipirkti. Matyt dėl to nelabai kas ir beveža.

Atsakyti
QUOTE(arjadeva @ 2007 10 16, 23:13)
gal kas dejot kampini gartrauki? pas mus virykle bus kampe,, tai reikia kažkokio kampinio, ir bendra erdve 35 kvadratai, tai koks ciamums butu geriausis? ir kainos tu kampiniu zinau neprastos ohmy.gif

galimas dar variantas-kampa "uzdarai" plokste ir ant jo tvirtini paprasta
gartrauki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 09 sausio 2008 - 19:06
QUOTE(Zilvinas @ 2007 08 01, 07:37)
Gartraukis istraukia garus, kartu su jais kvapus, riebalus.
Maziau dregsta virtuve, maziau kvapu, maziau riebalu ant sienu, baldu, lubu.

Aha, čia tik reklamoje taip rašo. Pirkume dvigubo galingumo ELICA negu reikia mūsų virtuvėje. Jeigu ant viryklės kepi, verda sriuba, na ir dar kokį padažiuką gamini, langai taip parasoję, kad nieko nesimato..... Taigi nuo kvapų ir garų mus gelbsti tik praviras langas.
Gartraukis tik garsą duoda biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 10 sausio 2008 - 09:17
QUOTE(zuikelisv @ 2008 01 10, 09:13)
Aha, čia tik reklamoje taip rašo. Pirkume dvigubo galingumo ELICA negu reikia mūsų virtuvėje. Jeigu ant viryklės kepi, verda sriuba, na ir dar kokį padažiuką gamini, langai taip parasoję, kad nieko nesimato..... Taigi nuo kvapų ir garų mus gelbsti tik praviras langas.
Gartraukis tik garsą duoda biggrin.gif  doh.gif

Jei nepaslaptis, koki gartrauki pirkote (tikslu modeli)?
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 01 09, 15:50)
labas mamytes ir ne tik  4u.gif
sugalvojom su vyreliu, kad norim mikrobangu krosneles ir gatraukio 2 in 1.  galbut kas nors susiduret ar matet kur nors pirkti? nes kad toks dalykas egzistuoja zinau tikrai, bet pirkti niekur nerandu. gal galesite man padeti?

Prieš gerus metus tikrai esu mačiusi tokį parduotuvėje Kaune "Taip lengviau". Tik neatsimenu, kokio gamintojo. Ir kaina labai normali buvo. Tikrai būčiau susigundžiusi, bet jau buvau išsirinkusi kitą.
Atsakyti
QUOTE(arjadeva @ 2007 10 17, 11:12)
joo, kiek ziurejau,na dar tik vienoj pardej, bet ten visa technika man atrodo pigiausia, tai 2200 piogiuasia kampionis, bet gal kitur kitaip negalkuu sakyt, nes dar neziurejau, o ten tik 2 variantai... na jei kas dejotes kampini ir koki nebloga, tai duokit zinoti smile.gif ....

HYDRA ANG IX F/100
http://www.elica.com...lg=ru#A_Gallery
SYNTHESIS CB IX A/100x100
http://www.elica.com...9...id=14&lg=ru
NAKED MW IX F/25
http://www.elica.com...9...id=14&lg=ru
Atsakyti
QUOTE(arjadeva @ 2007 10 17, 09:12)
joo, kiek ziurejau,na dar tik vienoj pardej, bet ten visa technika man atrodo pigiausia, tai 2200 piogiuasia kampionis, bet gal kitur kitaip negalkuu sakyt, nes dar neziurejau, o ten tik 2 variantai... na jei kas dejotes kampini ir koki nebloga, tai duokit zinoti smile.gif ....

yra is tiesu nedaug ju
http://www.ardo.lt/l...nktuvai?cat=114
ANG 100 INOX
jei daryt plokste ir tvirtint iprasta gartrauki , kaina ta pati gaunas

QUOTE(Vikusia @ 2008 01 09, 16:06)
Sveikos mamytės, turiu klausimą, gal kuri naudojat konvekcinį (atrodo taip vadinasi  g.gif ) garų surinkimo būdą? na tai toks dalykas, kai gartraukis sutraukia garus, perleidžia per filtrą ir vėl išleidžia į patalpą.. Noriu žinot ar verta naudot, ar pasiteisina, ar tikrai nelieka kvapų??

nelieka kvapu su salyga kad kasmet keiciat filtrus
o vat garai niekur nedingsta mirksiukas.gif
tsakant tvermes desnis: niekas is niekur neatsiranda ir niekas niekur nedingsta
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2008 01 10, 10:13)
Prieš gerus metus tikrai esu mačiusi tokį parduotuvėje Kaune "Taip lengviau". Tik neatsimenu, kokio gamintojo. Ir kaina labai normali buvo. Tikrai būčiau susigundžiusi, bet jau buvau išsirinkusi kitą.

galbut pameni kokia mazdaug kaina buvo? na 500? 1000? 2000?
Atsakyti
O nieks neturit tokio ciudo kaip gartraukis virs virykles plius istraukiamasis ventiliatorius ventiliacijos angoj? Manau tada galima gatrauki kad ir pati pigiausia pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautilus @ 2008 01 11, 17:24)
O nieks neturit tokio ciudo kaip gartraukis virs virykles plius istraukiamasis ventiliatorius  ventiliacijos angoj? Manau tada galima gatrauki kad ir pati pigiausia pirkti cool.gif

Tokiu gartraukiu yra.
Gartraukis buna be motoro, o motoras statosi lauke arba ventiliacineje angoje.
Pats valdymas buna gartraukyje, todel reikai pirkti visa komplekta ir tokiu gartraukiu kainos tikrai ne pacios pigiausios.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 01 10, 10:12)
Jei nepaslaptis, koki gartrauki pirkote (tikslu modeli)?

T GLASS IX A/60
Papildyta:
Gal gaite dar ką pasakyti apie: BAYER ,Euros 60 EL g.gif ? Tėvai nusižiūrėjo. Jų virtuvė irgi nedidelė ax.gif tik tiek, kad ventiliacinė angą kitoje virtuvės pusėje, tai automatiškai galingesnio reikia g.gif
Atsakyti