Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(eda.dita @ 2011 01 31, 12:35)
Mergaites gal turite recepta kokio torto, i kurio sudeti NEIEITU kiausiniai. Turesiu savaitgali sveciu, is kuriu vienas alergiskas kiausiniams.

daryk cheescake, jie buna su sausainiais, gal rasi pardej sausainiu,kuriu sudety nebutu kiausinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 31, 12:35)
Mergaites gal turite recepta kokio torto, i kurio sudeti NEIEITU kiausiniai. Turesiu savaitgali sveciu, is kuriu vienas alergiskas kiausiniams.

Reikia pasirinkti tokio biskvito receptą, kur kiekvienam 200 gr. miltų tenka 1 ar 2 kiaušiniai. Ir keiskite kiaušinius šiais produktais.
Proporcijos:
1 kiaušiniui- 2 v.š. pieno +1/2 v.š.citrinos sulčių+1/2v.š. sodos
1 kiaušiniui- 2 v.š. pieno +1/4 a.š.kepimo miltelių
1 kiaušiniui- 1 v.š. sauso pieno miltelių+1v.š.kukurūzų krakmolo+2v.š.vandens
1 kiaušiniui- 1 v.š. kukurūzų krakmolo+2v.š.vandens

Arba
Biskvitas be kiaušinių
300 gr.miltų
200 ml pieno
200 ml natūralaus jogurto
150 gr.cukraus pudros (galima ir cukrų)
100 ml aliejaus
1/2 a.š. vanilino
1 pokelis kepimo miltelių
Gerai išplakame aliejų, jogurtą, cukrų iki baltos purios masės, įdedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, permaišome iki vientisos masės, supilame pieną ir 1 minutę plakame vidutiniu greičiu
Į formą, ištiestą kepimo popieriumi, pilame tešlą ir kepame 190 C apie 30-35 min.
Taip iškepame dar vieną biskvitą,perpjausime per pusę turėsime 4 biskvito lakštus.










Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 01 31, 12:37)
Reikia pasirinkti tokio biskvito receptą, kur kiekvienam 200 gr. miltų tenka 1 ar 2 kiaušiniai. Ir keiskite kiaušinius šiais produktais.
Arba
Biskvitas be kiaušinių


Likta - tu nereali!!! Aciu labai, butent ir norejosi kazkokio biskvito be kiausiniu, nes surio pyragu, cia UK yra begales ir niekam jie ne naujiena, o naminis biskvitinis tortas su pertepimais, kokius mokame gaminti mes - juos, t.y. uzsieniecius, stebina smile.gif
Aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
Biskvitas be kiaušinių (universalus)

200 gr. miltų
4 a.š. kepimo miltelių
100 gr cukraus
200 ml jogurto
5v.š.aliejaus
1 a.š. vanilės esencijos

Paruošimas
Persijoti į didelį indą miltus, kepimo miltelius ir cukrų, kitame inde sumaišyti jogurtą,aliejų, vanilės esenciją. Sujungti abi mases ir plakti 2 min. Kepti 180°С
temperatūroje 15-20 min (Biskvitas rekomenduojamas kepti 2 formose 20 cm diametro)
Galimi biskviti variantai:
-keisti vanilinį cukrų tarkuota apelsino žievele,
-pridėti 1,5 v.š.kokoso drožlių;
-pridėti 1,5 v.š.smulkintų riešutų




Papildyta:
eda.dita
Tik bandykite iš anksto išsikepti, nes labai seniai aš kepiau, tai nepamenu koks buvo rezultatas. Tik atsimenu kad kepiau atskirais biskvitais, ir nepjausčiau. Būtinai parašykite atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 31, 12:35)
Mergaites gal turite recepta kokio torto, i kurio sudeti NEIEITU kiausiniai. Turesiu savaitgali sveciu, is kuriu vienas alergiskas kiausiniams.



Napoleonas keptas keptuveje- taip vadinasi tortukas, nepamenu kieno tai receptas blush2.gif , laaaabai skanus tortas ir greit pasigamina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 31, 12:35)
Mergaites gal turite recepta kokio torto, i kurio sudeti NEIEITU kiausiniai. Turesiu savaitgali sveciu, is kuriu vienas alergiskas kiausiniams.



va tas tortukas Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais http://www.supermama...?...5230&st=504,
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2011 01 31, 15:09)
va tas tortukas Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais  http://www.supermama...?...5230&st=504,
4u.gif


as kepiau sita Napaleona, na man biski tie laksteliai i blynus skoniu znese, bet tortas visumoj gavosi tikrai skanus ir visiem labai patiko
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo "atradimu"- gal kam pravers smile.gif
Cia forume paskaiciau ir siandien kepu jau kelinta biskvita 175 laipsniu temperaturoje. Rezultatas - pribloskiantis.. Biskvitas minkstas, purus, iskiles vienodai, ir iskyla daug labiau, nei kepant aukstesneje temparaturoje.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 31, 21:22)
Noriu pasidalinti savo "atradimu"- gal kam pravers smile.gif
    Cia forume paskaiciau ir siandien kepu jau kelinta biskvita 175 laipsniu temperaturoje. Rezultatas - pribloskiantis.. Biskvitas minkstas, purus, iskiles vienodai, ir iskyla daug labiau, nei kepant aukstesneje temparaturoje.. smile.gif




as visada kepu 175 C ir visada puikiai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Noriu paklausti kaip reikia pasidaryti trupiniu mase? Pritrukau vienai detalei padaryti.
Atsakyti
Mano šeimos tradicinis

ŠOKOLADINIS TORTAS /be kiaušinių/

0,5 l grietinės
1,5-2 st cukraus
1 dėžutė kakavos
sodos, miltų

Viską sudedi, sumaišai ir padedi į šaldytuvą.
Padalini į kiek nori dalių, kočioji, apibrauki apskritimus ir kepi. Man kuo ploniau kočioju tuo skanesnis tortas /padarau iki 15 ir daugiau blynelių/.

2 citrinų sultys
0,5 puodelio stiprios juodos arbatos

Išdėlioju visus blynelius ir sutepu, laukiu kad susigertų.

Tuo tarpu plaku kremą

2 dideli indeliai riebios grietinės
1 didelis indelis grietinėlės /35proc/
cukraus dedu pagal skonį smile.gif

Sutepu tortą. Viršaus kartais kremu netepu, o išsiverdu šokoladą /darau pusę šitos normos/

100 g sviesto
0,5 st grietinėlės
1 st cukraus
2 dideli šaukštai kakao


Atsiprašau jeigu toks tortas jau buvo skelbtas - nesenai dar lankausi temoj, ne viską spėjau perskaityti.


Atsakyti
Labos 4u.gif

Merginos, ar kas dedate į tortą kivius? Prieš tai juos apdorojat kuo nors? Dariau vaisinį tortuką, tokį paprastą iš rafaelo biskvito, ir plombyrinės varškės su grietinėle kremo. Visas sluoksnis, kur buvo su kiviais neįmanoma valgyt, kartus karčiausias g.gif Aš darau vaisių salotas su jogurtu, tai kivių nededu, nes apkarsta, nepagalvojau, kad ir torte taip pat bus doh.gif O kaip jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 01 vasario 2011 - 10:01