Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu.
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 01:34)
Tai kad nera jisai riebus, nors neaisku koki pertepima daret
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 00:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu.
Jau vien zodis Napoleonas turi sakyt, kad tai nera gaivus tortas jei nemegstat riebiu, kam daryt?
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 01:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu.
mmm, suvalgyciau ta atpjauta gabala
man dar idomu, tortam apdailai naudojami kazkokie trupiniai, gal kas zinot kokie? buna jie spalvoti ar paciu nuspalvinami ar pirkti kazkokiu gatavu buna? gal kas ant greituju zino
QUOTE(slyva @ 2011 02 03, 11:20)
man dar idomu, tortam apdailai naudojami kazkokie trupiniai, gal kas zinot kokie? buna jie spalvoti ar paciu nuspalvinami ar pirkti kazkokiu gatavu buna? gal kas ant greituju zino
Susimalk biskvito ar kito torto lakšto gabaliuką, va tau ir trupiniai bus o jei dar nudažysi dažais - bus spalvoti. O parduotuvėse yra ne trupinukų, o papuošimų įvairių spalvotų, pabarstukų
Labai sudomino spyglio ricotos tortas su vysniomis Kokio dydzio formai skirtas receptas? Iskepiau 3 biskvitus (gavosi 21cm), bet jie labai stori, apie 2cm storio. Turbut reikejo didesnes formos?.. Ar gerai gausis, jeigu tokie stori biskvitai? Ar juos padalinti?
Ar vysnias reikia apvirti?
Ar vysnias reikia apvirti?
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 12:40)
Labai sudomino spyglio ricotos tortas su vysniomis Kokio dydzio formai skirtas receptas? Iskepiau 3 biskvitus (gavosi 21cm), bet jie labai stori, apie 2cm storio. Turbut reikejo didesnes formos?.. Ar gerai gausis, jeigu tokie stori biskvitai? Ar juos padalinti?
Ar vysnias reikia apvirti?
Ar vysnias reikia apvirti?
Tik kremo nesugalvokit daryt visos normos 21 cm formai puses drasiai uzteks. Forma reikejo daug didesne imti... as asmeniskai dar pjauciau pusiau biskvitus...
QUOTE(margaritka25 @ 2011 02 03, 00:34)
Na as prisiskaicius receptu ir patarimu,pagaminau Napoleona,siaip neblogas tortas,bet antra syki nedaryciau,nepadare man jis ispudzio,nes nemegstu riebiu tortu.
Jeigu riebus reiskia dieviskas
Laaabai noreciau gabaliuko
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 03, 12:59)
Tik kremo nesugalvokit daryt visos normos 21 cm formai puses drasiai uzteks. Forma reikejo daug didesne imti... as asmeniskai dar pjauciau pusiau biskvitus...
Aciu uz patarimus Kita karta zinosiu
O kaip su vysniom? Ar reikia apvirti?
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 13:11)
As ne recepto autore, bet apvirciau, bet nebutina siaip...
QUOTE(Banga @ 2011 02 03, 14:11)
na, formą tikrai numažinai
kaip nori, šiaip gali ir neapvirt, dabar žiema, neturėtų rūgimo pagaut o jei norisi apvirt, tai užtenka porai minučių į verdantį vandenį įmest uogas, o paskui gerai nuvarvint