Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(spyglis2 @ 2011 02 03, 13:36)
na, formą tikrai numažinai 4u.gif

kaip nori, šiaip gali ir neapvirt, dabar žiema, neturėtų rūgimo pagaut unsure.gif o jei norisi apvirt, tai užtenka porai minučių į verdantį vandenį įmest uogas, o paskui gerai nuvarvint 4u.gif


Turiu rikotos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 03, 14:37)
Turiu rikotos  bigsmile.gif

kepk tortą laugh.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Teks du tortus daryti, nes visam kiekiui kremo supirkau produktus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau radau mano skoniui tinkantį tortą smile.gif gaivus,skanus,tiesiog tirpstantis burnoje.Kas nemėgsta riebių,rekomenduoju smile.gif
Jei kas norės,galėsiu receptą parašyt smile.gif
user posted image
Atsakyti
eliss, pjūvis gražiai atrodo, bet per monitoriu sunku suprasti kas čia per tortas, juolabiau užuosti mirksiukas.gif mergaitės, dedančios čia tortukų pjūvius, arba parašo kas per tortas viduj, arba pasidalina raceptu 4u.gif tokios čia nerašytos taisyklės 4u.gif
Atsakyti
Ellis speju cia bus tortas is varskes? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 03, 16:44)
Pagaliau radau mano skoniui tinkantį tortą smile.gif gaivus,skanus,tiesiog tirpstantis burnoje.Kas nemėgsta riebių,rekomenduoju smile.gif
Jei kas norės,galėsiu receptą parašyt smile.gif
user posted image

As noriu receptuko.Manau ir daugiau atsiras norinciu. smile.gif
Atsakyti
taip,pamiršau parašyt,su varške ir grietinėle smile.gif
Atsakyti
Stai dar vienas gamintas tortas,Stiklo sukes,tik as dar pridejau riesutu.Sitas tortas man labai skanus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 03, 16:01)
taip,pamiršau parašyt,su varške ir grietinėle smile.gif

tai jau ir recepta galejot idet. yra norinciu jau. ax.gif
Atsakyti
BURNOJE TIRPSTANTIS TORTAS

Biskvitas:

3 kiaušiniai,150 g cukraus,1 pak. vanil.cukraus,75 g miltų, 75 g krakmolo,2 arb. šaukštelių kepimo milt.

Kiaušinius su 3 šaukštais karšto vandens,cukrum,vanil.cukrum išplakt.Suberti likusius produktus.Kepti 180 laipsniu orkaitėj.Iškepus dalinti į dvi dalis.

Kremas:

16 g želatinos,2 apelsinų(ar 120 ml sulčių),50 g cukraus,1 pak.vanil.cukraus,500 g varškės,500 ml grietinėlės,50 g tamsaus šokolado,20 g cukraus pudros.

Želatiną užmerkt.Sultis su cukrum,vanil.cukrum pakaitint ir ištirpint jose želatiną.Sumaišyt su šalta varške.Grietinėlę išplakt ir viską sumaišyt.

Biskvitus sulaistyt sultim.Pertepam.Puošiam tarkuotu šokoladu.(kaip kas norim)

Į kremą galima dėt ir daugiau cukraus,nes nelabai saldu gaunas,nors man užteko.




Atsakyti
Tortas su sulciu ir manu pertepu jau saldytuve thumbup.gif laukiam vakaro patikrinti kas gavosi biggrin.gif

Gaila, kazkodel nematau eliss foto.. sad.gif Labai idomu kaip atrodo torciukas.
Atsakyti