QUOTE(MAMICY @ 2011 02 08, 21:48)
ar čia
šitą ferero tortą visos daro?
kokio dydžio formai jis?
pas mus LT parduotuvėse būna lazdyno riešutų be luobelės?
gal buvo kokių recepto korekcijų? (kaip pvz "snikerio" cukraus-miltų)
dėkui
Kepiau pagal sita, riesutus pakepinau ir nusieme ta luobele kiek nusieme.korekcijos nera , na dariau viska pagal receta, ai yra rekomendacija vietoj vafliu gabaliuku deti sausu pusryciu, jie ne taip pramirksta ir jauciasi traskejimas.Del normos va as nepasakysiu tiksliai ar is vienos normos, pasidaryk viena, paziuresi kiek biskvitu iseis , tada pasidarysi jai reiks dar.
O man ir visiem kas ragavo , begalo tas tortas patiko, sake neeilinis, ipatingas.Aiskus kai ragavau po 1 dienos ir iskart is saldytubo tai man jis visai nepatiko, o antra diena ir kambario temperaturoj pastovejusio paragavau tai o jeeeeei kaip skanu buvo, pati nepatikejau kad cia tas pats tortas