Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 17, 21:30)
Saldų , o kieno pagamintas ( nes daug rūšių ) neturi skirtumo .

Graikiški riešutai nekepinti ( ar aš rašiau , kad pakepinti ? ) , tai riebūs riešutai , juos retai kada reik kepinti ( bent aš tokio recepto nesu niekur radusi ) , kepinami tik sausieji ( žemės , funduko , migdolai ) .

aciu.ryt bandysiu
Atsakyti
Nepagailėk suliejimo ....ir sėkmės .
Mano dukra su vyrų išgyrė ( o tai reeeeetas atvejis ) , o aš ....turiu skanesnių savo sąraše rolleyes.gif .
Atsakyti
Bandysiu ir as sita, gal Valentino dienai. O ryt kepsiu Napaleona.
Cipciuk, pas mane geriausias vertintojas - brolis, jaujeigu neskanu, tai taip ir pasakys:gaidys arba net s... lotuliukas.gif Taip tiesiai sviesiai be uzuolanku
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2011 01 17, 20:48)
Bandysiu ir as sita, gal Valentino dienai.  O ryt kepsiu Napaleona.
Cipciuk, pas mane geriausias vertintojas - brolis, jaujeigu neskanu, tai taip ir pasakys:gaidys arba net s... lotuliukas.gif  Taip tiesiai sviesiai be uzuolanku


O pas mane vyras taip pasako biggrin.gif o vyro brolio sunus irgi neblogas vertintojas. Jei valgo tris gabalus is eiles, vadinasi tortas geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 17, 19:53)
O pas mane vyras taip pasako biggrin.gif o vyro brolio sunus irgi neblogas vertintojas. Jei valgo tris gabalus is eiles, vadinasi tortas geras biggrin.gif


Bet smagu tokiu vertintoju turet, kurie pasako tiesa, o ne is mandagumo sako,kad skanus... rolleyes.gif
Atsakyti
nu faina kai jus tokiu geru degustatoriu turit biggrin.gif

klausimukas vel ax.gif jei i mase juodas sokoladas + sviestas ,ipilsiu siektiek juodu americolor dazu,kazin gausis juoda spalva ,paims juodi dazai sita mase?
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 17, 20:38)
3 nakties  unsure.gif bet turbut perdaug, nes lasai nukrite stingsta

Sveiki, as savo naujametini napoleona taip sudirbau, kaip jus kad sakot- tai daba galiu spet kodel bego ir man, pirma, tai per daug kremo, antra, dejau taip pat daugiau rududu, kaip sakoma yra receptas ir reikia jo laikytis. kaip taisiau- su peilio sonu aplink nubraukiau krema ir sonus barsciau trupiniais, nes kitos iseities neturejau, buvo slapi sonai, o kadangi virsaus nebuvau sutepus ne su kuo, tai puosiau beze, kuri aciu dievui pavyko, kaip sakoma torta isgelbejau...po nauju kepiau napoleona vel pagal rugiageles26 receptuka ir viskas gavosi ciki 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JET @ 2011 01 17, 22:06)
Bet smagu tokiu vertintoju turet, kurie pasako tiesa, o ne is mandagumo sako,kad skanus... rolleyes.gif

mano vyras kad ir koki kliacka iskepciau jis vis sako skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Airiau, as gelbsciu sutepdama po kelis kartus prasimusancias vietas sviesiniu kremu. Ka tik ziurejau, atrodo nemusa lauk daugiau. Bandysiu puost ka bus, tas user posted image
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 01 18, 11:25)
tai dabar toj pacioj temoj pasakyk ka darei, kaip gelbejai situacija, labai idomu blush2.gif


lotuliukas.gif vienu postu auksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 18, 11:30)
lotuliukas.gif vienu postu auksciau 4u.gif

bet tu saunuole, sugebejai ji dar mase apdengt, super jau tikrai, verta pagyrimu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 01 18, 11:34)
bet tu saunuole, sugebejai ji dar mase apdengt, super jau tikrai, verta pagyrimu thumbup.gif  4u.gif



tai, kad labai puost norejau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau labai Jūsų patarimo smile.gif
šiandien iškepiau Olestos turtingam kavos tortui lakštus, kuriuos planuoju sutepti ketvirtadienį, penktadienį dėsim masę iš cukraus pudros, tortą valgysim sekmadienį.
Klausimėlis būtų toks: kada geriausiai būtų tortą aptepti Šarlotės sviestiniu kremu su trupiniais? Kiek dėti trupinių į šią masę?
iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti