QUOTE(Bossi @ 2011 01 17, 16:43)
nu taip. dariau is puses porcijos.
krakmolo 3 saukstus, 1 kaisini ir 1 tryni. Pieno 250 ml, sutirstejo normaliai. Nors nezinau kiek turetu but, bet sutirstejes formos nelaike
5-7 min tikrai nekaitinau. Gal per mazai? Tada beveik visa rududu imeciau ir kai ji dejau ir plakiau tai skystejo, skystejo, skystejo kol as a rududu sudejau. O grienele gerai issiplake ir sumaisius gavosi tirstas, bet tekantis kremas. Tokiu esu darius, jie sustingdavo (tik ten reikdavo deti zalatinos)
imt sauksta ir valgyti visiems is bliudo?
o ka daryti su narcizais ir kalijoms taip laukiau kol galesiu uzdeti ant torto
As tai sakyciau, kad tu per daug kremo uztepei ant kiekveino sluoksnio
nespejo net sugerti... ir likutis bega... as taip manau... visas neturetu isbegt, tu atidarius forma aptepliok sonus, ir paskui bandyk svietsiniu kremu. Man tai kazkaip nebuvo problemu tokiu.. nebuvo tas kremas tirstas, bet ir neskystas...
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 17, 16:46)
o kremą išvirusi ataušinai? (virti tai reikia tas nurodytas minutes, manau kad reikia, pati viriau net ilgiau gal..) jis kai atvėsta dar sutirštėja. tada dedi rududu (jis ir kietas ganėtinai), neskystėja niekas, nes nėra kam skystėti... jei kremas buvo šiltas, tikiu kad ir grietinėlė praskydo... gal dar sustings, kiek laiko šaldytuve jis jau būna?
Va cia gali taip buti..
Man tai jokiu problemu nebuvo net be formos sutepinejant.. nieks netekejo
kazka ne taip padaret... pas mane sis tortas daznai daromas ir visu giriamas..
Didziausia beda galejo but ta, kad per daug kremo tepet.
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 17, 16:48)
keistai... tik įdomu kas gali būti, kai kremai visi standūs... arba čia man pasisekė netyčia
As kiek esu dariusi, man niekad nebego irgi. O kepiau tikrai daug kartu si torta