Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(kirbe @ 2011 01 17, 16:56)
nea...ne tame reikalas,kad per daug kremo...tiesiog kaip ir Bossi ,taip ir man jis gavosi skystas...bet man kažkaip ytarimas ,kad gal per daug Rududu ydejau,nes kai jy išplaki tai jis toks skystas pasidaro.....


O tikrai krema atsaldei gerai? Pries iplakant grietinele?
Atsakyti
Saldziau saldytuve, tikrai nebuvo siltas, be ir nesaltas. O gretinele tai kiek saltesne buvo tikrai, nes ja plakiau is saldytuvo isemus ir isplakus vel saldytuve laikiau. Nedejau vienodos temperaturos tikrai. Nors ir nedideliu skirtumu.

Gal galima butu prideti pataisyma pirmam puslapyje su nuoroda: kad kremas turetu buti tirstas, vienodu temperaturu maisomas. O tai tokios nepatyrusios visko primarmalina tada smile.gif

O kremo tikrai daug dejau blush2.gif norejau daugiau, labai skanus gavosi doh.gif Eisu daryti sviestinio ir bandyti juom apkljuoti 4u.gif

Gerai irgi, kad sitas daromas sau, bet taip norejosi du zuikius vienu suviu nusauti biggrin.gif ir nauja recepta isbandyti, ir puost pasimokinti lotuliukas.gif
Papildyta:
Rgiagele, gal kai kita karta padarysit krema galetumet imesti jo konsistencijos foto?
Atsakyti
va del tu temperaturu skirtumo ir as susimoviau su situo kremu doh.gif man ir jis gavosi skystas kai pertepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 17, 16:59)
O tikrai krema atsaldei gerai? Pries iplakant grietinele?


tikrai buvo šaltas.......nes tiek dar nuotuokiu,kad y šilta sudejus suskystes..... lotuliukas.gif
na bet gyveni ir mokaisi žmogus,ateis laikas vel bandysiu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 17 sausio 2011 - 17:38
kai bandomųjų tortų sąrašas sutrumpės iki nulio, tada aš bandysiu Napoleoną blush2.gif šiandien virtuvėje karaliauja griliažas, baisiai noriu blush2.gif
Atsakyti
sakykit,o forma 26x30 cm gal atitinka 28cm skersmens forma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 17, 18:53)
sakykit,o forma 26x30 cm gal atitinka 28cm skersmens forma? g.gif


tikrai ne. jei imant, kad formos aukštis 6 cm,28 cm forma yra 27 proc. mažesnė už formą 26X30, tūrio prasme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 17 sausio 2011 - 18:41
Nu aptepiau as ta nabaga kremu user posted image po kokio pusvalandzio dar patepliosiu sonus, nes sunkiasi user posted image apie islyginima ne nesneku, nes vos su peiliu virsu paspaudus ciuozia i sonus ir bega user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 17, 19:13)
Nu aptepiau as ta nabaga kremu user posted image po kokio pusvalandzio dar patepliosiu sonus, nes sunkiasi user posted image apie islyginima ne nesneku, nes vos su peiliu virsu paspaudus ciuozia i sonus ir bega user posted image


O pries kiek laiko tu ji sutepei? g.gif nes as viena diena sutepu, o tik kita diena puosiu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 17, 20:18)
O pries kiek laiko tu ji sutepei?  g.gif nes as viena diena sutepu, o tik kita diena puosiu.



3 nakties unsure.gif bet turbut perdaug, nes lasai nukrite stingsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 17 sausio 2011 - 19:38
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 17, 19:39)
tikrai ne. jei imant, kad formos aukštis 6 cm,28 cm forma yra 27 proc. mažesnė už formą 26X30, tūrio prasme  4u.gif

labai aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 17, 16:15)
"Slyvos sokolade" tortui koki butent kondensuota piena naudojot? o graikiskus riesutus reikia pakepinti ar ne?


Saldų , o kieno pagamintas ( nes daug rūšių ) neturi skirtumo .

Graikiški riešutai nekepinti ( ar aš rašiau , kad pakepinti ? ) , tai riebūs riešutai , juos retai kada reik kepinti ( bent aš tokio recepto nesu niekur radusi ) , kepinami tik sausieji ( žemės , funduko , migdolai ) .
Atsakyti